Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En ugy tudom, h külön dijazták a legjobb szöv. kapitányt, és a legjobb vezetőedzőtt, tehát Lippi és Frank is nyert dijat.antiimperialista írta:Az az igazság, hogy egyetértek! Mondjuk én nem tudnék választani Lippi és Caparros között...Slither írta:Grat Franknek! De ez a cím inkább a legtöbb eredményt elérő edző nevet kéne, hogy viseljeA legjobb edző szerintem Marello Lippi volt 2006-ban.
Az az igazság, hogy egyetértek! Mondjuk én nem tudnék választani Lippi és Caparros között...Slither írta:Grat Franknek! De ez a cím inkább a legtöbb eredményt elérő edző nevet kéne, hogy viseljeA legjobb edző szerintem Marello Lippi volt 2006-ban.
mi történ volna..., mi történik ha...., ha esetleg betaláltak volna....., EMBER +NYERTÜK A MECCSET!!!! Olyan, h "HA" nincsen a fociban!!! a 2ik félidő elejét kicsit lazára vette a csapat ENNYI, és ez nem Rijkaard hibája, a játékosok voltak kicsit kényelmesekgrecki írta:Emberek!!!! Mit kell egyből támadni?
Azt hittem, ez a fórum arra való, hogy kinyilvánítsa mindenki a véleményét! De ezexerint, lehet, hogy eltévedtem...
Amiket írtam, azok pedig nem baromságok! Nem azt mondtam, hogy kellett volna még rúgni 5 gólt, én nem a mindenáron támadásról beszélek, hanem arról, hogy nem kellett volna átadni a területet, mert könnyen megüthettük volna a bokánkat! Ezt remélem ti is így láttátok, hogy bizony könnyen kaphattunk volna egy gólt. Pl ha az a kapufa bemegy, akkor szerintem összezuhantunk volna kicsit. Akkor pedig a Werder vérszemet kapott volna, mi meg nem tudtunk volna felpörögni... Én csak azt állítom, hogy ez egy taktikai hiba volt Rijkaard részéről. Miért nem adta ki azt az utasítást, hogy tartsák a labdát, amiben a világ legjobbjai vagyunk!?
És én nem Ronaldinhót szapulom, hanem azt a véleményem szerint nem helyes döntést, hogy 11 emberrel beállunk védekezni. Ebben történetesen Ronaldinho is benne ven, aki nem tud védekezni Giulyvel egyetemben. Ez nem is baj, csak akkor miért így játszunk, ha mindezt tudjuk.
kicsit érdekes módom közelíted + a dolgokat, NAGYON NAGY HÜLYESÉGEKET MONDASZ!(KIVÉVE MOTTA)! Ne hülyítsél már, h azért mert elment Henk nincsen taktika a csapatnál, JÓ NAGY________mondasz, nagyon nem látod, h mi történik a pályán csak nézed agyatlanul! Az, h kicsit visszaállt a csapat a 2ik félidőre az teljesen normális csak a játékosok kicsit elkényelmesedtek ENNYI!!!! Rijkaard naon is jó edző, nem tom mit kell mindig szapulni!!!grecki írta:Most megint csalódnom kellett Rijkaardban, és még jöbben megerősödött bennem az az elképzelés, hogy ő bizony mégsem akkora edző, mint azt sokan gondolták. Már korábban írtam, hogy szerintem taktikailag abszolút nincs a szeren, max a pedagógiai/pszichológiai érzéke jobb az átlagosnál. Bizony az is megerősítést kezd nyerni nálam, hogy az eddigi sikerek is nagy százalékban Henknek voltak köszönhetőek. Hogy mégis mire alapozom mindezt?
Szerintem 2-0-s vezetésnél ki az a sügér, aki visszaállítja a világ legjobban passzoló, labdát tartó csapatát a saját térfelére védekezni??? Pláne úgy, hogy a korábbi években pont a letámadás volt az egyik legnagyobb erényünk. Most - szerintem óriási szerencsével - megúsztuk a dolgot, de mi lett volna, ha a Werder kiegyenlít pl 15-20 perccel a vége előtt. Akkor ők nagyon felpörögtek volna, mi meg a béka segge alatt.! Nem szabad ilyenkor beállni védekezni, főleg úgy, hogy a Giuly, Ronaldinho, Gudjohnsen trióból maximum az izlandi próbált meg védekezni!!! Meg amikor nagyon nyomott a Werder, és mutatták Rijkaardot, csak azt lehetett látni rajta, hogy nem igazán tudja, hogy mit kellett volna változtatni. Mottát meg már a félidőben lecseréltem volna, és nemcsak azért, mert rosszul játszott, hanem főleg azért, mert egy átlag bíró már régen kiállította volna!
Bocsi, hogy hosszúra nyújtottam, de nekemm komoly aggályaim vannak mostanában vele kapcsolatban...