Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érezzük magunkat megintve?ZIDANE10 írta:Amugy ha valamit rosszul irok elnézést, de gyorsan probálom remélem a ti agyatokkal, azért sikerül elolvasni. Annyira nagy arcotok van az már hihetelen, én csak néha nézek ide fel de ti szidtok szaroztok mindenkiröl. Minek hiszitek ti itt magatokat undorítóak vagytok, kivéve 2 nagyon derék öszinte barcás a többi a ........ valo. Örüljetek csak hogy kikaptunk hidjétek el ti is fogtok majd, eljön majd a mi indönk. Meg azért játékosokat se kéne fikázni mert azt is nyomjátok állandóan!!
LE LEHET ÁLLNI!!!! TI SE FIKÁZTOK MI SE FIKÁZUNK
Igazából szerintem te ne mond meg nekünk, h mit csináljunk, és mit ne!ZIDANE10 írta:Amugy ha valamit rosszul irok elnézést, de gyorsan probálom remélem a ti agyatokkal, azért sikerül elolvasni. Annyira nagy arcotok van az már hihetelen, én csak néha nézek ide fel de ti szidtok szaroztok mindenkiröl. Minek hiszitek ti itt magatokat undorítóak vagytok, kivéve 2 nagyon derék öszinte barcás a többi a ........ valo. Örüljetek csak hogy kikaptunk hidjétek el ti is fogtok majd, eljön majd a mi indönk. Meg azért játékosokat se kéne fikázni mert azt is nyomjátok állandóan!!
LE LEHET ÁLLNI!!!! TI SE FIKÁZTOK MI SE FIKÁZUNK
szenvedtünk, és akkor mi van?jamesbond1224 írta:Én tudom hogy a BARCA továbbjutott 2.ként!
De szenvedtetek azért a helyért.
Amúgy szerintem a mi csoportunkban a Lyon nem 1 gyenge csapat!
Szerintem
1., Szerintem te sem hiszed el mit írsz....jamesbond1224 írta:jó most ne gyere barca99 a csoportal!!!
Ti nyertétek a BL-t a Bajnokságot 1 ilyen csoportban akkor is simán 2.kok kellet volna hogy legyetek!!!
Kifogások mindig is vannak és lesznek!!!
És aki eleve a bl-be kerűl az nem lehet gyenge csapat!!!
1., Kevesebb felkiáltójellel is megértjük.jamesbond1224 írta:kicsit védeném cannavaro-t!!!!!!
tudom most jött ide és a játéka= a 0-val!!!!!
de Zidane-t se bírták és neki se jött össze minden amikor érkezett!!!!!
Amúgy most hogy kikaptunk aztán boldogok lehettek de mindenkit arra kérek száljon magába mert a REAL legalább stabilan tovább jutott a bl-ben de aa barca majd nem elvérzett!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztem teis boldog lehetsz mer tavaly is és idén is ha csak még 1 jó csapat van a lyon-on kivül ti se mentek tovább tul könnyen azaz sehogyjamesbond1224 írta:kicsit védeném cannavaro-t!!!!!!
tudom most jött ide és a játéka= a 0-val!!!!!
de Zidane-t se bírták és neki se jött össze minden amikor érkezett!!!!!
Amúgy most hogy kikaptunk aztán boldogok lehettek de mindenkit arra kérek száljon magába mert a REAL legalább stabilan tovább jutott a bl-ben de aa barca majd nem elvérzett!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wakii írta:na azért örülök ennek az iksznek... de még egy meccsel kevesebbel is elöttünk vagytok ezen kell változtatni... jah dinnye nélkül nehéz lesz a getafe ellen...
Utálom, ha igazam van...redmiller írta:Én meg a Barcásokat, hogy ne szóljanak be! Atletico a mumus és komoly pofont kaphatunk holnap... Óvatosan a beszólogatással!wakii írta:megkérem minden madridos szurkoló társam, hogy ne szoljon vissza a realt sértegető hszre, mert azt hiszem most teljesen megérdemelt... egyszerűen még mindig nem hiszem el...
Valdes amilyen formában van, most ezeknek több mint a felét kivédné.Los Banditos írta:Fernando Torres vs. Barcelona
Tessék. Itt van. De már én is mondtam, hogy biztos vissza fog jönni...R.M.C.F tegnap írta:Tudjátok mit....örüljetek....nem fogok írni többet...írjátok a hülyeséget és szidjátok ahogy csak tudjátok...találjatok ki minél több olyan dolgot amivel szidni lehet Őket.Ne érdekeljen benneteket hogy a fele sem igaz.Örüljetek neki ha valaki mindig űberelni fogja a kitalációkat meg a ténynélküli HSZ-eitek.Volt belőle egy rakás....
Hiába reágáltam tényekkel,egyértelmű adatokkal,ti csak fujjátok az ellenkezőjét egy csomó dolognak.Ha ti erre élvezkedtek akkor tegyétek.Legyetek abban a hitben hogy ti vagytok a nagyon jó gyerekek mert ti tudtok jobban mocskolódni és hazugságokkal örvendeztetni egymást.
Kezd uncsi lenni hogy nektek a piros is fekete ha a Realról van szó.
Pá skacok....csak nehogy hiányozzak!