Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.16. 12:29:29

sergi1989 írta:... lesz ám még majdtéleg olyan is mikor a madrid lesz a jobb és akkor majd megtudjátok mien ez..mikor a sorok közé van rejtve a sunyi kis oda szologatás és akko persze mi lesz a védekezés hogy mivolt ekokr akkor és majd jön a mostani ti válaszotok a részünkről hogy az múlt..!
ha majd lesz ilyen, akkor nem az én időm nem azzal fog telni, hogy felhánytorgassam a múltat, hanem azzal, hogy szurkoljak a csapatomnak
a minél jobb játékért.

alkalmazkodni kell a helyzethez, az itteni fórumozók nagy részét az újra és újra előkerülő "DE"-k zavarják és hozzák ki a sodrukból!
legalábbis én így gondolom.

szerk.:
a madrid víziói, jővő és múltképei nem igazán kell, hogy érdekeljék az ellenfél fórumozóit, az ellenfél fórumán, azokat "otthon" lehet csak eladni, itt viszont a szikár tények vannak színen, ami azt mutatja, hogy jelenleg és a közelmúltat figyelembe véve a mi csapatunk a jobb, a készebb.

ez egyszer el fog múlni (sajnos), de addig ne várjátok el, hogy közösen drukkoljunk a Madrid jó szerepléséért!
sergi1989
Capitá del Barça

2006.12.16. 12:23:13

lehet hogy hülyeség de valaki ezért vegyen vissza az arcából mert gyenge a csapata??jézusom...tul játszuk mi rendesen a szerepünket tőlünk 2000km re zajlanak a dolgok srácok és itt marjuk egymást miközbe nagyjából semmi de semmi közünk hozzá!max szeretjük a csapatainkat de ennyi!és nehogy má R.M.C.F tehesen vagy bárki madridista arrol hogy gyenge a csapat jézusom mi ne szolaljunk meg mer csak 3.ikak vagyunk ...mintha rajtunk mulna vagy mi szurnánk el..vegyétek má észre hogy joban utáljátok ti itt egymást mint spanyolba azok akiknek egy kis közük is van a dolgokhoz!és abban is van valami hogy télleg vannak olyan kis sunyi oda szologatások amiket egyik fél se tud elviselni...de azzé kéne lenni-e egy határnak !csak itt sokan abba nem gondolnak bele hogy lesz ám még majdtéleg olyan is mikor a madrid lesz a jobb és akkor majd megtudjátok mien ez..mikor a sorok közé van rejtve a sunyi kis oda szologatás és akko persze mi lesz a védekezés hogy mivolt ekokr akkor és majd jön a mostani ti válaszotok a részünkről hogy az múlt..!szoval valami nagyon nem kerek itt egy két fejbe és mindkét oldalon..!
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.16. 11:56:13

EGYMÁS SÉRTEGETÉSÉT AZONNAL BEFEJEZNI!!!

RMCF!

törlöm az összes hsz-t, ha nem fejezed be! ITT NEM NYOMORÉKOZZUK A MÁSIKAT!
Barcaforever
Director del Fútbol

2006.12.16. 11:47:18

Yeah!

Fiúk első menet vége :!:

És itt szerintem be is kéne fejezni :!: Boldogtalan ember, akinek a másik ténykedése jobban izgatja a sajátjánál :!: :oops:

Vagy vmi ilyesmi. :lol:
Kép
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.12.16. 11:38:13

OFF

Nincs jobb dolgotok mint itt osztani egymást? Komolyan mondom amikor elindult a fórum még nem erről szólt az egész... Visszafelé fejlődünk rohamléptekkel. :cry:

ON
R.M.C.F

2006.12.16. 11:22:20

Nem érdekel, mert amikor nektek szaladt a szekér és az összes bíró habfehérben futott ki a pályára, akkor nem jöttél ide pofázni, h jaaj a bírók így meg úgy.
Nem is nagyképüsködtem mint ti....mert akkora az arc mint egy ház...
Kétszínűségből ledoktorálhatna a gyerek... Amúgy az a legnagyobb poén, mikor itt nyalja a seggünket, ahogy itt valaki fogalmazott, majd ugyanabban az időben a margitistán beáll a sorba és beszólógat a barcásoknak...
Mikor szídtam a Barcások fiam?Irsz te össze-vissza azt sem tudod mit...Fölkaptad ezt a "nyalja a Barcások seggét" idióta szöveget és ezt nyomatod...nem szokásom nyalni senki seggét főleg nem a tiédet..
Megváltozni meg nem fogok igazad van.Akkor is elismerem ha most jobb a Barca és ha ezzel nyalom a seggét hát akkor menj vissza aztán végezd már el a második osztályt is.A nagyképűségetek határtalan..aztán ha szóvá teszek valamit akor meg sírtok mint a kismalac...

