Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várjunk még ezzel, lehet hogy csak "április elseji" tréfa... Náluk.noname írta:Most olvastam h elszámolták a Fifa díj szavazatait. Ez viccnek is rossz. Zidannak volt egy jó VB-je és annyi. Cannavaronak úgyszintés. Rononak nem volt jó a VB-je, de ezzel együtt többet letett az asztalra, mint ezek ketten.
Viszont Ronaldinho pont a vb miatt nem kaphatott volna Aranylabdát, így nagyon nehéz győztest megnevezni, ezért jött volna számításba nálam a nevető harmadik, de az égvilágon semmit sem nyerő Henry...Subinho írta:Jaja! teljesen egyetértek veled! a VB legjobbja az nem az év legjobbja!!! ha egész évet nézünk, akkor roni is letett annyit az asztalra a BL és Liga győzelemmel! a VB óta mindketten gyengén nyomják, de cannavaro asszem mindenkit fölül múl!!! samuelre emlékeztet, amikor a realba ment. előtte a seria legjobb védője volt! most meg.....
ezzel persze nem azt mondom, hogy ronaldinhonak kellett volna nyerni, de cannavaronak sem! a bunda miatt meg teljesen jogosan el sem indulhatott volna a kis bundáskenyér!!! erről ennyit!
más:
mondja már el valaki, hogy hogyan tudta a real decemberben leigazolni marcelot, gagot, higuaint??? nem jan.1-től van átig.időszak???
A Marcelo gyereket még nem láttam játszani. Higuaint igen, többször is. Elég tehetséges, de sztem nem akkora játékos, mint amilyennek tartják.Ronaldohoz vagy Robinhohoz hasonlítani se lehet.Subinho írta:egyébként ez a marcelo tehetséges játékos, pont ideje robi carlost pótolni, de gago és higuain??? lehet, h csak én nem hallottam róluk... de azért az erős, hogy higuain robinho helyén játszhat, míg gago az új redondoNEM
Lg!LG írta:De minek az a hülye gálameccs![]()
![]()
![]()
Pont h a szünetben pihenni kéne a fiuknak, egész évben rengeteg meccet játxanak, látxott is már rajtuk a fáradság, erre meg elmennek 1 ilyen retek gálameccsre, pff
megegyezhetnek, h januártól a real játékosa, de én ilyeneket olvastam, h már meg is történt a bemutatásuk...LG írta:És előtte nem egyezhetnek meg a játékossalEmlékezz csak vissza, amikor mi leigazoltuk Bellettit, még ment a bajnokság
Jaja! teljesen egyetértek veled! a VB legjobbja az nem az év legjobbja!!! ha egész évet nézünk, akkor roni is letett annyit az asztalra a BL és Liga győzelemmel! a VB óta mindketten gyengén nyomják, de cannavaro asszem mindenkit fölül múl!!! samuelre emlékeztet, amikor a realba ment. előtte a seria legjobb védője volt! most meg.....Boixos írta:ezzel aztán k. nagyot mondott a fehér pelé... még szép, h többet csinált cannavaro a vb-n, mint ugyanott a háromjópasszos ronaldinho. mert arra már nem is gondolok, h a megvett juventuszos bugik vagy a madridi gyertyái miatt érdemli meg inkább a lukas vénás fabio a cuccot.Zico: "Cannavaro jobban megérdemelte az Aranylabdát, mint Ronaldinho."
de az aranylabda nem vb-díj, ráadásul a nagyszerű hátvédnek el sem lett volna szabad indulnia (többedmagával) az eseményen, ha egyáltalán komolyan vette volna vki a bundázással meg az egyéb manipulációkkal kapcsolatos dolgokat.
ezzel aztán k. nagyot mondott a fehér pelé... még szép, h többet csinált cannavaro a vb-n, mint ugyanott a háromjópasszos ronaldinho. mert arra már nem is gondolok, h a megvett juventuszos bugik vagy a madridi gyertyái miatt érdemli meg inkább a lukas vénás fabio a cuccot.Zico: "Cannavaro jobban megérdemelte az Aranylabdát, mint Ronaldinho."
Pénz, pénz, pénz!Ha így folytatja a balhézást, fizetheti a büntetéseketGame90 írta:"Antonio Madridban marad, mert semmi kedve távozni. Ő még nagyon sokat adhat a Realnak" - nyilatkozta Giuseppe Bozzo, Cassano menedzsere.
Nem tudom mi lehet az a nagyon sok minden
Hááááát ebben lehet, hogy igaza van, de nem Ronaldinho-hoz kéne hasonlítgatni, mert elsősorban szerintem nem neki kellett volna kapnia az Aranylabdát.Bár mire leírtam ezt, jobban végiggondolva elég necces a VB-n jobb volt canna, és mivel az ilyenkor az többet számít(mint kiderült CSAK AZ SZÁMÍT), hiába volt ugyanakkora különbség ősszel Ronnie javára, meg hiába nyert őm ég egy plusz BL-t ha az alapján nézzük, mint ami alapján ezek a díjjak kiosztásra kerültek, akkor igaza van.Remélem érthető mit akartam ezzel mondani.Game90 írta:16:05 - Zico: "Cannavaro jobban megérdemelte az Aranylabdát, mint Ronaldinho."
Zico sem 100as agyilag![]()
Nem, nem. Akkor találkoztunk először és ők nem tudták hogy én Barcás vagyok. Ők az öltöző másik végében elkezdtek beszélgetni én meg hallottam. Szóval ez nem nekem szóltSzakacs írta:Lehet h csak szivatni akartakDrigo írta:Ez érdekes, én kb. 12-13-14 évesnek tippeltem őket, mert akkor ez még talán elfogadható, de iylen korban, hát ez már beteges,hiába attól, hogy valaki a Real-nak drukkol, még nem lesz realista...
Lehet h csak szivatni akartakDrigo írta:Ez érdekes, én kb. 12-13-14 évesnek tippeltem őket, mert akkor ez még talán elfogadható, de iylen korban, hát ez már beteges,hiába attól, hogy valaki a Real-nak drukkol, még nem lesz realista...
Ez érdekes, én kb. 12-13-14 évesnek tippeltem őket, mert akkor ez még talán elfogadható, de iylen korban, hát ez már beteges,hiába attól, hogy valaki a Real-nak drukkol, még nem lesz realista...Mihu írta:18 és 19.Drigo írta:nem tudom hány évesek lehettek, de nem hiszem, hogy túl "öregek"
18 és 19. Én pedig 16 vagyok és nagyképűség nélkül több eszem van a focihoz mint nekik. Én akkor is elismerem ha rosszul játszunk és kikapunk és akkor is hogy ha jól játszunk de akkor sem pattogok hogy úúú de [auto_cenzúra] vagyunk meg hasonlók.....Én az Atletico Madrid ellen is megmondtam hogy vagy döntetlen aminek nagyobb esélye van vagy egy nyögvenyelős győzelem 1 góllal.Drigo írta:Hát igen, ez valahogy jellemző, nem tudom hány évesek lehettek, de nem hiszem, hogy túl "öregek".Persze biztos vannak ugyanilyen Barca "drukkerek" csak az a furcsa, hogy belőlük kevesebb van az oldalon...