Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sose irtam hogy mindenki.Nem kell kiforgatni a szavakat csak azért hogy legyen ok a mondogalódásra...LG írta:Mert szerinted itt mindenki hülye, és elfohult, ellentétben veled. Neked mindig igazad van.
Etoo nem akart maradni.Mint KÖZTUDOTT kijelentette csak abban az esetben hajlandó a CSAPATÁBAN/Real Madrid/ játszani ha garantálják hogy kezdő mindig! De más csapat sem lesz kivétel ez alól.....egyszer -kétszer talán leül a padra aztán robban a bomba!eto't télleg nagy hiba volt eladni.
nem láttam szidalmazást az azt megelőző pár hsz-ben.R.M.C.F írta:Azt már nem vetted észre kedves "'pártatlan" modi hogy ő mit írt előtte? Nyalom a seggét....azt lehet? Érdekes.....Vito írta:EGYMÁS SÉRTEGETÉSÉT AZONNAL BEFEJEZNI!!!
RMCF!
törlöm az összes hsz-t, ha nem fejezed be! ITT NEM NYOMORÉKOZZUK A MÁSIKAT!
Sajnos, van egy két ilyen ember... Sztem azért ilyet irni elég durva hogy világválogatott... erre én se tudok semmit mondani... eto't télleg nagy hiba volt eladni... de nekünl jo ronaldo majd ő lesz a sztár persze...Game90 írta:Így fél 5 tájban volt egy kis időm nézelődni a madridistán![]()
Higuain topic: üdv a világválogatottban, Isten hozott itthon, sok gólt,aranylabdát és aranycipőt, az lenne a legjobb, ha olyan Eto'o szerű játékstílusa lenne. Befejező csatár, aki nagyon sokat mozognem kellett volna elengedni
Erről bexélekGame90 írta:Így fél 5 tájban volt egy kis időm nézelődni a madridistán![]()
Higuain topic: üdv a világválogatottban, Isten hozott itthon, sok gólt,aranylabdát és aranycipőt, az lenne a legjobb, ha olyan Eto'o szerű játékstílusa lenne. Befejező csatár, aki nagyon sokat mozognem kellett volna elengedni
Megpróbálok a te parancsodnak eleget tenni mert félek nem lehetek itt többé...Sylvinho_ írta:Hallod RMCF, ha tovább akarod folytatni az Eurobarca fórumán a karrieredet, akkor sürgősen változtass a magatartásodon.El kell fogadni, hogy itt BARCA szimpatizáns emberek vannak, és nem úgy gondolkodnak, mint a madridisták!
ezt elismerem elnézését kérek kicsit felhuztam magam meg egyebek... ilyen nem lesz többet és ugy hiszem, hogy ez volt az első ilyenem...Boixos írta:
nem is neked, v te miattad írtam amit írtam, hanem a wakii kollégád miatt, mert ő állt neki osztani a brigádot.
de végülis, ahogy érzed...
nem is neked, v te miattad írtam amit írtam, hanem a wakii kollégád miatt, mert ő állt neki osztani a brigádot.real_funghi írta:Itt a gond. Ha leírok ide valamit, az neked egyből tanítás.
nem jó.real_funghi írta: Amúgy jó megismételni, amit írtam?
Jól látod Kralo....A vita amugy majdnem onnan indult,Onnan indult hogy azt mertem irni hogy attól hogy Etoooo és Messi visszatér nem biztos hogy földindulás lesz mint ahogy itt sokan írták.erre jöttek a támadó HSZ-k.A tavasszal szerzett több pontnál pedig arra céloztam amire te is utalsz.egyáltalán nem lefutott ez a bajnokság és van esélyünk megnyerni ha nem szakadunk le mint tavaly összel.Na mindegy...erre én vagyok a hülye.....semmi baj....nem foglalkoztat.Na és igy van egyik fél sem lehet elbizakodott mint itt páran.Segget nyaltam állítólag...kétszínű is voltam....de szerintem inkább csak Realos vagyok és ellenkedem azokkal akik blődségeket beszélnek.A tényeket elfogadom ,mint a tavalyi győzelmeteket és vallom is hogy a szebb és jobb nyerjen ami a Barca volt tavaly/ujra seggnyalás...bakker/ de idén már versenyképesek vagyunk és ha nem is megy olyan jól a zsuga nem vagyunk lemaradva különösen.Van esélyünk és nyerni akarunk és remélem fogunk is!!!!!!Kralo írta:R.M.C.F. van valami célod a hozzászólásaiddal, azonkívül, hogy felpiszkáld a Barca szurkolókat?
Honnan indult a vita? Ha jól látom onnan, hogy több pontot szereztetek tavasszal, és most abban a hitben élsz, hogy akkor tavaly nem is voltatok olyan gyengék sőt...De most ne várd el azt , hogy volt egy olyan évünk, hogy BL-t nyertünk, meg bajnokságot, akkoris a királyi gárdát dícsérjük. Az előző szezon teljes mértékben a Barca-é volt klubszinten, úgyhogy nincs is miről beszélni.
Bár tudom, hogy arra akarsz következtetni, hogy akkor a most következő tavasszal is szerezhettek akár több pontot és bajnokok lesztek, mert most csak 4 pont a különbség. De más a szituáció.. például nem hiszem hogy iksz lesz a nou campban, vagy kikapunk utolsó meccseken stb.. egy biztos kemény tavasz lesz a Barcanak is.. de ne érvelj már olyan statisztikai adatokkal, amik más helyzetekben születtek.
Ettől függetlenül nagy versenyfutás lesz, és egyik fél sem lehet elbizakodott.
Azt már nem vetted észre kedves "'pártatlan" modi hogy ő mit írt előtte? Nyalom a seggét....azt lehet? Érdekes.....Vito írta:EGYMÁS SÉRTEGETÉSÉT AZONNAL BEFEJEZNI!!!
RMCF!
törlöm az összes hsz-t, ha nem fejezed be! ITT NEM NYOMORÉKOZZUK A MÁSIKAT!
Az a csicska jelen már játszott veletek egy meccset....elfelejtetted...milyen a többi ha ez a csicska?a csicska jelenére annál inkább.
Kétszínű stilus..RMCF húzzál már el erről a fórumról az idióta érveléseiddel együtt meg a kétszínű stílosoddal...
Gondolom ilyeneket várnak el tőled....meg hát neked lehet is..azért nem szólnak...korrekt.Emiatt a stupid miatt,