Én is így vagyok vele, hogy nem kéne már a helyesírásba is belekötni, de ha én, meg még sokan mások veszik a fáradtságot, hogy leírjuk helyesen, olvashatóan a mondanivalónkat, akkor sztem én (mi) is elvárhatjuk, hogy mások is megtegyék ugyanezt.
Más: Ki nem sz*rik bele hogy hogyan játszik a Real? Én ezt vártam Capellotól: Az eredmény jön, viszont kínkeserves 90 perce lesz annak aki a meccset akarja nézni. És így lett. A sikerre éhes drukkereknek meg sztem rohadtul mindegy, hogy hogyan, csak nyerjenek végre. Addig amíg a Barca olyanokat csinál, mint a Club America ellen, és örömömet lelem benne, teljesen hidegen hagy, hogy mit és hogyan csinál a Madrid. Nekünk meg fel kell kötni a gatyát, mert már megint sérülget mindenki, év végén meg a kutyát nem érdekli majd, hogy azzal a ronda, Realhoz nem méltó focival húzzák-e be előlünk a PD-t.
Ha tényleg februárra harcrafogható lesz mindenki nagyon nagy az esély rá, hogy SZÉP JÁTÉKKAL, vejük el a Realt, hozzuk a PD-t, esetleg megvédjük a BL címünket is.