Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kellen így összekapni semmiségen.LG írta:Akkor valoszinü, h nem nézel focit, vagy nézel, csak [khm.] értex hozzábigChris írta:LG írta:Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataLehet ezért.
![]()
Ha már most a legjobbak mi lesz ha télen még igazolnak is?
Ezt nyugodtan írhattad volna a humor topicba, rég nevettem ilyen jót.AMugy nem vigyorognál, mert jelenleg a Lyon a legjobb csapat, 1értelmü. Rég nevettél ilyen jot
Ne is legyen ennél nagyobb örömöd
Miért, a többiekbigChris írta:A Lyon egy jó csapat, de a legjobb 16 között minimum 3 csapat van amelyik szó nélkül kiejtené.
Európa legjobb csapata...álmaidban. Az élklubok közül egyedül a Realt győzték le, ők mostanában elég messze vannak Európa legjobbjaitól.
Majd elfelejtettem, a bivalyerős francia bajnokságban edződnek hétről hétre.
Akkor valoszinü, h nem nézel focit, vagy nézel, csak [khm.] értex hozzábigChris írta:LG írta:Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataLehet ezért.
![]()
Ha már most a legjobbak mi lesz ha télen még igazolnak is?
Ezt nyugodtan írhattad volna a humor topicba, rég nevettem ilyen jót.
LG írta:Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataLehet ezért.
Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataRivaldo11 írta:Ezen besz*rok...![]()
![]()
MIÉRT TARTUNK A LYONTÓL??? Nem nekik kéne aggódni,hogy ne minket kapjanak?Különben is,a francia bajokság nem készíti fel őket igazán nagy csatákra,az,hogy a csoportot simán nyerték,csak egy dolog.
Simán nyerték tavaly is,utána jött a Milan,és pápá...
KAPJUK CSAK ŐKET!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors&id=5619akvik írta:mikor van a sorsolás?
Nagyon kíváncsi lennék egy Real-Chelsea-re,jól hangzik kíváncsi lennék,Capellonak beszólogatna-e a Mourinho.Amúgy sztem a Chelsea menne tovább,bár én a Realnak szúrkolnék.cruyff írta:Érdekes, nekem is ez a megérzésem. Legalábbiskifejezetten örülnék egy Barca-poolnak és egy real-cselszkinek.
December 15. 12:00Ronaldinho 17 írta:Most úgy néz ki hogy a Lyon és a MU lenne a legnehezebb!Bár itt már nincs könnyű ellenfél,ráaádsul februárig a többiek is lehetnek jó formában! Mikor lesz a sorsolás?