Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit ezt benéztedDos Santos írta:Látom belegyalogoltam a Massa fanok lelkébe.Elismerem egy kicsit kemény voltam vele,de az idő akkoris engem fog igazolni.
Szerintem most indul csak igazán a Forma-1!Kralo írta:DavidsNeD írta:Olvastam valahol, h Kiminek és Buttonnak is nagyobb a népszerűsége, mint Alonsonak. Ennyit erről.![]()
![]()
![]()
Ez alapján döntöd el ki a jó és ki lesz a te kedvenced is? Nem értem ,akkor hogyhogy nem a Real Madridnak szurkolsz.![]()
Meg ilyeneket olvasok sok helyen jaj visszavonult Schumi most már nem is nézem az F1-t...Akkor gondolom baromira érdekelte a sportág.
Én meg még nem vártam ennyire F1-es szezont, mint most.
Nos miért soroljuk Massát az esélyesek közéDos Santos írta:Ez mind szép és jó, amit írsz.Csak azt nem tudom Massát mi alapján sorolod az Alonso-Raikkoen duó mellé.Mer' jól teljesített 3-4 esetleg 5 futamon.És a többivel mi van?Ennyi erővel Buttont is idevehetjük.Senki ne értsen félre, semmi bajom sincs Massával, csak szerintem nem képes egy teljes szezonon keresztül egyenletes teljesítményt nyújtani ,mert nincs meg benne az a plussz, ami az előbb említett két úriemberben megvan.
A Renault kérdésben viszont egyetértünk.Ők idén csak a csapategységben bízhatnak.Kovalainen bármilyen tehetséges,meg túl fiatal,nincs meg a rutinja egy Formula 1-es bajnoki címhez,Fisichella pedig az örök ígéret kategória.
Nem, képzeld (Schuminak szurkoltam). Ez a statisztika inkább Alonsora nézve kompromittáló. Úgy értettem ennyit arról, h ki a normálisabb, szimpatikusabb ember. (Mielőtt félreértesz, nem a tehetségét vontam kétségbe.)Kralo írta:DavidsNeD írta:Olvastam valahol, h Kiminek és Buttonnak is nagyobb a népszerűsége, mint Alonsonak. Ennyit erről.![]()
![]()
![]()
Ez alapján döntöd el ki a jó és ki lesz a te kedvenced is? Nem értem ,akkor hogyhogy nem a Real Madridnak szurkolsz.![]()
Meg ilyeneket olvasok sok helyen jaj visszavonult Schumi most már nem is nézem az F1-t...Akkor gondolom baromira érdekelte a sportág.
Én meg még nem vártam ennyire F1-es szezont, mint most.
Így van!Game90 írta:Massa már tavaly is jó volt sztemÉs vele is számolni kell majd
de massa mi alapján lenne világbajnok a 2-3 jó futama alapján? NEMHISZEMGame90 írta:Hát sztem nem csak Raikkönen a fő esélyeslionel19 írta:most tedd félre azt hogy ferraris vagy... és ugy is ird le? meg alonso mit kezd majd egy neméppjó mercivel?Game90 írta:Nálam 3 ember van, aki esélyes a vb-címre: Massa, Raikkönen és Alonso. A többiek: Button, Hamilton, Fisichellaés talán Kovaleinen pedig szorosan ott lesznek mögöttük. Sztem nagyon izgalmas és kiegyensúlyozott lesz ez az év
sztem is csak EGY ember győzhet jövőre
Raikonnen
Button végre kap egy jó kocsit akkor odaérhet
Alonso nemhiszem gyenge kocsi meg is kell szokni uj csapat...
Renaultosok fisichella nemjó pilóta... Kovalainnen na igen ő egy jó pilóta de idén 1-2 futamon tud csak villanni sztem...
ez a mezőny legjobb 4 pilótája többiek nemvalószinű![]()
Raikkönen és Massa sztem nagyon jó lesz a Ferrarival. Alonso nagyon jó pilóta, de nem tudom mit tud kezdeni ezzel a McLarennel. Hamilton meg Kovaleinen meg nem tud akkorát szakítani ebben az évben. Fisichella már évek óta nagy tehetség, de egy nagy nulla. Button meg nálam kérdéses.
De sztem várjuk meg az első pár futamot, aztán majd kiderül minden
Hát sztem nem csak Raikkönen a fő esélyeslionel19 írta:most tedd félre azt hogy ferraris vagy... és ugy is ird le? meg alonso mit kezd majd egy neméppjó mercivel?Game90 írta:Nálam 3 ember van, aki esélyes a vb-címre: Massa, Raikkönen és Alonso. A többiek: Button, Hamilton, Fisichellaés talán Kovaleinen pedig szorosan ott lesznek mögöttük. Sztem nagyon izgalmas és kiegyensúlyozott lesz ez az év
sztem is csak EGY ember győzhet jövőre
Raikonnen
Button végre kap egy jó kocsit akkor odaérhet
Alonso nemhiszem gyenge kocsi meg is kell szokni uj csapat...
Renaultosok fisichella nemjó pilóta... Kovalainnen na igen ő egy jó pilóta de idén 1-2 futamon tud csak villanni sztem...
ez a mezőny legjobb 4 pilótája többiek nemvalószinű
most tedd félre azt hogy ferraris vagy... és ugy is ird le? meg alonso mit kezd majd egy neméppjó mercivel?Game90 írta:Nálam 3 ember van, aki esélyes a vb-címre: Massa, Raikkönen és Alonso. A többiek: Button, Hamilton, Fisichellaés talán Kovaleinen pedig szorosan ott lesznek mögöttük. Sztem nagyon izgalmas és kiegyensúlyozott lesz ez az év
Hát rájuk én is nagyon kíváncsi vagyok! Remélem Hamilton néha-néha odabök AlonsónakBodi írta:Jött két hatalmas tehetség is,ráadásul rögtön élcsapatokba.