Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hűűűűűűűűűűhaaaaaaaaaaaaaaa..........kemény!Csak nehogy együtt sírdogáljanak majd,ezt inkább el tudom képzelni....Drigo írta:jamesbond1224 írta:1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!![]()
Ez legyen a Real legnagyobb öröme a BL-ben.Sztem inkább imádkozz azért, nehogy a nagy ARCból kudARC legyen.jamesbond1224 írta:1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!![]()
Nem csak kor függő ez. Hamarabb ki lehet égni, ha ilyen magas szinten kell telesíteni évről-évre. Nem sok támadó van aki 30 felé még mindig világklasszis színvonalon teljesít. 3 éve van csúcsformában Ronaldinho és Eto'o, max 2-3 év lehet még bennük ilyen szinten. Bár a kameruniban sokkal nagyobb tűz van, mint a brazilban és lehet, hogy Larsonhoz hasonlóan benne is lesz még 34 évesen potenciál. Ronaldinhoban viszont nem hiszem, ő már most is elég kényelmesen elfocizgat néha.Drigo írta: DE!Azért a Ronaldinho - Eto'o - Messi hármasra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kiöegedők, meg azért ott van még Valdes is ő sem öreg, na meg Iniesta és a többiek.
Hát vagy Raul, vagy Reyes, ha nem ők, akkor fogalmam sincs, a védelemből nem nagyon lehetett senki, főleg nem CannavaroLos Banditos írta:Szerintetek ki lehet a ******* helyén?![]()
![]()
Hát ők mondhatnak amit akarnak, főleg akik idejárnak sok normálisat nem mondanak.FCB_gábor írta:ők mondhatják a Barcara, hogy "kiöregedő" csapat.
Azért a Barca se tinikből áll. Az átlag életkor kb. egyforma lehet a 2 csapatnál. Sőt, ha az érkezőket beépítik akkor már ők mondhatják a Barcara, hogy "kiöregedő" csapat.lionelmessi19 írta:Azért ez a mostani real nem egy hatalmas csapat, akik csak egy irányítót hiányolnak...
sokan már öregedőfélben vannak
En nem..én nenm tartom tul nagyra az ilyen dél-amerikai szupertehetségeket, mert közülük igen kevéd, aki be is váltja a reményeket. Kb. 1% Nem értem, miért nem vesznek inkább olyan játékosokat akik már europában is bizonyitottakHAnonymus írta:Nekem Gagoval kapcsolatban van rossz előérzetem, ő talán megválthatja a világot...
Bár a rossz előérzetemről annyit, hogy annak idején Samueltől és Robinhotól is féltem hogy jók lesznek. Hát nem...
Hát lehet, h hosszú távon majd jó lesz a srác, de kutyából nem lesz szalonna. (khmm....ide majdnem mást írtam)HAnonymus írta:Nekem Gagoval kapcsolatban van rossz előérzetem, ő talán megválthatja a világot...
Bár a rossz előérzetemről annyit, hogy annak idején Samueltől és Robinhotól is féltem hogy jók lesznek. Hát nem...
addig jó, amyg csak az van. pár éve hallgatjuk már minden igazolásotokra, h mekkora nagy istenek, de ahhoz képest a játék.. most jött higuain, gago, marcelo meg isten tudja kicsoda, akik nem csináltak semmit és em is biztos, h fognak.. szóvall azért csak óvatosan a helyükben.Game90 írta:Nem egy emberen fog múlni a sikeretekjamesbond1224 írta: még van a szezon 2. fele van 1 irányítonk gago és ez sok mindent megfog oldani!
Raúl nem lesz kpályás pl!
És Gago adogatni fogja a gólpaszokat!
És ha kell a fővárosiak ismét kiütik a Nou Camp-ban a Barcát,a Santiagóban meg a Sevillát!Gago még nem tett le semmit az asztalra
szóval nem kell isteníteni őt
![]()
Önbizalom az van
Basszus, ezt benéztem, pedig már éreztem kettőnk között egy kis vibráló feszéltsüget. Azt hittem, hogy lehet esélyem nálad, de ilyen az én formám... Más Real-szurkolóval kell vígasztalódnom.jamesbond1224 írta:1.Pár barcás haver is átszokott jönni!
2.Nem vagyok a kispajtásod szerencsére!!
3.Én se írok rólad véleményeket te se írj rólam!!!
Nem egy emberen fog múlni a sikeretekjamesbond1224 írta: még van a szezon 2. fele van 1 irányítonk gago és ez sok mindent megfog oldani!
Raúl nem lesz kpályás pl!
És Gago adogatni fogja a gólpaszokat!
És ha kell a fővárosiak ismét kiütik a Nou Camp-ban a Barcát,a Santiagóban meg a Sevillát!
Hát azért nem a legerősebb kezdővel nyomták...Los Banditos írta:11-esekkel kikapott a madrid a Gil Y Gil nevű emléktornán.![]()
Lehagytam valamit, és lehet, h ki lesz vágva, de fontos megjegyeznem:ZIDANE10 írta:Amugy ha valamit rosszul irok elnézést, de gyorsan probálom remélem a ti agyatokkal, azért sikerül elolvasni. Annyira nagy arcotok van az már hihetelen, én csak néha nézek ide fel de ti szidtok szaroztok mindenkiröl. Minek hiszitek ti itt magatokat undorítóak vagytok, kivéve 2 nagyon derék öszinte barcás a többi a ........ valo. Örüljetek csak hogy kikaptunk hidjétek el ti is fogtok majd, eljön majd a mi indönk. Meg azért játékosokat se kéne fikázni mert azt is nyomjátok állandóan!!
LE LEHET ÁLLNI!!!! TI SE FIKÁZTOK MI SE FIKÁZUNK