Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.11. 17:28:55

LG írta:
Game90 írta:17:00 - !!!LEMONDOTT A REAL MADRID ALELNÖKE VALAMINT AZ EGYIK IGAZGATÓ!!!
Komoly :?: :shock:
ááá, de bexoptam :!: Az alelnök helyett elnököt olvastam, azért ugy kicsit durvább lett volna :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.11. 17:12:30

Game90 írta:17:00 - !!!LEMONDOTT A REAL MADRID ALELNÖKE VALAMINT AZ EGYIK IGAZGATÓ!!!
Komoly :?: :shock:
PCsabi
aka Game90

2006.12.11. 17:05:03

17:00 - !!!LEMONDOTT A REAL MADRID ALELNÖKE VALAMINT AZ EGYIK IGAZGATÓ!!!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.12.10. 19:04:45

remélem, meguntátok az ilyen hülyeségek miatti vitatkozást!
sergi, te se veresd magad a vízzel feleslegesen, mert senki sem emlegetett konkrétan, és RMCF is csak általában lett felhozva.
mindkét brigádban vannak olyanok, akik néha hülyeségekre ragadtatják magukat, legalábbis az ellenkező oldal szerint. kár ezen rágódni.

örülök, h nyertünk (még ha sz.rul is ment, ahogy mondják, mert látnom nem sikerült a meccset... GYÖKÉR SPORT KLUB!!!!), és annak is örülök, h a mad lezakózott. a tegnapi mijatovics-imitátor bíró kellemesen működött. azt hittem, h nem is tudnak olyat szabálytalankodni a lila majmok, amit befújna. szép volt amikor carlos lerántotta a mali gyereket a 11es ponton a semmiért, mondjuk mással nem nagyon vetette magát észre roberto, igaz, ő már csak a paródiája a régebbi önmagának.
igazából sztem a sev sem érdemelte meg a győzelmet, bár ők legalább támadgattak. a gólok viszont szépek voltak (még az angol betegé is).
PUYOL-XAVI-INIESTA
sergi1989
Capitá del Barça

2006.12.10. 18:39:05

lionel19 írta:
sergi1989 írta:kérlek menny rá arra funkcióra hogy hozzá szolás keresés irdbe hogy sergi1989 és ha találsz a 300 valahány hsz-em közt egy olyat is mikor azt mondtam hogy bajnokok vagyunk akkor beszélhetünk addig nincs miről :wink:
lehet te nem mondtad de mások igen...

akkor a "másoknak"mond ne nekem a félreértés elkerülése végett mert sose mondtam ilyett! :wink: de keresgélj csak öcsi.. :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.12.10. 18:13:38

R.M.C.F írta:.R9 fejlődik.
Na ez tök jó hír, kb olyan, mint amikor Verebes a VB-n felfedezte magának a harmincmittoménhányéves Vieira-t, Ronaldo nem egy 19 éves srác, akinek még sokat kell tanulnia!

R.M.C.F írta:Hiába érvelnek sokan hogy visszatér Messi -Etoo.Nem biztos hogy többet számit.Igy is nyertek.Ráadásul tavaly csúcsformában voltak és tavasszal mi voltunk ennek ellenére is a jobbak a szerzett pontok alapján.
Hát azért sokat fog számítani, ha visszatérnek, főleg Eto'o
meg:
1.:tavasszal érdekeltek voltunk a BL-ben is, amit meg is nyertünk
2.:a végeredményen nem látszott meg, hogy ki szerzett több pontot tavasszal.Mert nem nekünk jelentett minden meccs élet-halál harcot a bajnoki győzelemért vívott harcban...

