Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG van egy olyan topik, hogy humor, ezeket oda írd légysziLG írta:Azért nem kell tulozniEl Payaso írta:Egyébként a madridban összesen 2 játékos van, aki jobb az ugyanazon a poszton a barcában játszó játékosnál (Casillas, Ramos)Diarra, vagy Emerso is simán jobb Edmilkánál, Cannavaro-nem a mostani formáját figyelemben véve..de jobb mint Puyol, és Carlos sem a réggi, de sztem igy is jobb mint Gio.
Emerson és Diarra is jobb sztemRivaldo11 írta:Emerson jobb mint Edmilson?
Jól van.Lehet nem mi kezdtük el Canna szidását, meg hogy milyen béna.Mondhatnám,hogy ha majd ő is annyit tud felmutatni mint Puyol akkor mondjatok vmit.Madrid írta:meg az is külömbség hogy puyol vagy 10 éve a spanyol ligába játszik + Canna még csak most jött és nem bírt még megfelelően alkalmazkodni
Azért nem kell tulozniEl Payaso írta:Egyébként a madridban összesen 2 játékos van, aki jobb az ugyanazon a poszton a barcában játszó játékosnál (Casillas, Ramos)
Hát pl. Van Gaal is támadofocit játxott, tulságosan is..wakii írta: Sztem mielött laporta hozzátok ment volna ti is örültetek volna ha ilyen "hányás" játékkal, de hozzátok a meccskeet
Egy jó kapussal meg lehet nyerni meccseketEl Payaso írta:Egyébként a madridban összesen 2 játékos van, aki jobb az ugyanazon a poszton a barcában játszó játékosnál (Casillas, Ramos)
Naná!wakii írta:sztem itt arra gondolt hogy puzsol a jobbMadrid írta:Ha nem is fényévek de ezt mindenki elismeri hogy jobbEgy pár év mindenképpen, játékban meg fényévek
sztem itt arra gondolt hogy puzsol a jobbMadrid írta:Ha nem is fényévek de ezt mindenki elismeri hogy jobbEgy pár év mindenképpen, játékban meg fényévek
1. te kértedMadrid írta:nem néztem meg mert 1. nem az én dolgom 2. nem érdekel 3. honnan tudod hogy teljesítmény növelő szer volt??
Ha nem is fényévek de ezt mindenki elismeri hogy jobbEgy pár év mindenképpen, játékban meg fényévek
http://www.repubblica.it/2005/d/video/s ... video.htmlMadrid írta:milyen szerek hmm???? bizonyítsd már be légyszi