Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
wakii
Jugador d'estrella

2006.12.17. 20:10:56

ismét jogosan állítottak ki egy Real játékost... :roll: :roll: :x :x :x [auto_cenzúra] spanyol birok
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.12.17. 20:03:52

Így legyen ötösöm a lottón...
in to exile
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.12.17. 19:56:30

A madrid eddig szokásosan egy nagy nulla...

Bár úgyis begyötörnek majd egy gólt a másik félidő közepén :roll:

Azért,hajrá katalónia!
in to exile
R.M.C.F

2006.12.17. 19:48:56

LG írta:Mert szerinted itt mindenki hülye, és elfohult, ellentétben veled. Neked mindig igazad van.
Sose irtam hogy mindenki.Nem kell kiforgatni a szavakat csak azért hogy legyen ok a mondogalódásra...
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.17. 12:25:23

Mert szerinted itt mindenki hülye, és elfohult, ellentétben veled. Neked mindig igazad van.
R.M.C.F

2006.12.17. 11:17:48

Lehet hogy igazad van,távol álljon tőlem ha ezt a látszatot keltem.Csak feláll a szőr a hátamon ha olyanokat olvasok amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.Amikor koholt-vélt-kreált-alaptalan-eltúlzott csúfkodás van akkor reagálok.Aztán megy a cirkusz.Lehet nem kéne belepofáznom....had menjen ....Na az előbbi Higuain topic idézet sem volt semmi elismerem....pffff.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.12.17. 11:06:30

R.M.C.F!

Csak annyit kellene megértened, hogy nem kéne mindenkit kioktatni! Itt nem Real szurkolók beszélik meg csapatuk dolgait. Nem kellene megmagyaráznod, hogy a rövidnadrág kitérdesedik! Csak ennyit kellene felfognod. Egy csomó értelmes Madrid szurkolóval lehet normális keretek között "vitázni", de veled ezt nem lehet. Nem vetted még észre, hogy mindig a te jelenléted húzza fel az embereket! Szerintem mi sem (én nem járok, úh nem tudom pontosan megítélni) megyünk át megmondani a frankót, mint ahogyan te teszed! A nyalja a seggét sztorival meg nem akartalak megbántani...
R.M.C.F

2006.12.17. 10:33:42

eto't télleg nagy hiba volt eladni.
Etoo nem akart maradni.Mint KÖZTUDOTT kijelentette csak abban az esetben hajlandó a CSAPATÁBAN/Real Madrid/ játszani ha garantálják hogy kezdő mindig! De más csapat sem lesz kivétel ez alól.....egyszer -kétszer talán leül a padra aztán robban a bomba!

aki ismeri tudja hogy milyen.Ő ezért nincs a Real Madridban nem másért,az csak ócska sajtóhír hogy nem kellett a Realnak.Azért vettük meg mert kellett,mert tehetséges volt és nem azért mert neki kellett volna meszelni a pályát.Etoo kategórikusan kijelentette évről évre amig kölcsön volt adva hogy kizárólag akkor marad ha garantálják a posztját.
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.17. 10:26:51

R.M.C.F írta:
Vito írta:EGYMÁS SÉRTEGETÉSÉT AZONNAL BEFEJEZNI!!!

RMCF!

törlöm az összes hsz-t, ha nem fejezed be! ITT NEM NYOMORÉKOZZUK A MÁSIKAT!
Azt már nem vetted észre kedves "'pártatlan" modi hogy ő mit írt előtte? Nyalom a seggét....azt lehet? Érdekes.....
nem láttam szidalmazást az azt megelőző pár hsz-ben.

a "nyalja a seggünket" nem személy elleni sértés.
emellett a segg szó ebben a szövegkörnyezetben, szemantikailag abszolút értelmezhető és az olvasóból bizonyosan a megfelelő aszzociációt váltja ki.
remélem kielégített a magyarázat.
wakii
Jugador d'estrella

2006.12.17. 09:54:33

Game90 írta:Így fél 5 tájban volt egy kis időm nézelődni a madridistán :wink:
Higuain topic: üdv a világválogatottban, Isten hozott itthon, sok gólt,aranylabdát és aranycipőt, az lenne a legjobb, ha olyan Eto'o szerű játékstílusa lenne. Befejező csatár, aki nagyon sokat mozog :arrow: nem kellett volna elengedni :wink:
Sajnos, van egy két ilyen ember... Sztem azért ilyet irni elég durva hogy világválogatott... erre én se tudok semmit mondani... eto't télleg nagy hiba volt eladni... de nekünl jo ronaldo majd ő lesz a sztár persze...
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.17. 08:13:57