Amúgy abban igazad van, hogy attól, hogy kikaptatok, mi még nem nyertük meg a bajnokságot, sokkal szorosabb lesz ez, mint tavaly volt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
R.M.C.F

2006.12.10. 17:59:30

Game90 írta:Hova tűntek a madridisták :?: :roll: Pl RMCF :?:
Kikaptatok, aztán most nem írtok :?: :cry: :D
Itt vagyok... Tegnap nem láttam a meccset mert házonkívűl voltam.Ma délelőtt néztem meg felvételről.A véleményem ha érdekel valakit:
Szenvedve néztem végig,rosszul játszottunk.Diarra hiánya egyértelmű volt , középen tudtak megverni minket.Se egyénileg se csapatként nem tudtunk leadni megfelelő teljesítmény.Kivételesen az ellenfelünk sem volt jó.Mindig annyira tekernek ellenünk mintha az életük mulna rajta,érdekes mód a Sevilla sem harapott-hajtott eléggé és mi sem.A gólok szépek voltak.Capello hibázott azzal hogy Diarra és egy megfelelő szervező nélkül megmerte huzni Sevillában A R9-RvN támadó kettőst.Én nem tettem volna.Ráért volna a második félidőben is.Szinte semmilyen támogatást nem kaptak.R9 fejlődik.Ez nagyon jó mert vele sokat erősödhet a támadó játékunk.De látszott hogy a felálláson is hogy nem X-re mentünk Sevillába.A Barca meccsét nem láttam.

Ugy gondolom nem jobb nálunk sem a Barca sem a Sevilla ,mármint ha azt nézem ki nyerhetné meg a ligát.Igy bárki nyerheti.Hiába érvelnek sokan hogy visszatér Messi -Etoo.Nem biztos hogy többet számit.Igy is nyertek.Ráadásul tavaly csúcsformában voltak és tavasszal mi voltunk ennek ellenére is a jobbak a szerzett pontok alapján.
barca99
Llegenda del Barça

2006.12.10. 17:55:45

Game90 írta:Hova tűntek a madridisták :?:
Igen, ezt én is meg akartam kérdezni, csak nem így. Múlt héten járt itt egy, a Real nevét ismerő óvodás, (és azt hiszem hogy ezzel nem sértem meg az igazi szurkolókat) és verte a nyálát, hogy x-eltünk azzal a Levantével, akiket ők tömtek egy nyégyessel. Meg akartam TŐLE kérdezni, hogy akkor hogy is van ez? Kikaptok attól a Sevillától, akiket mi megvertünk? :oops: Vannak szánalmas emberek...
lionel19

2006.12.10. 16:43:32

sergi1989 írta:kérlek menny rá arra funkcióra hogy hozzá szolás keresés irdbe hogy sergi1989 és ha találsz a 300 valahány hsz-em közt egy olyat is mikor azt mondtam hogy bajnokok vagyunk akkor beszélhetünk addig nincs miről :wink:
lehet te nem mondtad de mások igen...
sergi1989
Capitá del Barça

2006.12.10. 16:33:59

kérlek menny rá arra funkcióra hogy hozzá szolás keresés irdbe hogy sergi1989 és ha találsz a 300 valahány hsz-em közt egy olyat is mikor azt mondtam hogy bajnokok vagyunk akkor beszélhetünk addig nincs miről :wink:
PCsabi
aka Game90

2006.12.10. 16:31:42

Nem rajtatok múlott, tudom :!: :wink:
RMCF-fel semmi bajom nincs, csak ő szokott okosságokat írni ide :wink: Nincs még vége a bajnokságnak, de már 4 ponttal megyünk előttetek úgy, hogy sérült 3 klasszisunk :wink:
lionel19

2006.12.10. 16:27:04

sergi1989 írta:hallod game ez elég idióta hsz-volt má nem azért!ugycsinálsz mintha rajtunk mulott volna,
és ha R.M.C.F el van bajod ne madridistákat irj!és mentek ti is még sevillába,valenciába,atleticóhoz...ugy hogy korai még az öröm :wink:
korai öröm? te beszélsz? mikor megvertetek minket ti modntátok hogy bajnokok vagytok? nem? korai öröm ugye?
sergi1989
Capitá del Barça

