Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Monnyuk nekem jó lenne a szombat is, de mivel elég hamar itt van a szombat és ez már az utolsó pillanat, ezért tegyük át jövő hétre.Ronaldinho 17 írta:Igen! Ezt már itt is említettem,csak valahogy nem lett belőle soha semmi!!Én nem tudok sajna szombaton menni(sulinak szalagavató,és már vettem jegyet)
A lényeg hogy este 9-től 11-ig szoktunk játszani szombatonként(ugyanott ahol mi is),és az a társaság akik kint szoktak játszani a betonon(no nem a brazil részleg)!Ők benne lennének!Szóval minimum 5-6 emberkét össze kellene szednünk,csak az a baj hogy ugyanúgy szombaton van illetve későn,de sztem nincs akkor iram délután hogy este ne tudjunk még játszani,illetve neked nekem közel van,Melkorék kocsival...szóval azért megoldható!Beszéljétek meg!Amúgy estére hazaérek szóval én megyek velük játszani,de ha nem is mostanra,jövőhétre összehozhatjuk!
A sok beszédbe csak a szája fárad el...Silvanus írta:De akkor meg ne tudjam, hogy kurvázni meg elmentél!!!Boogess írta:Én inkább nem, mint igen. Szal rám ne számítsatok, nem volt még olyan, hogy egy torna után maradt volna elég energiám/nem rúgtak le/kentek fel a palánkra.
De akkor meg ne tudjam, hogy kurvázni meg elmentél!!!Boogess írta:Én inkább nem, mint igen. Szal rám ne számítsatok, nem volt még olyan, hogy egy torna után maradt volna elég energiám/nem rúgtak le/kentek fel a palánkra.