Game90 írta:Így fél 5 tájban volt egy kis időm nézelődni a madridistán :wink:
Higuain topic: üdv a világválogatottban, Isten hozott itthon, sok gólt,aranylabdát és aranycipőt, az lenne a legjobb, ha olyan Eto'o szerű játékstílusa lenne. Befejező csatár, aki nagyon sokat mozog :arrow: nem kellett volna elengedni :wink:
Erről bexélek :!: Milyen világválogatotrol bexélnek :?: Hol élnek ezek :?: Erről megint exembe jut ropinnyo, aki mindenkinél jobb. Kretének :!:
PCsabi
aka Game90

2006.12.17. 04:25:13

Így fél 5 tájban volt egy kis időm nézelődni a madridistán :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
R.M.C.F

2006.12.17. 01:52:09

Sylvinho_ írta:Hallod RMCF, ha tovább akarod folytatni az Eurobarca fórumán a karrieredet, akkor sürgősen változtass a magatartásodon.El kell fogadni, hogy itt BARCA szimpatizáns emberek vannak, és nem úgy gondolkodnak, mint a madridisták!
Megpróbálok a te parancsodnak eleget tenni mert félek nem lehetek itt többé...
wakii
Jugador d'estrella

2006.12.17. 01:36:19

ez volt az első eset itt, madridistán eddig csak egyszer sikerült végrehajtani ezt a bravurt.

ez még jobban tetszik..
Charlie
Öreg Harcos

2006.12.17. 01:31:47

1:25kor egyedül voltál, mekkora szenzáció, Viváááát.
C.
wakii
Jugador d'estrella

2006.12.17. 01:16:21

Boixos írta:
nem is neked, v te miattad írtam amit írtam, hanem a wakii kollégád miatt, mert ő állt neki osztani a brigádot.
de végülis, ahogy érzed...
ezt elismerem elnézését kérek kicsit felhuztam magam meg egyebek... ilyen nem lesz többet és ugy hiszem, hogy ez volt az első ilyenem... :) Elég [auto_cenzúra] napjaim vannak kérlek nézzétek el nekem... :?

amugy miről beszélünk?
Sylvinho_
Capitá del Barça

2006.12.16. 21:52:33

Hallod RMCF, ha tovább akarod folytatni az Eurobarca fórumán a karrieredet, akkor sürgősen változtass a magatartásodon.El kell fogadni, hogy itt BARCA szimpatizáns emberek vannak, és nem úgy gondolkodnak, mint a madridisták!
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
Boixos
Llegenda del Barça

2006.12.16. 20:40:32

real_funghi írta:Itt a gond. Ha leírok ide valamit, az neked egyből tanítás.
nem is neked, v te miattad írtam amit írtam, hanem a wakii kollégád miatt, mert ő állt neki osztani a brigádot.
de végülis, ahogy érzed...
real_funghi írta: Amúgy jó megismételni, amit írtam?
nem jó.
PUYOL-XAVI-INIESTA
R.M.C.F

2006.12.16. 17:58:27

Kralo írta:R.M.C.F. van valami célod a hozzászólásaiddal, azonkívül, hogy felpiszkáld a Barca szurkolókat?
Honnan indult a vita? Ha jól látom onnan, hogy több pontot szereztetek tavasszal, és most abban a hitben élsz, hogy akkor tavaly nem is voltatok olyan gyengék sőt... :lol: De most ne várd el azt , hogy volt egy olyan évünk, hogy BL-t nyertünk, meg bajnokságot, akkoris a királyi gárdát dícsérjük. Az előző szezon teljes mértékben a Barca-é volt klubszinten, úgyhogy nincs is miről beszélni.
Bár tudom, hogy arra akarsz következtetni, hogy akkor a most következő tavasszal is szerezhettek akár több pontot és bajnokok lesztek, mert most csak 4 pont a különbség. De más a szituáció.. például nem hiszem hogy iksz lesz a nou campban, vagy kikapunk utolsó meccseken stb.. egy biztos kemény tavasz lesz a Barcanak is.. de ne érvelj már olyan statisztikai adatokkal, amik más helyzetekben születtek.
Ettől függetlenül nagy versenyfutás lesz, és egyik fél sem lehet elbizakodott.
Jól látod Kralo....A vita amugy majdnem onnan indult,Onnan indult hogy azt mertem irni hogy attól hogy Etoooo és Messi visszatér nem biztos hogy földindulás lesz mint ahogy itt sokan írták.erre jöttek a támadó HSZ-k.A tavasszal szerzett több pontnál pedig arra céloztam amire te is utalsz.egyáltalán nem lefutott ez a bajnokság és van esélyünk megnyerni ha nem szakadunk le mint tavaly összel.Na mindegy...erre én vagyok a hülye.....semmi baj....nem foglalkoztat.Na és igy van egyik fél sem lehet elbizakodott mint itt páran.Segget nyaltam állítólag...kétszínű is voltam....de szerintem inkább csak Realos vagyok és ellenkedem azokkal akik blődségeket beszélnek.A tényeket elfogadom ,mint a tavalyi győzelmeteket és vallom is hogy a szebb és jobb nyerjen ami a Barca volt tavaly/ujra seggnyalás...bakker/ de idén már versenyképesek vagyunk és ha nem is megy olyan jól a zsuga nem vagyunk lemaradva különösen.Van esélyünk és nyerni akarunk és remélem fogunk is!!!!!!
Kralo
Entrenador del Barça

