Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És gondolj bele Boixos hogy 3 éven át ti voltatok a CSÚCS...aztán vége lesz és majd azt merik mondani rá egy-két évre hogy : szánalom , az már a mult...történelem....próbálják semmissé tenni amit elértetek...[auto_cenzúra] érzés és igazságtalan.Mert ezekért a Real megdolgozott,nem a két szép szeméért kapták.Mintahogy a Barca sem.Csak ezeket figyelembe venni...és meg is tartani...az már intelligencia kérdése.Boixos írta:egyébként is, mint minden sorozat, úgy a miénk is meg fog szakadni egyszer (remélem, minél később). majd akkor ráérnek arcméretet állítani az emberek.
Szemmel látható koncepció keretépítés terén:Mr. Master írta:Figyelj RMFC, most felteszek két kérdést, az egyiket légyszíves válsazoldd meg legalább:
1. Mi a real madrid új, szemmel látható koncepciója a keretépítés terén? És mi volt a Barcáé amikor megjött Laporta?
2. Mi az erény?
Most őszintén, ember, nem unod?R.M.C.F írta: Két "szándékos"vereség miatt lett a Realnak több pontja?...akkor nem is volt olyan nagy különbség mint gondoltam....
Nem azért hívták be elsősorban a gallokhoz, mert már olyan szinten van a kölyök, hanem mert Domenech "korrekt" módon le akarta nyúlni az argentínok elől, fő a biztonság-jelleggel, ha TÉNYLEG beválik Európában.Azért hívták be a Francia válogatottba mert egy tök átlagos kölök.
Sorold, csakhogy tökéletesen haszontalan ez az érved, mert ezzel éppen azt támasztod alá, amit 1-2-en itt már el akartak mondani neked. Egyáltalán nem sicher, hogy a dél-amerikaiak tehetségek bevállnak Európába, ha korán átkerülnek. Senki nem mondta azt, hogy a Barca bezzeg nem esett ebbe a csapdába. Bizony, hogy egy rakat playánk volt, akik nem az előzetes remények szerint teljesítettek. Hogy is volt azokkal az érvekkel?Mintha ti nem vettetek volna még elég Süd-American playert....aztán vagy bevállt vagy nem....Saviola,Riquelme,Rochemback,Maxi Lopez,Bonano,Geovanni,Sorin,Cristanval..meddig soroljam még?
Ez itt a lényeg.Cooltiszo írta: sok madridistának 3 év nem volt elég hogy visszavegyen az arroganciájából és arcából.
Az mikor volt már?wakii írta: Bl-t nyert sorra nyerte a bajnokságokat? barca meg sehol nem volt?? na? most van 2-3 jó évetek, de nem fog sokáig tartani ez, hogy minden meccsen szerencsétek van... na jó nem minden meccsen, de ha nem tudtuk jön a rohadt nagy szerencse vagy a bírói segítség... ez nem lesz sokáig így....
R.M.C.F írta:2 éve nagyon nagy lett az arc....de mekkora....húúúú
Nektek nem kellett 2év, elég volt 1 győzelem a nagy archoz.R.M.C.F
HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 12, 2006 8:10 pm
Idézet:
hát igen egy Lyon-Barcának énis nagyon tudnék örülni, közel egyenlő esélyük lenne sztem
A Barcát lecsaptuk mint a gép....a Lyont nem bírtuk...a Lyon erősebb.
Gondolom te láttad az összes mérkőzését a madridnak és persze a többi csapatnak is.R.M.C.F írta:104 éven át támadó focit nyomtuk...senki más a történelme során végig...most egy védekezőbb taktikával már cincognak az egerek...
Inkább hagyd abba a felsorolást hamarabb, Christanvalnak sincs semmi köze Dél-Amerikához, hiszen francia. (esetleg Afrikához lehetne közvetve köze, de az egy más téma.)R.M.C.F írta: Mintha ti nem vettetek volna még elég Süd-American playert....aztán vagy bevállt vagy nem....Saviola,Riquelme,Rochemback,Maxi Lopez,Bonano,Geovanni,Sorin,Cristanval..meddig soroljam még?
Két "szándékos"vereség miatt lett a Realnak több pontja?...akkor nem is volt olyan nagy különbség mint gondoltam.Azt az apróságot azért vedd figyelembe, hogy részben azért szereztünk kevesebb pontot tavasszal mint ti, mert az úccsó meccseken már 2 vereség is belefért, mivel nekünk a bajnokságon kívül egyéb fontos meccseink is voltak (BL elődöntők, döntő...) - veletek ellentétben Smile.
