Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
olaszba? egy védő ott kettőtöri:D mondjuk a másodba is jó lenneLG írta:Robinyot vinné a Juve, állitolag.Game90 írta:Őt is a Castillába vettétekMadrid írta:21:47 !!! HIVATALOS: HIGUAIN A REAL MADRIDÉ! AZ ARGENTIN JÁTÉKOS 2013-ig ÍR MAJD ALÁ !!!![]()
![]()
Mert kiváncsi vagyok, hogy Ronaldo, van Nistelrooy, Raúl, Robinho stb mellett mennyi lehetőséget fog kapni
MilyéhezOrdog írta:Hagyjad Melkor felesleges neki ezt mondani...
Egyszerűen nem jut el az agyához. Hidd el már mi is megpróbáltuk...
Azt az apróságot azért vedd figyelembe, hogy részben azért szereztünk kevesebb pontot tavasszal mint ti, mert az úccsó meccseken már 2 vereség is belefért, mivel nekünk a bajnokságon kívül egyéb fontos meccseink is voltak (BL elődöntők, döntő...) - veletek ellentétbenR.M.C.F írta:Az a rosszab aki a több pontot szerzi? Ezt nem tudtam.....
Robinyot vinné a Juve, állitolag.Game90 írta:Őt is a Castillába vettétekMadrid írta:21:47 !!! HIVATALOS: HIGUAIN A REAL MADRIDÉ! AZ ARGENTIN JÁTÉKOS 2013-ig ÍR MAJD ALÁ !!!![]()
![]()
Mert kiváncsi vagyok, hogy Ronaldo, van Nistelrooy, Raúl, Robinho stb mellett mennyi lehetőséget fog kapni
Idővel reméljük nagyon sokat...egyenlőre még pólyás a picike....Game90 írta:Őt is a Castillába vettétekMadrid írta:21:47 !!! HIVATALOS: HIGUAIN A REAL MADRIDÉ! AZ ARGENTIN JÁTÉKOS 2013-ig ÍR MAJD ALÁ !!!![]()
![]()
Őt is a Castillába vettétekMadrid írta:21:47 !!! HIVATALOS: HIGUAIN A REAL MADRIDÉ! AZ ARGENTIN JÁTÉKOS 2013-ig ÍR MAJD ALÁ !!!
Már felébredtünk mind Realosok...meg is tanultunk veszíteni...mint mindenki aki játsza ezt a játékot.A Végén majd ébredj fel,és tanulj meg veszíteni.
Miért fájna? Csöppet sem.Nem 1-2 éve vagyok Real drukker,átéltem már ennél nagyobb blamázst is csak ti arra nem emlékeztek.Aztán ujra győztünk.Ez a foci , ezt én maximálisan elfogadom.Nem lehet mindig nyerni,nem is fogunk,ti sem fogtok.Csak ne felejtsetek el szerények maradni mert nem tart örökké ez a siker széria.Klasszisokkal jobbak voltunk nálatok.Megértem ha fáj...
Jobbak voltatok! Remélem még lesztek párszor ÍGY jobbak, mert így ti is boldogok lesztek, meg mi is.R.M.C.F írta:Az a rosszab aki a több pontot szerzi? Ezt nem tudtam.....
Oké, akkor a gondolatmeneted szerint ti voltatok a jobbak, rendben, nyertél. Megpróbálok vígasztalódni a [auto_cenzúra] tavaszunkkal összeszedett BL és PD győzelemmel, te pedig csak kardoskodj tovább a vsz első igazán buta érved mellett...R.M.C.F írta:Az a rosszab aki a több pontot szerzi? Ezt nem tudtam.....
Korán eldöntöttük a bajnokságot,így belefért egy kis lazítás.Ne haragudj,de álszent,és pofátlan dolog azzal jönni,hogy a tavasz folyamán ti több pontot szereztetek.R.M.C.F írta:Szerintem ne várjatok nagy változást.Tényleg nem piszkálódás de ha változik is valami az nem lesz ekkora horderejű mint amire itt sokan várnak.Erre csak a tavaly tavaszt tudom felhozni amikor nemhogy játszottak de szuper-top-ultra-extra formában voltak és mégis mi több pontot szereztünk.Keményedik a tavasz...jön a Bl..nem bírja mindenki a kettős terhelést....kupa meccsek...