2006.12.16. 15:47:13

R.M.C.F. van valami célod a hozzászólásaiddal, azonkívül, hogy felpiszkáld a Barca szurkolókat?
Honnan indult a vita? Ha jól látom onnan, hogy több pontot szereztetek tavasszal, és most abban a hitben élsz, hogy akkor tavaly nem is voltatok olyan gyengék sőt... :lol: De most ne várd el azt , hogy volt egy olyan évünk, hogy BL-t nyertünk, meg bajnokságot, akkoris a királyi gárdát dícsérjük. Az előző szezon teljes mértékben a Barca-é volt klubszinten, úgyhogy nincs is miről beszélni.
Bár tudom, hogy arra akarsz következtetni, hogy akkor a most következő tavasszal is szerezhettek akár több pontot és bajnokok lesztek, mert most csak 4 pont a különbség. De más a szituáció.. például nem hiszem hogy iksz lesz a nou campban, vagy kikapunk utolsó meccseken stb.. egy biztos kemény tavasz lesz a Barcanak is.. de ne érvelj már olyan statisztikai adatokkal, amik más helyzetekben születtek.
Ettől függetlenül nagy versenyfutás lesz, és egyik fél sem lehet elbizakodott.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.12.16. 15:34:45

Kikaptunk tőletek, igen, de attól még a játékotok undorító és [auto_cenzúra], legalábbis ha a barca játszani így akkor én így vélekednék. Belőled nem a gyűlület beszél, hanem elvakult vagy, elvakultan véded szerett csapatodat, és személyes sértésként kezelsz minden reallal kapcsolatos véleményt. De hát ha nektek ez is jó, úgytűnik mégiscsak sok volt az a 3 év, és beéritek ezzel is, ne jöjj azzal hogy majd tavasszal, meg rejkardal hogy játszottunk az első félévben, mert akkor nem naon jártunk ugatni sehová, ha igen akkor azt helyre is tették, szal mást ne várj.
R.M.C.F

2006.12.16. 15:15:59

Vito írta:EGYMÁS SÉRTEGETÉSÉT AZONNAL BEFEJEZNI!!!

RMCF!

törlöm az összes hsz-t, ha nem fejezed be! ITT NEM NYOMORÉKOZZUK A MÁSIKAT!
Azt már nem vetted észre kedves "'pártatlan" modi hogy ő mit írt előtte? Nyalom a seggét....azt lehet? Érdekes.....
a csicska jelenére annál inkább.
Az a csicska jelen már játszott veletek egy meccset....elfelejtetted...milyen a többi ha ez a csicska?
RMCF húzzál már el erről a fórumról az idióta érveléseiddel együtt meg a kétszínű stílosoddal...
Kétszínű stilus.. :D :D egyszerűen furcsálod hogy nem a gyűlölet beszél csak belőlem mint belőled? Ezért már 2 színű az ember...Vagy gyűlölj vagy semmi mi?
Nagyokos....
Emiatt a stupid miatt,
Gondolom ilyeneket várnak el tőled....meg hát neked lehet is..azért nem szólnak...korrekt.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.12.16. 13:38:54

Az arcot is ti emlegettétek, a 9 [auto_cenzúra] blt is, nem vaok rá kíváncsi, ha szarok leszünk majd elismerem, 6 évig sose emlegettem hogy bezzeg 90-94ig, minek? Nem vaok hülye, hogy ilyenekkel kiröhögtessem magam, nem vaok kíváncsi a madrid dicső múltjára, a féynes jövőjére sem egyenlőre, a csicska jelenére annál inkább. A saját oldalunkon nem nekünk kell meghúzni magunkat, és beletörődni ha vki nyomorékozik....
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.12.16. 13:01:12

RMCF húzzál már el erről a fórumról az idióta érveléseiddel együtt meg a kétszínű stílosoddal...

de most komolyan már a ****** kivan ezzel a gyerekkel. Minden nap más stílusban nyomja, ki se lehet igazodni a gyereken. Ha odaát egy Barcás feleennyire el kezd okoskodni, meg kioktatni ilyen alpári módon a margitistákat, akkor ott már rég törlik az adott Usert..

Emiatt a stupid miatt, 2 naponta jönnek a feleslegesebbnél feleslegesebb viták... kell ez nekünk?? de most komolyan kell ez nekünk????

Kedves Modik és Adminok!! Tegyetek már valamit az ügy érdekében... lehet hogy annyira nem ragadtatja el magát(hogy kilehessen szórni minden továbbiak nélkül), de kérdem én: muszáj eltűrni az ilyen és ehhez hasonló idiótákat??????
Lezárt