Enrique írta:Silvanus írta:Egyébként ti szoktátok nézni is közben ahogy a pontok futkároznak, vagy csak a kommentárt? Én ebben még a régi vagyok, nem jött be nekem ez a grafikai megoldás!?...
A kommentek izgalmasabbak..... szerintem!?
Sztem nagyon jó amikor össze-vissza futkároznak! Ráadásul ha figyelsz, h mondjuk vmiért nem jó a védekezés, lehet látni h mért nem. Meg mindenféle "taktikai hibát" észre lehet venni belőle, legalábbis nekem sikerült!

Ebben lehet valami, persze kérdés, hogy azok ott csak úgy futkároznak, és kisül belőle valami, vagy a program készítői abszolút tudatossan alkották így meg a játékot, pont a-miatt, hogy a hibákat ki lehessen szűrni?!... Ha igen, akkor ez zseniális, és nekem nincs más dolgom, mint valahogy elfogadni ezt, és megszoknom, majd próbálom!!!...
Tudjátok valahol lehet, hogy az vele a bajom, hogy bár a játéknak van egy hangulata, ami csak nagyon keveseket érint meg, és ez nekem elsőre úgy tűnt, mint ha ezt a hangulatot egy kissé elrontaná, mint ha a játék átmenne egy gyerekes bohózatba, ahogy ott futkároznaka potok!?...
Arra gondoltatok már, hogy milyen jó lehetne az, ha ezt a manager játékot összekötnék egy olyan grafikai motorral, mint amilyen pl.: a Fifa2005??? Huhhh.... ha nézhetnéd 8-10 féle kameraállásból, olyan jó, fullos grafikával az egész meccset, és mindent te állíthatnál rajta!!!!.... Tudom van már ilyesmi (az angol manager...), de az grafikailag még nem kiforrott úgy tudom!?....