Los Barrachos írta:1. tény, hogy jó, de Márquez se rossz
2. nem Thuram dönti el, hogy ki fog kezdeni, hanem Rijkaard és ha az edző azt mondja, hogy Márquez kezdjen, akkor ő is fog kezdeni!
3. szerintem nagy téttel bíró dolog, mert ezt a kupát még soha nem nyertük meg és most ezt szeretnék bezsebelni a fiúk!
Persze persze, nem mondom h nincs tétje, csak közel sem akkora, hogy a legerősebb kezdőnket kelljen feltétlen erőltetni.
Én ugy látom, h a spanyol szuperkupa is majdnem hogy előrébb áll a rangsorban, bár nem értem mért, de mind1.
És nagyon örüllnék, ha a miénk lenne a diadal, azért nem lenne rossz csont nélkül kijelenteni, h
a barca a világ legjobb csapata.
Egyébként meg nem thuram dönt a kezdőről, ellenben azzal sokmindent befolyásol, h azt mondja, h szerinte nem játszik közel sem eleget, ugyanis szerintem a klub egyáltalán nem akarja elveszteni őt.
A másik, h közel sem Rijkaard dönt kizárólag, én sokszor látom a vezetőség belenyúlásást a dolgokba.
mert sztem Frank maximalista, és mindig a legerősebb kezdőjét dobná be, amit hát valljuk be, tavaly nem mindig tett meg...és idén is volt rá példa, h kemény meccsre Messi helyett giuly volt kezdő, pedig a kis argentín is rendelkezésre ált. Ez ugye a rotáció miatt volt, ami nem feltétlen Frank erőltetésére történt..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila