Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ááá, de bexoptamLG írta:KomolyGame90 írta:17:00 - !!!LEMONDOTT A REAL MADRID ALELNÖKE VALAMINT AZ EGYIK IGAZGATÓ!!!![]()
KomolyGame90 írta:17:00 - !!!LEMONDOTT A REAL MADRID ALELNÖKE VALAMINT AZ EGYIK IGAZGATÓ!!!
lionel19 írta:lehet te nem mondtad de mások igen...sergi1989 írta:kérlek menny rá arra funkcióra hogy hozzá szolás keresés irdbe hogy sergi1989 és ha találsz a 300 valahány hsz-em közt egy olyat is mikor azt mondtam hogy bajnokok vagyunk akkor beszélhetünk addig nincs miről
Na ez tök jó hír, kb olyan, mint amikor Verebes a VB-n felfedezte magának a harmincmittoménhányéves Vieira-t, Ronaldo nem egy 19 éves srác, akinek még sokat kell tanulnia!R.M.C.F írta:.R9 fejlődik.
Hát azért sokat fog számítani, ha visszatérnek, főleg Eto'oR.M.C.F írta:Hiába érvelnek sokan hogy visszatér Messi -Etoo.Nem biztos hogy többet számit.Igy is nyertek.Ráadásul tavaly csúcsformában voltak és tavasszal mi voltunk ennek ellenére is a jobbak a szerzett pontok alapján.
Itt vagyok... Tegnap nem láttam a meccset mert házonkívűl voltam.Ma délelőtt néztem meg felvételről.A véleményem ha érdekel valakit:Game90 írta:Hova tűntek a madridisták![]()
Pl RMCF
![]()
Kikaptatok, aztán most nem írtok![]()
![]()
Igen, ezt én is meg akartam kérdezni, csak nem így. Múlt héten járt itt egy, a Real nevét ismerő óvodás, (és azt hiszem hogy ezzel nem sértem meg az igazi szurkolókat) és verte a nyálát, hogy x-eltünk azzal a Levantével, akiket ők tömtek egy nyégyessel. Meg akartam TŐLE kérdezni, hogy akkor hogy is van ez? Kikaptok attól a Sevillától, akiket mi megvertünk?Game90 írta:Hova tűntek a madridisták![]()
lehet te nem mondtad de mások igen...sergi1989 írta:kérlek menny rá arra funkcióra hogy hozzá szolás keresés irdbe hogy sergi1989 és ha találsz a 300 valahány hsz-em közt egy olyat is mikor azt mondtam hogy bajnokok vagyunk akkor beszélhetünk addig nincs miről
korai öröm? te beszélsz? mikor megvertetek minket ti modntátok hogy bajnokok vagytok? nem? korai öröm ugye?sergi1989 írta:hallod game ez elég idióta hsz-volt má nem azért!ugycsinálsz mintha rajtunk mulott volna,
és ha R.M.C.F el van bajod ne madridistákat irj!és mentek ti is még sevillába,valenciába,atleticóhoz...ugy hogy korai még az öröm
Egy kissé tényleg bátor, de szerintem akkor is így lesz. Addig még nagyon sok dolog becsúszhat, de ha végre hosszabb időre együtt lehetne látni a kedvenc hármasunkat, mondjuk egy deco iniesta kp-vel, akkor nem hiszem h bárki is gondot okozna.LG írta: Azért ez megint igen bátor kijelentés, h Zaragozát meg a Sevillát megexük reggelire. Emlékxel még a Szuper kupáraOtt is épp volt mindenki, mégis eldurrantottak minket. A Zaragoza szintén azon a 4-2-s kupameccsen. Szoval nem lex az olyan 1xrü.
GerckiEn azért texem össze a 2 kezem, mert nincs itt Alvés
Azért ez megint igen bátor kijelentés, h Zaragozát meg a Sevillát megexük reggelire. Emlékxel még a Szuper kupáralionelmessi19 írta:Hát szerintem nem lesz gond. Zaragózát és Sevillát megesszük regggelire ezzel a hármassal.Mental_Theo írta:csak az a gáz ,hogy mi megyünk valenciába, zaragozába, sevillába, ezeket meg a madrid otthon fogadja majd a tavaszi fordulóban. igaz addigra ha minden jól megy lesz Eto'o meg Messi...
Valencia meg nem tudom, h addigra hogy fog játszani, nagyon hullámzó teljesítményt nyujtanak, monnyuk a sérülések miatt.
Hát szerintem nem lesz gond. Zaragózát és Sevillát megesszük regggelire ezzel a hármassal.Mental_Theo írta:csak az a gáz ,hogy mi megyünk valenciába, zaragozába, sevillába, ezeket meg a madrid otthon fogadja majd a tavaszi fordulóban. igaz addigra ha minden jól megy lesz Eto'o meg Messi...
2. félidőt nem láttam... de első félidő alapján megérdemelt volt a Sevilla győzelme... szerintem igy jobb mint ha X lett volna... Sevilla ugysem birja majd végig Real meg legyen jó távol!barca99 írta:Jó volt a tagnapi meccs.... bár lehetett volna döntetlen is, mert akkor bár a Madrid 1 ponttal többet kap, a Sevilla viszont 2-vel kevesebbet. Mondjuk a Sevilla megérdemelte a 3-at, mert hajtottak, az uruguay-i srác meg gyönyörű gólt lőtt.
PS: Alvés szerintem nem jönne Zambrotta mögé padozni. Viszont Oleguer meg nem igazán van formában, jobb oldalra meg kéne egy csere, Presassal meg csak életveszély lenne felállni...