vélemény az itt említett emberkékről:
- quaresma: jól olja, jól cselez, de olyan mint c.ronaldo. szeret nagyképűsködni és inkább önző, mint csapatjátékos. bár megtanult már passzolni, de ha csak néha játszana messi helyett én félek attól, hogy a bizonyítási vágy elvinné abba az irányba, hogy inkább megpróbálja megoldani egyedül, mint, hogy leadja! ilyen volt pl. korábban denílson! hihetetlen dolgokat tudott a labdával, nagy cselgép volt, de ha hátrányban voltak a brazilok akkor ő már inkább teher volt a csapaton az önzőzésével, mint csapattag... egyszóval, nem véletlen, h quaresmát nem marasztalták...
- abidal: nagyon jó lenne, de mivel van 2 bal védőnk 2008-ig, így esély=0! addig meg úgyis elviszi pl. a milan!
- alves: sztem nagyon jó vétel lenne. 1 éve azt mondtam nem lenne jobb, mint belletti, de ma azt mondom rengeteget fejlődött és simán jöhetne! ha belletti megy, akkor mindenképp, de akár zambrotta helyett is, mert láthatóan nem jön be neki a spanyol foci, akárcsak cannavaronak, vagy korábban samuelnek... sztem ő el fog menni nyáron itáliába...
mondjuk nem bánkódnék egy ilyen felálláson: abidal-marquez-puyol-alves