Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy kis összeállítás puzsol tegnapi mérkőzéséről:Barcaforever írta:Mi volt tavaly...Mi volt ősszel...Hanyadikok vagytok?Madrid írta:Tudod ez már senkit sem érdekel. Az idei : Real Madrid- Barcelona 2-0! Nah pedig az hogy nyomoztuk a labdát pfff ha jól emlékszem rúgtunk vagy 2 kapufát + 2 gólt ti meg 0 gólt! A focit gólra játszák nem szép játékraAz a tavalyi 0:3 volt...Köszi....
Jah meg nem tom melyik írta, h Puyol h helyezkedett.![]()
Nézd már vissza az aranylabdás labdarúgótokat a Lyon elleni meccseken, hát mit mondjak.....Még a taxis is múltkor azon röhögött,h a Carew, h ott hagyta a "kis olaszt".
Sajnáljuk a mi védünk nem aranylabdás, és nem bakizok olyan sűrűn, én kérek elnézést.
jaja, Puyolito szerek nélkül is egy nagyon jó védő...Madrid írta:Kérhetsz is mert Puyol meg Canna között van egy kis külömbség
Hát mit mondjak Puyol-on is menntek már át nem is egyszer ha már erről van szóNézd már vissza az aranylabdás labdarúgótokat a Lyon elleni meccseken, hát mit mondjak...
Mi volt tavaly...Mi volt ősszel...Hanyadikok vagytok?Madrid írta:Tudod ez már senkit sem érdekel. Az idei : Real Madrid- Barcelona 2-0! Nah pedig az hogy nyomoztuk a labdát pfff ha jól emlékszem rúgtunk vagy 2 kapufát + 2 gólt ti meg 0 gólt! A focit gólra játszák nem szép játékraAz a tavalyi 0:3 volt...
Tudod ez már senkit sem érdekel. Az idei : Real Madrid- Barcelona 2-0! Nah pedig az hogy nyomoztuk a labdát pfff ha jól emlékszem rúgtunk vagy 2 kapufát + 2 gólt ti meg 0 gólt! A focit gólra játszák nem szép játékraAz a tavalyi 0:3 volt...
ez teljes mértékben igy van. Sztem mielött laporta hozzátok ment volna ti is örültetek volna ha ilyen "hányás" játékkal, de hozzátok a meccskeetR.M.C.F írta:Amikor vertünk a világot...akkor kitalálták hogy azért mert összevásároltuk a játékosokat.Igaz hogy 8 spanyol volt a 2000 Bl-döntőben a pályán.Tehát nem vásároltunk össze az égvilágon senkit,csak hazudtak egyet.Aztán lettünk "üldözendő Galaktikusok" akit divat utálni és minden csak Perez hatalmának volt köszönhető,gyenge próbálkozás.....aztán nem nyertünk 3 évig mint már sokszor a történelmünkben illetve minden más csapat történelmében mint mindenkinek nekünk is volt egy sikertelen időszakunk,erre felhangosodtak és mi lettünk a Spanyol liga szégyene pár "fociszakértő szerint",igaz hogy 2. helyen végeztünk de ez nem számit mert az ugy "hangzik jól".Ha mi lettünk 2 -ak és mi voltunk a szégyen akkor milyen a többi?Na ez is pancser ok.Aztán jött Capello,nem nagyon tudnak minket megverni,alakul a csapat,amit 3 év alatt sikerült morálisan szétverni a sajtónak.Erre sunyi,gólleső,hányás játékot játszunk állitólag.....Én spec nem hánytam pl az el Clasicón....nagy különbség volt a két csapat között.Védekezést fontos lett mert az nem is ismertük már,pl mint a Valencia akinek ugyanez a taktikája 10 éve.Ők nem hányások.... Na mindegy.Szerintem felment a cukor pár embernél mert ott vagyunk az elején,van esélyünk nyerni és néhányan azt gondolták hogy ÖRÖKRE az marad ami 2 éve.....az azért érdekes lenne.
Ja, mert Capello világ életében olyan csapatokat "épített" ahol a védekezés volt a lényeg. Szánalmas h egy a szórakoztatást célzó sportban ilyen irányelvekkel csinálnak csapatokat...barca99 írta:Sztem Capellon kívül senkinek sem tetszett. Egyébként itt van a probléma gyökere... Capello szerint ez a szép foci... yee!![]()
![]()
El vagyunk gondolkodva.Madrid írta:Kedves barcások!! Szerintem nem nektek kell hogy tetszen a Real játéka! Szerintem ti csak foglalkozzatok a saját csapatotkkal. A Sociedad ellen is parádéztatok mi???, Azért egy kicsit elkéne gondolkodni
TudomMadrid írta:Game90 tudod a focit gólra játszák nem szép játékra