R.M.C.F írta:
szerintem az összes szavazó kapitány/lehettek vagy 250-en / tévedtek....a 4 hónapig jól játszó gondolom Zizu akart lenni.azt ne felejtsd el hogy Zizu vitte a franciákat a VB-n nem Henry.Zizu volt a csapat legjobbja....kár hogy nem láttátok a VB-t.Azt hogy Dinnyo is elérte azt mint Zizu hát nem tudom...lehet hogy eléri majd egyszer....abban biztos lehetsz hogyha 3 HENRY van a pályán akkor sem lett volna Franciao Európa és Világbajnok csak Zizuval.A döntőben egymaga intézte el a kedvenceimet....
Nos Cannavaro első helyét meg lehet érteni. De, hogy Zidane mit keres egyáltalán egy olyan listán, ahol ÉV(!!!!!!!!!!) játékosáról van szó, ez nevetséges. Láttam a vb-t (ami egyébként 0 volt, szóval a játékosok sem lehettek sokkal jobbak) játszott két és fél jó meccset, és végül fejelt egy Materazzit. Utána visszavonult. Tavasszal nem csinált semmi különöset, szóval nem értem, hogy lehet egyáltalán a listán. Elismerem nagy játékos volt, de akkor meg lett jutalmazva szépen aranylabdával.
Ha már vb-ről szedik elő a hősöket, akkor ott lehetnének a németek közül is páran nah meg még jó pár olasz... nem értem miért kell benyalni egy sztárnak ha visszavonul, vagyis miért ilyen úton kell.