Iszonyat idegesítő a légből kapott HSZ-eidet olvasgatni,
Mekkora légbőlkapott amit írok mi?...apám.Csak az a baj hogy pont magatokról beszélsz...kitaláltok minden idióta blődséget csak hogy lehessen szapulni a Realt...azt sem zavar senkit hogy óriási hülyeség és nem is igaz a 80%-a de csak írjátok és heherésztek rajta mint az idióták....de tudod mit ha te ezt akarod akkor tedd....ha nem tudsz elfogadni más véleményt akkor nem zavarlak...nehogy már valaki idemerjen jönni közétek és ne értsen egyet a semmitérő,szélsőséges,mindegymiazcsakszidnilehessearealt szövegekkel.
Nevetséges és ostoba pár ember.....
Gyerecske. Megsugom neked, h ezeket a gyerkőcöket azért hivják be a válogatotba, mert ha játxanak 1 meccset, akkor már nem játxhatnak más vállogatottban. De gondolom de azt hitted, h 1ből kiszoritotta volna, Henryt vagy Riberyt, mert ő a csodacsatár...
Huuu ezt most megsugtad.....nem is tudtam ám....az a baj ezzel Gyerekecske hogy a te logikáddal akkor 102 embert kellene meghivni évente ha az a aszempont hogy ne legyen máshol válogatott....ordit a hülyeség mindenből.....ne is gondolkodj.Nálatok az 1+1=3 ha a Real játékosairól van szó....ilyen elfogult egy embereket nem hord hátán a föld sehol máshol....
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.12.16. 11:08:39

grecki írta:Itt csak a megmondomafrankót R.M.C.F stílussal van a baj, szvsz. Mert folyamatosan jön hirdetni az igét, máskor, meg ki sem tudja húzni a nyelvét a Barcások seggéből! "Mi vagyunk a császárok, mert 9 bl, bek serleget nyertünk", máskor, meg "ti vagytok a jobbak". Egyébként örüljetek az igazolásoknak, én is örülnék nekik a helyetekben, mert az sosem baj, ha fiatal tehetségekkel töltitek fel a kiöregedő sztárok helyét. Csak az a baj, hogy mindjárt hajlamosak vagytok eldurranni a gyönyörtől, ha kiejtitek valamelyik csodazsugásotok nevét! Be sem fognak férni, vagy ha ők játszanak, akkor majd elzavarjátok Ronaldót, Roberto Carlost, Emersont, stb? Ez aztán a bánásmód, mondhatom...
Kétszínűségből ledoktorálhatna a gyerek... Amúgy az a legnagyobb poén, mikor itt nyalja a seggünket, ahogy itt valaki fogalmazott, majd ugyanabban az időben a margitistán beáll a sorba és beszólógat a barcásoknak...
De hát ilyen ez az ember, nincs mese!! Úgysem fog megváltozni.
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.12.16. 10:48:29

Figyelj, RMFC, szerintem kérj korrepetálást mondjuk funhghitól vagy egyes madridistákról, h hogyan kell viselkedned az oldalunkon. Iszonyat idegesítő a légből kapott HSZ-eidet olvasgatni, de ami mégjobban felhúz az az, h h van képed itt nyomorékozni nekünk. Egy kicsit vegyél vissza az arcodból. A csapatod teljesítménye láttán egyelőre nincs mire keménykedned öcsipók..
De tudod mit? Szerezzetek tavasszal több pontot, mint mi, nektek egy tizenegyest se adjanak meg, nálunk legalább 18 piros+tizi combo az első fél órában legyen minden meccsünkön és titeket meg folyton szórjanak ki a pláyról a bírók.. Ám legyen így. Nem érdekel, mert amikor nektek szaladt a szekér és az összes bíró habfehérben futott ki a pályára, akkor nem jöttél ide pofázni, h jaaj a bírók így meg úgy. Nyugodj le, és próbáld előre megfontolni azokat, amiket írsz. Tudom, egy 13 éveshez mért inteligenciával nem megy ez oan könnyen. (Sajnálom, de a hszeidből én csak erre a színvonalra tudok következtetni)
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.16. 10:08:04

