Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismét 4 pont az előny. Capello sztem nagyokat hibázott.Ordog írta:Capello nem kicsit [auto_cenzúra] a kezdő11-ét a margitnak![]()
![]()
![]()
Ronaldo+lófejű egyszerre együtt a pályán??? Főleg úgy, hogy Raul a balszélen a favágó angol meg a jobbon....
há' hülye ez????? Rault kiteszi baloldalra...... most komolyan, hülye ez?????? nem látta a tavalyi formáját? azt is ilyen edzői baklövések árán tudta hozni:DD
4 ponttal megyünk a margit előtt!!! És még jönnek a Camp Nou-ba!!!! olllllllé!
Daniel Alvesről pedig annyit, hogy nem kell ő nekünk.. hosszútávon csak a bajok lennének vele, mert nem tud védekezni. Zambrotta kell nekünk, vagy vmi hozzá hasonló klasszis védő! De még1 Belletti nem kell... max a bl-döntőkön csereként![]()
bocsássátok meg nekem ezt az összeszedett irományt:DDD de már késő van!
Hal a Madrid!!! vagy rák![]()
év poénja!!!
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, vigyázz, mindjárt jön r.m.c.f és elmagyarázza a frankót...csababarca írta:kíváncsi leszek erre a gago gyerekre.25 millió euro szerintem nagyon sok pénz egy "Ilyen " játékosért.
nincs21:55 - A spanyol állami televízió értesülései szerint a Real Madrid megállapodott a Boca Juniorsszal Fernando Gago ügyében, aki 25 millió (:shock:) euróért válthat klubot.
Boixos írta:Enrique,
kép nincs, vitaminos video van.
http://www.repubblica.it/2005/d/video/s ... video.html
Minket azért hííínak annak mert mi nyertünk messze a legtöbbet ebben az időszakban-ezáltal mi voltunk a legjobbak.csak ezeket nem hívják a világ és a xx. szd. leglegleglegjének.
persze, máshol is szoktak, sőt vannak olyan helyek, ahol még a bírót is levadásszák, ha nem tetszik a nézőknek a működése.R.M.C.F írta:-Csak nálunk van ilyen minden bizonnyal......de legalább nem verekedtek, mert feléjük azért azt is szoktak.
Ha enged a Boca akkor lesz "uj Redondo"/ Mintahogy Dos Santost is egy "Barcáshoz" hasonlitgatták..../.Ha nem enged,akkor remélem nem megyünk tovább.Nyáron ingyen igazolható a srác,talán ugy olcsóbb.....Most akkor lesz új Redondo, vagy nem lesz? Nem az volt, hogy az argentínok 20 millát kértek érte, a RM meg 15 adott volna? Úgy látszik, mégsem elég, ha "Gago is tudja, mi az a madridizmus"
Reméljük nem mennek el 20 fölé....minek? Én addig se mennék el.Előszerződés-és nyáron elhoznám.A Boca úgyis megpróbál minnél többet kérni érte Exclamation A Real meg 25 misiig elfog menni