És egyébként is minek erőlködjön egy csapat, ha így is 12 ponttal nyeri a bajnokságot??
Aha...mekkora érvekkel....pffffEgyszerűen nem jut el az agyához. Hidd el már mi is megpróbáltuk...
Azért hívták be a Francia válogatottba mert egy tök átlagos kölök.Akkor téged miért nem hívtak....viccc...Ja, ez télleg humoros. Sztem eddig senki sem ismerte, és 1 átlagos kölök volt, de most mert megveszi a margit, 1ből csodacsatár
Na pont nekünk magyarázzák hogy kell jónak lenni....azért ez ütős humor.2 éve nagyon nagy lett az arc....de mekkora....húúúúÉs aztán ki adja oda a 20 csatárotoknak? Senki. Nevetséges... Csapatot egyrészt ne télen építsenek, másrészt meg ne úgy, h egyszerre vannak 20an a keretben, hanem év végén küldjék el azokat, akik nem kellenek... Amien magas szintű a margónál a sportigazgatóság, úgyis a legjobbakat fogják elküldeni..
Biztos csalnak...ez a Real...ott biztos ez lehet...Nekem az a fura, hogy tudnak olyan fiatal focistákat venni dél-amerikából akiknek van eus útlevele. Most is van 2-3 non eu-s player náluk +jön 3 játékos a messziföldről, ennek ellenére nyáron már csak 1 non eus játékosuk lesz.
104 éven át támadó focit nyomtuk...senki más a történelme során végig...most egy védekezőbb taktikával már cincognak az egerek...nevetséges és elgondolkodtató hogy mi alapján ítélkeznek egyesek.Éljen Capello és a támadófoci
Mintha ti nem vettetek volna még elég Süd-American playert....aztán vagy bevállt vagy nem....Saviola,Riquelme,Rochemback,Maxi Lopez,Bonano,Geovanni,Sorin,Cristanval..meddig soroljam még?általában mindenki aki szóba kerül náluk az hasznos és kumma jó és az új ezmegaz, egészen addig, amíg pályára nem lép, már ha pályára lép egyáltalán....
ezeknél a dél-amerikai császároknál azért elég nagy a szórás. nem mindegyik hozza az otthoni formáját az eu-i bajnokságokban.
de majd úgyis meglátjuk, h merre, hány méter.
Ht odaát az oldalon én azt olvasgattam, h Gago mien hasznos egy játékos, aki főként nagyon ügyesen szerzi meg a labdát, de még iránítóként is funkcionál. Na most egy Real Madridban ne egy főleg vkp legyen az irányító, ha valami sikert akarnak elérni... Az nem árt, h szépen tud játszani viszonlyag egy édkező középpályásuk, de azért egy Guti-Emerson-Diarra-Gago messze van a Deco-Iniesta-Xavi-Edmilson négyestől... Max jobban tudnak, rombolni, hurráFCB_gábor írta:A Gago kölök állítólag irányító kp.Mr. Master írta: "Amíg a real veszi a csatárokat, nincs félnivalónk", ez igazolódik most is. Lehet 20 csatárotok, ha nincs náluk a labda:) Ja igen, Essien és Emerson meg a nagy Gago megszerzi őket. És aztán ki adja oda a 20 csatárotoknak? Senki.
Nekem az a fura, hogy tudnak olyan fiatal focistákat venni dél-amerikából akiknek van eus útlevele. Most is van 2-3 non eu-s player náluk +jön 3 játékos a messziföldről, ennek ellenére nyáron már csak 1 non eus játékosuk lesz.
A Gago kölök állítólag irányító kp.Mr. Master írta: "Amíg a real veszi a csatárokat, nincs félnivalónk", ez igazolódik most is. Lehet 20 csatárotok, ha nincs náluk a labda:) Ja igen, Essien és Emerson meg a nagy Gago megszerzi őket. És aztán ki adja oda a 20 csatárotoknak? Senki.
Ja, ez télleg humoros. Sztem eddig senki sem ismerte, és 1 átlagos kölök volt, de most mert megveszi a margit, 1ből csodacsatárGame90 írta:Ma megnéztem az RTL tex-jét és mit látok![]()
![]()
Real Madrid: argentin csodacsatárt vett