Enrique írta:Hát Krojf, lehet, hogy koppanni fogsz, én ugyanis úgy hallottam, hogy ha jól teljesít a film, akkor Craig szerződése automatische újabb két részre meghosszabbodik...
Márpedig a szűk egy hónap alatt hozott 375 M $ szerintem kimeríti a 'jó' fogalmát. 
Így elvileg még két Daniel 'James Bond' Craig filmet láthatunk a következő években, bár nem teljesen biztosak az informácóim.
Én amúgy örülök neki, hogy nem egy babaarcú bájgúnárt bújtatnak Bond bőrébe, Craig egy igazi érzések nélküli gyilkológép, a feje alapján is. 
Igen jól tudod, de nem + 3 film?

Nem tom én se pontosan.
Hát nekem nagyon tetszett.

Jók ezek a bond filmekre nem jellemző poénok.,,Jobb mintha véresre sírnám a párnát."Hát az hatalmas volt.
Meg a rádióba ment h néz ki Craig....Hát sztem maximálisan tökéletes.Póker arc,VILÁGÍTÓ nőt bolondító kék szemek.Sokan megszólták a teste miatt...hát aki ennyi embert kinyír nem kigyúrtnak kell lennie?Mert sztem az tökéletes.
És nagyon jó az egész film ahogy bemutatja, hogy lesz belőle 007 vagyis a végén teljesedík ki mikor White úrnak bemutatkozik.
De van benne 2 jelenlet mikor mindenki megilyedt, de ezt nem mondom el, aki látta sztem tudja.
Összességében sztem nagyon jóó film!!!