R.M.C.F írta:
Ja, ez télleg humoros. Sztem eddig senki sem ismerte, és 1 átlagos kölök volt, de most mert megveszi a margit, 1ből csodacsatár
Azért hívták be a Francia válogatottba mert egy tök átlagos kölök.Akkor téged miért nem hívtak....viccc...
Gyerecske. Megsugom neked, h ezeket a gyerkőcöket azért hivják be a válogatotba, mert ha játxanak 1 meccset, akkor már nem játxhatnak más vállogatottban. De gondolom de azt hitted, h 1ből kiszoritotta volna, Henryt vagy Riberyt, mert ő a csodacsatár...nézd meg, Robinnyo is, akit 1es madritisták szerint nem szabad Peléhez hasonlitani, mert ő mindenkinél nagyobb, most meg ül a padon. Amugy dől belőled a hülyeség.
R.M.C.F

2006.12.16. 10:03:37

Itt csak a megmondomafrankót R.M.C.F stílussal van a baj, szvsz. Mert folyamatosan jön hirdetni az igét, máskor, meg ki sem tudja húzni a nyelvét a Barcások seggéből! "Mi vagyunk a császárok, mert 9 bl, bek serleget nyertünk", máskor, meg "ti vagytok a jobbak".
Huuu Grecki...nekem bent van a seggem a Barcások seggében?...te mekkora egy nyomorék vagy apám...azért mert elismertem párszor hogy jelenlegi Barca csapat jobb mint mi.Csak ilyen seggfejek értik ezt"direkt" félre ....
A "megmondomafrankó" pedig nem csodálom hogy nem tetszik egyeseknek akik arra ver****ik ha olvashatják itt ezen a fórumon hogy ki a legnagyobb arc aki a legjobban tudja alázni a Realt , semmitmondó,igaztalan okokkal.
És ha kiigazitok pár légbőlkapott nulla indoknak nevezett maszlagot akkor R.M.C.F. már megint jaj de csúnyán viselkedtél a válasz....nevetséges brigád.

TISZTELET A KIVÉTELNEK!
real_funghi

2006.12.16. 09:33:17

Sorry, akkor félreértettem. :(
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.12.16. 08:37:28

real_funghi írta:Cooltiszo, nem kell elismerni, csak elég szokatlanul reagálnak itt le egyesek dolgokat, megint kezd terjedni a "minden madridista idióta" típusú gondolkodás.
Funghi, de ne tereld el a szót az alapgondolattól, mert elsősorban nem ez volt a probléma! A probléma ott van, hogy átjönnek ide genetikai génhulladékok, és mert nyert egyet a madrid, meg nyertek ellenünk nagy lett az orca, vagyis inkább úgy ondom h a 3év alatt sem sikerült viszavenni. Nekünk ha mond6om igy jogosna, van nagy pofánk, és nem egy meccsre, hanem rre a büszke 3 évre, ti meg egy meccset nyertek, és akkor jönnek ide a kis nyikhajok. na ezeknek mondom azt :
-Öcsi, ne ezzel foglakozz, nézd meg mi az eredmény!
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.12.16. 01:00:15

real_funghi írta:Itt a gond. Ha leírok ide valamit, az neked egyből tanítás. Amúgy jó megismételni, amit írtam?
Nem létezik tanítás és tanulás. CSAK visszaemlékezés!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.12.15. 21:53:20

Itt csak a megmondomafrankót R.M.C.F stílussal van a baj, szvsz. Mert folyamatosan jön hirdetni az igét, máskor, meg ki sem tudja húzni a nyelvét a Barcások seggéből! "Mi vagyunk a császárok, mert 9 bl, bek serleget nyertünk", máskor, meg "ti vagytok a jobbak". Egyébként örüljetek az igazolásoknak, én is örülnék nekik a helyetekben, mert az sosem baj, ha fiatal tehetségekkel töltitek fel a kiöregedő sztárok helyét. Csak az a baj, hogy mindjárt hajlamosak vagytok eldurranni a gyönyörtől, ha kiejtitek valamelyik csodazsugásotok nevét! Be sem fognak férni, vagy ha ők játszanak, akkor majd elzavarjátok Ronaldót, Roberto Carlost, Emersont, stb? Ez aztán a bánásmód, mondhatom...
real_funghi

