Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még annyira nem jó, hisz nem őt választották meg a francia bajnokság elmúlt idényének legjobbjának, hanem MaloudatRivaldo11 írta:Egyetértek.HAnonymus írta:Megnéztem, 19 meccsen 1 (!) gól eddig idén,az is a harmadik fordulóban lőtte. Lehet hogy nem elsősorban gólokat kell lőnie, de ez akkor is k kevés, nem?
Egyébként meg 6. a márszelly, ha akkora nagy mágus lenne akkor egyedül kirángatná őket a [auto_cenzúra]...
Egyetértek.HAnonymus írta:Megnéztem, 19 meccsen 1 (!) gól eddig idén,az is a harmadik fordulóban lőtte. Lehet hogy nem elsősorban gólokat kell lőnie, de ez akkor is k kevés, nem?
Egyébként meg 6. a márszelly, ha akkora nagy mágus lenne akkor egyedül kirángatná őket a [auto_cenzúra]...
van irányítójuk: Guti, aki jó lasztikat ad! és raul is tud ott játszani. emlékezzetek, amikor anelka és morientes játszott együtt csatárt... ezen felül ribery nem irányító, sokkal inkább jobb szélső. ha menne a margóba, gondolom beckham helyett... vagy reyes helyett, mert ő csak kölcsiben van...ozsimiki írta:Hasonlóan látom...LG írta:Azt ne felejtsd, h miota Zizu visszavonult, nincs irányitojuk. Ribery meg pont megoldaná a poxtotAmugy meg oriási játékos már most, és még fejlődik
Na szerintem pont ilyen ember kell a realnak, de én imádkozom, h ne oda menjen, mert nekem 1ik nagy kedvencem.
Nagyon bírom én is Riberyt,szerintem Messi szinten fejlődik,és belőle is meghatározó játékos lehet a fociban![]()
De vhogy,ha a Realba menne,nem tudnék örülni,h jaj de jó,mennyire is fejlődik....szóval menjen más nagycsapathoz,csak ne oda
Biztos, hogy nem félnél tőle, ha pl egy sötét utcán találkoznál veleOrdog írta: én nem félek tőle, főleg úgy hogy ott van még mellette egy raklapnyi támadó!
Hasonlóan látom...LG írta:Azt ne felejtsd, h miota Zizu visszavonult, nincs irányitojuk. Ribery meg pont megoldaná a poxtotAmugy meg oriási játékos már most, és még fejlődik
Na szerintem pont ilyen ember kell a realnak, de én imádkozom, h ne oda menjen, mert nekem 1ik nagy kedvencem.
Ronaldinhonak is volt olyan féléve, asszem 4 golt szerzett, és mindet tizenegyesbőlHAnonymus írta:Megnéztem, 19 meccsen 1 (!) gól eddig idén,az is a harmadik fordulóban lőtte. Lehet hogy nem elsősorban gólokat kell lőnie, de ez akkor is k kevés, nem?
Hát nem hinném, a mársejben is villog a gyerek. Bizony mondom néked, nagy király lex belőle.HAnonymus írta:Miért féltek annyira Riberítől, a VB-n kívül csinált egyáltalán valamit? Lehet hogy olyan hullócsillag lesz mint pl Baros...
sztem Ribery kajak jobbfutó...LG írta:Azt ne felejtsd, h miota Zizu visszavonult, nincs irányitojuk. Ribery meg pont megoldaná a poxtotAmugy meg oriási játékos már most, és még fejlődik
Szerintem nem csak támasztota a térdét, legalábbis nekem, ugy tunt, vmi baja van, beszorulhatott a levegő neki, vagy nem tudomBodi írta:Néztétek tegnap a VB-ről készült műsort?
A brazil-francia meccsen a lassításoknál többször is kiemelték Carlost,ahogy nagy kényelmesen támasztja a térdét,és nézi,ahogy Henry elfut mellette.
Nyáron is volt erről szó,de nekem akkor fel se tűnt,hogy ennyire durva volt,gálameccsen nem láttam még ilyet,nemhogy világbajnokságon!
Az ilyen játékos mit keres még a pályán???
A motiváció alulról súrolja a nullát!