Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem elég sokat vesztene a Villa ha eladná Barost,ígyis elég rosszul áll a szénájukGame90 írta:Megtörtem a hosszú csendet ebben a topicban![]()
Az Olympique Lyon szeretné leigazolni Milan Barost, az Aston Villa cseh csatárát – közölte Gerard Houllier, a francia bajnokcsapat vezetőedzője a klub hivatalos internetes oldalán. A játékos a jövő héten alá is írhatja a szerődését új csapatához.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131612
Nem tudom, hogy mennyit tudna lendíteni a Lyon játékán
Nekem nincs S2-m de én is néztem, hogy mi van, mert a Sport1-en félre írták azt hiszem, de livescore-on meg már ötkor elkezdték írni, hjogy megy a meccselprat írta:1.:nem volt élő,jól átvágtak
Ezek szerint, akkor nem is akkora baj, hoyg nem láttam, bár az eredmény alapján nem gondoltam, hogy túlságosan eseménydús meccs lett volnaelprat írta:2:csalódás magasfokon,francba!
Én is meglepődtem, bár a Monaco most eléggé feljövőben van, de azért azt hittem a Lyon behúzza ezt a meccset is, de mindegy már úgyis megvan a 6.bajnoki címük is.Game90 írta:Lyon ,,csak'' döntetlent játszott![]()
OL-Monaco 0-0
Szerintem is,de ezt már két hónapja mondom.jelenleg ők a BL legjobb csapata,
Remélem azért játxanak ilyen gyengén mert a Real ellen tartalékolnakGame90 írta:De azért észrevehető, hogy a Lyon most nincs valami jó formábanValenciennes ellen a 80. perc után tudtak csak fordítani, most meg csak egy öngóllal nyertek
De még ilyen ,,rossz'' formában is hozzák a meccseket
![]()
Tavaly is kikaptak néha-néha,sőt meglepetés volt akkor is,nem jelent semmi,így is mennek 10el a Lille előtt,mert ugyebár az OM nem bírt vmi kisebb csapattal...LG írta:Na, megtört a Lyon veretlensége is. A Rennes..asszem tavaly is ők takarták meg 4-1re őket. Nem baj, belefér