Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hargraevs-t egyre nagyobbra értékelem itt a vb meccsek ismétlése alatt. iszonyatos mennyiségűt fut és küzdLG írta:Én akár 1 Frings-el vagy 1 Hargraevs-al is beérném
En afrikait akarok, mert a legjobb vkp-ok Viera, Makelele, Essian-mind afrikai származásuak. Monyuk rosz ebből kettő a cselziben játxik, de ez van.Game90 írta:Lahm, Abidal, Emanuelson sztem ezeken egy ideig még nem kell gondolkodni, mert hosszabbítottunk a balhátvédeinkkel (sztem csak az egyikükkel kellett volna) Védekező kp-n viszont nem ártana egy kis frissítés
Appiah, Mascherano vagy a francia bajnokságból valaki jó lenne
Azok után, amilyen önző volt nem nehéz elkezdeni csapatemberré válniGame90 írta:Quaresma nagy játékos és már kezd csapatemberré válniEzquerro vagy Giuly helyett szivesen látnám
![]()
Bellettinek maradnia kell, legalább a BL döntőigGame90 írta:Belletti 5 milláért sztem mehet a Milanba, csak akkor kéne venni egy jobbhátvédet sztem
Végreee?Slither írta:meg ha a Deco-Lampard csere is létrejön végre(bár egy Deco-Essiennek örülnék a egjobban) !
Úgy,úgy elég nagy melléfogás lenen a Barca vezetőitől ha elcserélnék Decót, talán Ribéry jöhetne, de hát ő se olcsó, nah meg ugye Abidal, meg kell próbálni ide hozni, sztem....Rivaldo11 írta: Abidal jöhet,de nem feltétlenül,a Lyon árai elég borsosak(Essien,Diarra).Decot pedig elcserélni egy nála gyengébb képességű játékosra,a világ legnagyobb balfogása lenne.Lampard a közelébe sem érhet Deconak.Deco egy zseni,Lampard meg egy munkásember.
Abidal jöhet,de nem feltétlenül,a Lyon árai elég borsosak(Essien,Diarra).Decot pedig elcserélni egy nála gyengébb képességű játékosra,a világ legnagyobb balfogása lenne.Lampard a közelébe sem érhet Deconak.Deco egy zseni,Lampard meg egy munkásember.Slither írta:Quaresma a padon csücsülne az biztos!![]()
Majd akkor jöjjön, ha megtanulja, hogy a foci csapatjáték![]()
Ebben az idényben már nem kell új játékos. Majd a nyáron szerezzük meg Abidalt, meg ha a Deco-Lampard csere is létrejön végre(bár egy Deco-Essiennek örülnék a egjobban) !
Mint már sokan írták változott a játéka amiota ittvolt...de többet tesz azzal a csapatért hogy kicselez 3-4 embert és kiharcol 1 szögletet vagy ad 1 golpasszt, minthogy első labdaérintésre már az ellenfélnél legyen a labda...gondolok itt GiulyreSlither írta:Quaresma a padon csücsülne az biztos!![]()
Majd akkor jöjjön, ha megtanulja, hogy a foci csapatjáték![]()