Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kiváncsi vagyok mi lesz belőle...www.nb1.hu írta:Samuel Eto'o, a Barcelona kameruni csatára kijelentette, hogy a jövő héten visszatér a katalán csapatba. A támadó szeptemberben, a Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen szenvedett térdsérülést, és azóta nem lépett pályára. Felépülése azonban viszonylag gyorsan haladt, így hamarosan újra teljes értékű harcos lesz.
- Alig várom január 14-ét, azt a vasárnapot, amikor újra magamra húzhatom a Barcelona mezét - mondta Eto'o. - A kameruni válogatottban akartam visszatérni a sérülést követően, de nem várhatok márciusig. Idén gólkirály akarok lenni a spanyol bajnokságban, és mivel nem nagy a különbség köztem és az éllovasok között, kemény munkával utolérhetem őket.
Azért elég nagy feladat áll előtte: mindössze 4 bajnoki találata van, miközben a Sevillát erősítő Freddie Kanouté 14 góllal vezeti a mesterlövészek versenyét.
- bz -
Jujj úgy értettem, hogy a hír kacsa voltLos Barrachos írta:És csak azért nem kapta meg, mert beteg lett? Nem hinném...
Tényleg szoros volt modnjuk akkor csak ők ketten voltak favoritok, idén is sztem kettőjük közül kerül ki majd a győztes, bár Essien bezavarhat Drogbának.Slither írta:Ha jól emlészem, tavaly már elég szoros volt, de lehet, hogy tévedek.
Szerintem sem lesz meg nekiGame90 írta:Az elefántcsontparti Didier Drogba (Chelsea), a ghánai Michael Essien (Chelsea) és a kameruni Samuel Eto'o (FC Barcelona) közül kerül ki az elmúlt év legjobb afrikai labdarúgója.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130182&
Remélem meglesz neki zsinórban a 4. isDe sztem most a másik kettőnek több esélye van
Viszont azt is számításba kell venni, hogy esetleg beütne a krach, és Kanouténak, Diego Militónak nem menne a góllövés, akkor könyebb lenne Eto'ónak befogni őket, bár erre tényleg nem sok esély van.lionelmessi19 írta:Én azért nem nagyon, tény, h ő a legjobb góllövő a ligában, másfélszer annyit lő, mint a legjobbak, de mennyi mecse marad rá, h behozza a többieket?Los Barrachos írta:És ha nagyon belejön a játékba és a góllövésbe, én még képesnek tartanám arra, hogy címvédés legyen a Pichichi-versenyben is...
10-en pár forduló, kb. 2-es gólátlag kéne hozzá, h ismételjen, ez fizikai képtelenség, nem lesz olyan minden meccsen kettőt lőtt, mesterhármasra meg hát, max 1-2 alkalommal lehet esély.
Rúgott tavaly hármast?
Sztem nem, de javítsatok ki ha nem így van.