Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is! Bár azt hiszem idegileg sem jött még teljesen rendbe,és ez is közrejátszhatott a dologban...Game90 írta:Vége Sebastian Deisler pályafutásának. A Bayern München középpályásának térde öt műtét után sem jött teljesen rendbe, így a 36-szoros válogatott játékos bejelentette visszavonulását.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131377
Én nagyon sajnálom őt

En sem örülök, h a Bayernba ment. Podolski is elég keveset játxikSylvinho_ írta:1 millió €-t bőven megér ez a srác.Sokszor láttam már játszani, a német válogatottnak nem kell izgulni a csatárposztot illetően, ezzel a gyerekkel meg vannak oldva a problémáik.Mondjuk nem épp a Bayernbe kellett volna menni (teli vannak csatárral), ha már Németország, akkor Hertha, Leverkusen, vagy ilyesmi csapatok.Bár valszeg ott mindenkinek a Bayern az álma...
Remélem ebben az évben a Werder legyőzi a Bayernt,sőt még a Schalke is elöttük végez majd,remélem.Game90 írta:Diego sztem is a legjobb voltDe az szép, hogy Diego, Klose meg Frings is a Werder játékosa
![]()
Ha Enke ennyire jó kapus, akkor miért nem elsőszámú kapus a német válogatottban![]()

A Sociedad ellen hasonló gólt lőtt meg a Pana elleni emelése sem volt utolsó.Game90 írta:Nálunk is lőhetett volna 1-2 ilyet![]()
Hát kitudja eddig nem nagyon hallottam róla, de azért az a tény, hogy a kommentátor(talán Fülöp Laci volt) vagy fél percig sorolta, hogy melyik német csapat szeretné leigazolni(Bayern,Bremen stb...) nem elhanyagolható!Game90 írta:Schalaudraff meg nem tudom, hogy mennyire állná meg a helyét egy nagycsapatban.
Hajjajj, én is örülök!Game90 írta:Csak egy meccs volt meglepetés az Aachen-Bayernviszont az nagyon
Bayern ebben az évben nem az igazi (ennyire fontos volt Ballack
![]()
) De én örülök a Bayern szenvedésének
Első ránézésre igenbarca99 írta:A képen van Bommellel küzd?
A képen van Bommellel küzd?
most akartam beírni.