Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha majd lesz ilyen, akkor nem az én időm nem azzal fog telni, hogy felhánytorgassam a múltat, hanem azzal, hogy szurkoljak a csapatomnaksergi1989 írta:... lesz ám még majdtéleg olyan is mikor a madrid lesz a jobb és akkor majd megtudjátok mien ez..mikor a sorok közé van rejtve a sunyi kis oda szologatás és akko persze mi lesz a védekezés hogy mivolt ekokr akkor és majd jön a mostani ti válaszotok a részünkről hogy az múlt..!
Nem is nagyképüsködtem mint ti....mert akkora az arc mint egy ház...Nem érdekel, mert amikor nektek szaladt a szekér és az összes bíró habfehérben futott ki a pályára, akkor nem jöttél ide pofázni, h jaaj a bírók így meg úgy.
Mikor szídtam a Barcások fiam?Irsz te össze-vissza azt sem tudod mit...Fölkaptad ezt a "nyalja a Barcások seggét" idióta szöveget és ezt nyomatod...nem szokásom nyalni senki seggét főleg nem a tiédet..Kétszínűségből ledoktorálhatna a gyerek... Amúgy az a legnagyobb poén, mikor itt nyalja a seggünket, ahogy itt valaki fogalmazott, majd ugyanabban az időben a margitistán beáll a sorba és beszólógat a barcásoknak...
Mekkora légbőlkapott amit írok mi?...apám.Csak az a baj hogy pont magatokról beszélsz...kitaláltok minden idióta blődséget csak hogy lehessen szapulni a Realt...azt sem zavar senkit hogy óriási hülyeség és nem is igaz a 80%-a de csak írjátok és heherésztek rajta mint az idióták....de tudod mit ha te ezt akarod akkor tedd....ha nem tudsz elfogadni más véleményt akkor nem zavarlak...nehogy már valaki idemerjen jönni közétek és ne értsen egyet a semmitérő,szélsőséges,mindegymiazcsakszidnilehessearealt szövegekkel.Iszonyat idegesítő a légből kapott HSZ-eidet olvasgatni,
Huuu ezt most megsugtad.....nem is tudtam ám....az a baj ezzel Gyerekecske hogy a te logikáddal akkor 102 embert kellene meghivni évente ha az a aszempont hogy ne legyen máshol válogatott....ordit a hülyeség mindenből.....ne is gondolkodj.Nálatok az 1+1=3 ha a Real játékosairól van szó....ilyen elfogult egy embereket nem hord hátán a föld sehol máshol....Gyerecske. Megsugom neked, h ezeket a gyerkőcöket azért hivják be a válogatotba, mert ha játxanak 1 meccset, akkor már nem játxhatnak más vállogatottban. De gondolom de azt hitted, h 1ből kiszoritotta volna, Henryt vagy Riberyt, mert ő a csodacsatár...
Kétszínűségből ledoktorálhatna a gyerek... Amúgy az a legnagyobb poén, mikor itt nyalja a seggünket, ahogy itt valaki fogalmazott, majd ugyanabban az időben a margitistán beáll a sorba és beszólógat a barcásoknak...grecki írta:Itt csak a megmondomafrankót R.M.C.F stílussal van a baj, szvsz. Mert folyamatosan jön hirdetni az igét, máskor, meg ki sem tudja húzni a nyelvét a Barcások seggéből! "Mi vagyunk a császárok, mert 9 bl, bek serleget nyertünk", máskor, meg "ti vagytok a jobbak". Egyébként örüljetek az igazolásoknak, én is örülnék nekik a helyetekben, mert az sosem baj, ha fiatal tehetségekkel töltitek fel a kiöregedő sztárok helyét. Csak az a baj, hogy mindjárt hajlamosak vagytok eldurranni a gyönyörtől, ha kiejtitek valamelyik csodazsugásotok nevét! Be sem fognak férni, vagy ha ők játszanak, akkor majd elzavarjátok Ronaldót, Roberto Carlost, Emersont, stb? Ez aztán a bánásmód, mondhatom...
Gyerecske. Megsugom neked, h ezeket a gyerkőcöket azért hivják be a válogatotba, mert ha játxanak 1 meccset, akkor már nem játxhatnak más vállogatottban. De gondolom de azt hitted, h 1ből kiszoritotta volna, Henryt vagy Riberyt, mert ő a csodacsatár...nézd meg, Robinnyo is, akit 1es madritisták szerint nem szabad Peléhez hasonlitani, mert ő mindenkinél nagyobb, most meg ül a padon. Amugy dől belőled a hülyeség.R.M.C.F írta:Azért hívták be a Francia válogatottba mert egy tök átlagos kölök.Akkor téged miért nem hívtak....viccc...Ja, ez télleg humoros. Sztem eddig senki sem ismerte, és 1 átlagos kölök volt, de most mert megveszi a margit, 1ből csodacsatár
Huuu Grecki...nekem bent van a seggem a Barcások seggében?...te mekkora egy nyomorék vagy apám...azért mert elismertem párszor hogy jelenlegi Barca csapat jobb mint mi.Csak ilyen seggfejek értik ezt"direkt" félre ....Itt csak a megmondomafrankót R.M.C.F stílussal van a baj, szvsz. Mert folyamatosan jön hirdetni az igét, máskor, meg ki sem tudja húzni a nyelvét a Barcások seggéből! "Mi vagyunk a császárok, mert 9 bl, bek serleget nyertünk", máskor, meg "ti vagytok a jobbak".