2006.12.15. 21:42:23

Én láttam játszani mind a hármat, viszont vannak fenntartásaim:
1. Marcelo nem fog-e visszafejlődni a Castillában? Carlos pótlására lehet alkalmas, azért lett véve.
2. Higuaín hogyan fog illeszkedni az európai stílusba, mert jó lövőtechnikájú, remek képességű játékos, de itt a védők keményebbek nagyságrendekkel. És hogy mikor fog ő bekerülni a kezdőbe. Merthogy Ronaldo, RvN mellett nem lesz egyszerű. Nem kizárt, hogy közülük valaki távozni fog. Cassanoval én már nem számolok.
3. Gago-t Redondohoz hasonlítják, amit nem tartok helyesnek, de ez lehet, hogy azért van, mert elfogult vagyok Redondoval kapcsolatban. Szükség van rá, így viszont Guti helye forog veszélyben. Nála is kérdés, hogy hogyan fog alkalmazkodni az itteni focihoz, de melyik dél-amerikai játékosnál nincs meg manapság ez az kockázat?

Én sem tartom helyesnek, hogy rögtön ajnározni kell őket, de a madridistás cikkek külföldi lapok anyagai (melyek értelemszerűen nem az új játékos gyengepontjait ragozzák) gyakarlatilag egy az egyben fordítva, a fórumozók egy része meg ez alapján ítél, másik része akik látták őket játszani nyilván kevesebben vannak. De ez nem jelenti azt, hogy akkor most nálunk mindenki hülye, egyszerűen csak örülünk, hogy hozzánk szerződtek. Ezt próbáltam az előbb is magyarázni, de attól, hogy 1 embernek nem tetszik a stílusom, attól még megtartanám, nem fogok nyalis hangnemet felvenni.
PCsabi
aka Game90

2006.12.15. 21:30:07

Madrid fanok közül ki látta már játszani Marcelót, Gagót és Higuaint :?: Mert már mindenki sztárolja őket a madridista fórumun :!: Gago kiszorítja Emersont és Gutit, Higuain meg Ronaldót és van Nistelrooyt :D Lehet, hogy nem is válnak be.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
real_funghi

2006.12.15. 21:22:24

Itt a gond. Ha leírok ide valamit, az neked egyből tanítás. Amúgy jó megismételni, amit írtam?
Boixos
Llegenda del Barça

2006.12.15. 21:18:16

real_funghi írta:Akkor nekem is lenne egy kérdésem, ha már ilyen sok ember van itt. Nektek mi a franc közötök van ahhoz, hogy ki hogyan kezel egy új igazolást a mi köreinkben? Az argentín emberke eddig nem produkált olyan pechszériát, ami alapján problémáznunk kellene. Majd ha nem válik be, ami erősen benne van a pakliban, akkor majd mi ráérünk gondolkodni ezen, jó?
neked mi a franc közöd van ahhoz, h itt ki, mit szól az igazolásaitokhoz?
real_funghi írta:Ilyenkor szokta mondani Boixos kolléga nagy viccesen, hogy ugye azért megengedem, hogy véleményetek legyen? Nem erről van szó. Azt írtok amit akartok, csak folyamatosan becsmérlitek a madridistákat, mert esetleg eltérnek a vélemények. Nekünk is lehet véleményünk, megengeditek? Meg bizony!

egyébként bátran legyen véleményetek, a kutya nem mondta ennek az ellenkezőjét.
csak a tanítás részétől kíméljétek meg az ittenieket, azt inkább otthon nyomjátok a hasonló gondolkodású haverjaitoknak.
ti sem tapsoltok, ha vki innen nekiáll nagypofával hirdetni a tanait nálatok és ez itt sincs másképp.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.12.15. 20:29:54

Ez tény, de van rá példa mindkét oldalról, és nem naon lehet velük mit csinálni, nekem is volt már pár vitám odaát is....
real_funghi

2006.12.15. 20:28:06

Cooltiszo, nem kell elismerni, csak elég szokatlanul reagálnak itt le egyesek dolgokat, megint kezd terjedni a "minden madridista idióta" típusú gondolkodás.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.12.15. 20:26:25

funghi: itt nem a véleménnyel van a gond, normális véleményt szívesen olvasok, kíváncsi is vaok rá, emiatt olvasom a madridistát is. De itt csak ne kelljen már elismernünk hogy a világ legnagyobb tehetségei öltenek habfehér mezt magukra januártól....
wakii
Jugador d'estrella