2006.12.10. 16:22:35

hallod game ez elég idióta hsz-volt má nem azért!ugycsinálsz mintha rajtunk mulott volna,
és ha R.M.C.F el van bajod ne madridistákat irj!és mentek ti is még sevillába,valenciába,atleticóhoz...ugy hogy korai még az öröm :wink:
real_funghi

2006.12.10. 16:13:22

Itt vagyok. Kérdezz bátran. R.M.C.F meg majd itt lesz.
PCsabi
aka Game90

2006.12.10. 15:59:59

Hova tűntek a madridisták :?: :roll: Pl RMCF :?:
Kikaptatok, aztán most nem írtok :?: :cry: :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.12.10. 15:48:35

Komáim!
Az még rendben van, hogy a Real Madrid TV felvétele szerint
a Real-akadémián tanítják David Beckham szabadrúgásainak
ballisztikáját és a "MESTER" tegnap újra tananyagot adott elő,
de ennyi volt a Real tegnap!
Ha az emberfia a Sevillával játszik, akkor nem mehet biztosra
egy percig sem!
Ugye hamar jött az egyenlítés, aztán a második góljuk mintha
fantasy-regény lett volna, betetőzve az ex-monacoi brilliáns
ollózásával. Az ilyenekért kell nézni a spanyol ligát, mert ez
mindig benne van a levegőben!
Meg az, hogy ilyenkor, amikor kikap a Madrid, akkor madridista
zenészbarátomat megvigasztalom egy sörrel. Most is megtörtént...
Krojfotok gondolkodott és kilátszott.
Andris
Adminisztrátor

2006.12.10. 12:14:36

LG írta: Azért ez megint igen bátor kijelentés, h Zaragozát meg a Sevillát megexük reggelire. Emlékxel még a Szuper kupára :?: Ott is épp volt mindenki, mégis eldurrantottak minket. A Zaragoza szintén azon a 4-2-s kupameccsen. Szoval nem lex az olyan 1xrü.
Gercki :!: En azért texem össze a 2 kezem, mert nincs itt Alvés :!:
Egy kissé tényleg bátor, de szerintem akkor is így lesz. Addig még nagyon sok dolog becsúszhat, de ha végre hosszabb időre együtt lehetne látni a kedvenc hármasunkat, mondjuk egy deco iniesta kp-vel, akkor nem hiszem h bárki is gondot okozna.
nem lehet tudni, de ugy érzem.

Az a kupameccs. Jól emléxem, jól játszott a zaragóza, de sztem visszahoztuk volna, ha Dinhot nem állítja ki a bíró vmi semmiségért...
Sevillát meg már szuperkupa óta megvertük.
és hát nem is vagyunk már annyira [auto_cenzúra], mint azon a meccsen voltunk...

Grecki: én nem értem minek kell erőltetni Dani Alvest.
Egyáltalán nem annyira jó játékos.
most egyébként nem tudom, h melyik oldalon játszik, mert tegnap kb. össze vissza volt mindkét oldalon, szóval ha vki tudja, irja már be, h hivatalosan mit játszik.
De végül is mind1, mert most van Bellettink, Oluguerünk, és ZAMBROTTÁNK jobb oldalra, Balra pedig ott van Syl és Gio, mind2en friss szerződésekkel, meg hát Zambi és Puyol is tud ott játszani.

Hoppsz, elnézéést az OFFért, most vettem észre, h a Barca vs. Real topicba írtam... :oops:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bzozo
Jugador d'estrella

2006.12.10. 11:56:13

Gyerekek ne szarjatok be ha addig eljutunk hogy a sevilla meccset latolgatjuk addigra csak a gólkülönbség lesz a legnagyobb problémánk akkor is ha kikapnánk mert addigra a csapat már annyira menni fog előre hogy az csak csuda!!