Funghi, de ne tereld el a szót az alapgondolattól, mert elsősorban nem ez volt a probléma! A probléma ott van, hogy átjönnek ide genetikai génhulladékok, és mert nyert egyet a madrid, meg nyertek ellenünk nagy lett az orca, vagyis inkább úgy ondom h a 3év alatt sem sikerült viszavenni. Nekünk ha mond6om igy jogosna, van nagy pofánk, és nem egy meccsre, hanem rre a büszke 3 évre, ti meg egy meccset nyertek, és akkor jönnek ide a kis nyikhajok. na ezeknek mondom azt :real_funghi írta:Cooltiszo, nem kell elismerni, csak elég szokatlanul reagálnak itt le egyesek dolgokat, megint kezd terjedni a "minden madridista idióta" típusú gondolkodás.
Nem létezik tanítás és tanulás. CSAK visszaemlékezés!real_funghi írta:Itt a gond. Ha leírok ide valamit, az neked egyből tanítás. Amúgy jó megismételni, amit írtam?
neked mi a franc közöd van ahhoz, h itt ki, mit szól az igazolásaitokhoz?real_funghi írta:Akkor nekem is lenne egy kérdésem, ha már ilyen sok ember van itt. Nektek mi a franc közötök van ahhoz, hogy ki hogyan kezel egy új igazolást a mi köreinkben? Az argentín emberke eddig nem produkált olyan pechszériát, ami alapján problémáznunk kellene. Majd ha nem válik be, ami erősen benne van a pakliban, akkor majd mi ráérünk gondolkodni ezen, jó?
real_funghi írta:Ilyenkor szokta mondani Boixos kolléga nagy viccesen, hogy ugye azért megengedem, hogy véleményetek legyen? Nem erről van szó. Azt írtok amit akartok, csak folyamatosan becsmérlitek a madridistákat, mert esetleg eltérnek a vélemények. Nekünk is lehet véleményünk, megengeditek? Meg bizony!
ezt én sem mondhattam volna szebbenR.M.C.F írta:Szemmel látható koncepció keretépítés terén:Mr. Master írta:Figyelj RMFC, most felteszek két kérdést, az egyiket légyszíves válsazoldd meg legalább:
1. Mi a real madrid új, szemmel látható koncepciója a keretépítés terén? És mi volt a Barcáé amikor megjött Laporta?
2. Mi az erény?
3 éven át védekező középpályás nélkül röhögtettük halálra a világot.Beckhamet kellett oda száműzni ami ellentétes volt addigi tudásával a szélekről belőtt,becsavart lasztik.Megfelelő középhátvéd nélkül játszottunk-Helguerából aki vkp volt CSINÁLTUNK-erőszakkal középhátvédet.Mert "állítólag" aki védőt igazol az a gyengeség jele vallotta egy **** elnökünk.Ronaldo volt az egyetlen befejező csatárunk-ami kevés midőn elég sokat sérült.Ez a 3 poszt volt ÉGETNI valóan megoldandó nagy probléma .Mivel elnökválasztást nagyon későn tartották meg, igy nem maradt idő a lyukak pótlására.Igy került hozzánk 3 olyan pacák -akik amugy posztjukon klaszisok-Canna-Emerson-RvN-hogy ezeket aproblémás részeket azonnal betömjük és azonnal versenyben tudjunk lenni pl veletek.Ez szerintem jól sikerült hiszen nagyon olcsón kaptunk meg ezt a 3 játékost.Aztán Diarra már a jövő ugymond épitése volt hiszen drága buli volt a Mali bozótlakó,de fiatal és nagyon jó játékos.Reyes csere volt,pénzünkbe nem került,klasszikus szélsőnk nem is igazán volt.Igy csere Baptistára aki posztján volt Cassano,Raul,Guti-tehát elég arc.
Nyáron ez volt a koncepció.Télen: Vegyünk fiatal tehetségeket akik már valamelyest bizonyitottak-Marcelo-Brazil válogatott 18 éves.tavalyi év csapatában ő a bal bekk.Higuian 19 éves-Meghivták a Francia válogatottba,gólerős a bajnokságban.Gago 19 éves- argentin válogatott-Boca alapembere. Ezek remélhetőleg befutnak.A tehetségük megvan hozzá bőven.A többi ....majd meglátjuk.
Ezekben az igazolásokban abszolut látszik a tervszerűség...az hogy még nem sikerült ütőképes csapatot kialakitani...hát majd idővel.Azért nem vagyunk már mi olyan rosszak.