2006.12.15. 20:23:21

R.M.C.F írta:
Mr. Master írta:Figyelj RMFC, most felteszek két kérdést, az egyiket légyszíves válsazoldd meg legalább:
1. Mi a real madrid új, szemmel látható koncepciója a keretépítés terén? És mi volt a Barcáé amikor megjött Laporta?
2. Mi az erény?
Szemmel látható koncepció keretépítés terén:
3 éven át védekező középpályás nélkül röhögtettük halálra a világot.Beckhamet kellett oda száműzni ami ellentétes volt addigi tudásával a szélekről belőtt,becsavart lasztik.Megfelelő középhátvéd nélkül játszottunk-Helguerából aki vkp volt CSINÁLTUNK-erőszakkal középhátvédet.Mert "állítólag" aki védőt igazol az a gyengeség jele vallotta egy **** elnökünk.Ronaldo volt az egyetlen befejező csatárunk-ami kevés midőn elég sokat sérült.Ez a 3 poszt volt ÉGETNI valóan megoldandó nagy probléma .Mivel elnökválasztást nagyon későn tartották meg, igy nem maradt idő a lyukak pótlására.Igy került hozzánk 3 olyan pacák -akik amugy posztjukon klaszisok-Canna-Emerson-RvN-hogy ezeket aproblémás részeket azonnal betömjük és azonnal versenyben tudjunk lenni pl veletek.Ez szerintem jól sikerült hiszen nagyon olcsón kaptunk meg ezt a 3 játékost.Aztán Diarra már a jövő ugymond épitése volt hiszen drága buli volt a Mali bozótlakó,de fiatal és nagyon jó játékos.Reyes csere volt,pénzünkbe nem került,klasszikus szélsőnk nem is igazán volt.Igy csere Baptistára aki posztján volt Cassano,Raul,Guti-tehát elég arc.
Nyáron ez volt a koncepció.Télen: Vegyünk fiatal tehetségeket akik már valamelyest bizonyitottak-Marcelo-Brazil válogatott 18 éves.tavalyi év csapatában ő a bal bekk.Higuian 19 éves-Meghivták a Francia válogatottba,gólerős a bajnokságban.Gago 19 éves- argentin válogatott-Boca alapembere. Ezek remélhetőleg befutnak.A tehetségük megvan hozzá bőven.A többi ....majd meglátjuk.
Ezekben az igazolásokban abszolut látszik a tervszerűség...az hogy még nem sikerült ütőképes csapatot kialakitani...hát majd idővel.Azért nem vagyunk már mi olyan rosszak.
ezt én sem mondhattam volna szebben :) aki ezt meg nem ismeri az nem ért a focizhoz vagy vak :D
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.12.15. 20:20:36

Látszik a tervszerűség meg miegymás, ideje is volt, de ettől még sok minden nem változik, pl. nincs jelenleg egy Ronaldinho v.Eto'o-hoz fogható játékosotok, Ronaldo vicc, RvN meg azért nincs Eto'o szintjén. Ronaldinhohoz hasónló sincs. Gago lehet jó lesz, de nekünk 3 jobb irányítónk van. Vkp poszt amibe jobbak vagytok, dehát ez kevés, és ezek az igazolások se ezt fogják megváltoztatni.
real_funghi

2006.12.15. 20:16:31

Akkor nekem is lenne egy kérdésem, ha már ilyen sok ember van itt. Nektek mi a franc közötök van ahhoz, hogy ki hogyan kezel egy új igazolást a mi köreinkben? Az argentín emberke eddig nem produkált olyan pechszériát, ami alapján problémáznunk kellene. Majd ha nem válik be, ami erősen benne van a pakliban, akkor majd mi ráérünk gondolkodni ezen, jó?

Ilyenkor szokta mondani Boixos kolléga nagy viccesen, hogy ugye azért megengedem, hogy véleményetek legyen? Nem erről van szó. Azt írtok amit akartok, csak folyamatosan becsmérlitek a madridistákat, mert esetleg eltérnek a vélemények. Nekünk is lehet véleményünk, megengeditek? Meg bizony!
Lezárt