De az optimizmuson kívül a döntetlenek se rossz eredmények ellenük csak hááát...jo lenne ha az is meglenne.
Amugy majd mindegyik hullámozni fog a tavaji idény alapján.? :!:

de ez csak az én véleményem

A lényeg, hogy begyüjtsük a 3 pontot ha kell hát ugy mint tegnap!
VISCA EL BARCA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.12.10. 11:26:01

Látod, ebben különbözünk... Meg abban, hogy én mindig Facemannek "drukkoltam" az A teamben... :D :D :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.10. 11:22:04

lionelmessi19 írta:
Mental_Theo írta:csak az a gáz ,hogy mi megyünk valenciába, zaragozába, sevillába, ezeket meg a madrid otthon fogadja majd a tavaszi fordulóban. igaz addigra ha minden jól megy lesz Eto'o meg Messi...
Hát szerintem nem lesz gond. Zaragózát és Sevillát megesszük regggelire ezzel a hármassal.
Valencia meg nem tudom, h addigra hogy fog játszani, nagyon hullámzó teljesítményt nyujtanak, monnyuk a sérülések miatt.
Azért ez megint igen bátor kijelentés, h Zaragozát meg a Sevillát megexük reggelire. Emlékxel még a Szuper kupára :?: Ott is épp volt mindenki, mégis eldurrantottak minket. A Zaragoza szintén azon a 4-2-s kupameccsen. Szoval nem lex az olyan 1xrü.
Gercki :!: En azért texem össze a 2 kezem, mert nincs itt Alvés :!:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.12.10. 11:17:32

Lionel19!

Kedvencé??????!!!! :? :shock:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.12.10. 11:15:53

Annak ellenére, hogy x lett volna a legjobb én nagyon örültem, hogy kikaptak! Nemcsak a Reál iránt érzett mérhetetlen gyűlöletet miatt, hanem a Sevilla miatt is. Még akkor zártam a szívembe a piros-fehéreket, amikor a cm00/01-gyel toltam... Szóval, hajrá Sevilla, még akkor is, ha ellenfelünk lesz a bajnoki címért folyó harcban!!!
Egyébként sztem most játszott a Madrid a szezonban a leggyengébben, agólukon kívül szinte nem is rúgtak kapura, már amennyire én emléxem...

Off: Daniel Alves pedig igenis tud védekezni, összetenném a két kezemet, ha sikerülne leigazolni. Viszont nem lesz reális, mert mindkét balbekkel hosszabbítottunk...Sajnos
Drigo
Eurobarca Staff

2006.12.10. 11:15:38

Hát a bírói ténykedésről, asszem le szállhatnak a madridisták egy ideig tegnap négy olyan lest húztak be nekünk, amit ha továbbengednek egy szót sem szólhatott volna senki, és ugye abból 2 gól lett, na meg a Sylvinho kiállítása.

Ellenben Salgadon való megkönyörülés...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Andris
Adminisztrátor

2006.12.10. 11:13:58

Mental_Theo írta:csak az a gáz ,hogy mi megyünk valenciába, zaragozába, sevillába, ezeket meg a madrid otthon fogadja majd a tavaszi fordulóban. igaz addigra ha minden jól megy lesz Eto'o meg Messi...
Hát szerintem nem lesz gond. Zaragózát és Sevillát megesszük regggelire ezzel a hármassal.
Valencia meg nem tudom, h addigra hogy fog játszani, nagyon hullámzó teljesítményt nyujtanak, monnyuk a sérülések miatt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
lionel19

2006.12.10. 11:13:34

barca99 írta:Jó volt a tagnapi meccs.... bár lehetett volna döntetlen is, mert akkor bár a Madrid 1 ponttal többet kap, a Sevilla viszont 2-vel kevesebbet. Mondjuk a Sevilla megérdemelte a 3-at, mert hajtottak, az uruguay-i srác meg gyönyörű gólt lőtt.

PS: Alvés szerintem nem jönne Zambrotta mögé padozni. Viszont Oleguer meg nem igazán van formában, jobb oldalra meg kéne egy csere, Presassal meg csak életveszély lenne felállni...
2. félidőt nem láttam... de első félidő alapján megérdemelt volt a Sevilla győzelme... szerintem igy jobb mint ha X lett volna... Sevilla ugysem birja majd végig Real meg legyen jó távol!
Lezárt