A getafe elleni meccs szombaton 17 órakor kezdődik. Egyébként elég érdekes meccs lesz. A hiányzók: Ronnie, Deco, Etoo, Messi, Thuram, Zambrotta - kész világválogatott. Nehéz lesz őket pótolni, de meg kell oldani. A hátralévő 4 őszi meccsen 9-10 pont kötelező. A december elég gyengére sikeredett, főleg a bajnoki meccsek. Kevés fól, kilátástalan támadójáték, a csatárok elmentek zabot hegyezni, ahelyett, h a gólokat lőtték volna. Ha nem lett volna Ronaldinho, megette volna a fene ezt a bajnoki idényt. Ő az egyedüli, akire nem lehet panaszunk, végig jó formában nyomja, ő tartja a lelket a csapatban.
Az előttem szólók Mottát bírálják, viszont az ősz legnagyobb csalódást keltő játékosát senki nem meri elővenni. Sztem Deco teljesítménye ősszel egy nagy határ [auto_cenzúra]. A gólok teljesen hiányoznak a játékából, talán 3-4 lőtt, abból a cselszki elleni az egyetlen a fontos, a többi elhanyagolható. Ha nem javul a formája, akkor sztem a nyáron el kell zavarni. Vagy kezdjen el komolyan focizni, vagy menjen ahova akar, legalább egy kis pénz ütné a markunkat. Ami a legjobban zavar Decóval kapcsolatban, az a középpályán kötelező védekező szerepkör. Ha elveszti a labdát, megáll, és várja a sültgalambot. Keveset van játékban, számtalan labdát elad, szóval, kezd elegem lenni belőle. Lehet, h ti másképp látjátok, én viszont eladnám (pl. a cselszkibe Lampardért cserébe).
Tavasszal a cél a bajnokság, és a spanyol kupának jobban örülnék mint a BL-nek. Az se horgasztana le, ha a liverpool kiütne bennünket, legalább azokon a szerdákon pihenhetne a csapat.
Ja, és Belletti eladását nagyon nagy hibának tartom, Rijkaard egy kicsit inkorrekt vele, pedig május 17-én megmentette a becsületünket. és, hát annál a szerencsétlen, kétballábas oleguernél sokkal többre képes a jobbhátvéd posztján.
Na, legyetek jók! BÚÉK! varga tamás