Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
örök hálámEnrique írta:lionelmessi19 írta:kivel játszunk legközelebb, és a margó?
és a sevilla,?
BCN: Real Sociedad (otthon), Betis (idegenben), Atletico (o)
RM: Sevilla (i), Espanyol (i), Recreativo (o)
SEV: Real (o), Recre (i), Deportivo (o)
A 2006-os év hátralévő meccsei.
Reinát???Atesz írta:Valdes top3 kapus a spanyol bajnokságban, de azért még van mit fejlődnie, Casillas meg mindenképpen előtte van azért. Ha összes spanyol kapust nézzük, akkor én még jobbnak tartom Reinát, de aztán talán már ő jön, meg az egyre idősödő Canizares.Roniee21 írta:Valdés nagyon is jó kapus![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom miért ő a hibás de sztem nem!! én szememben jobb mint Cassilas,bár lehet kicsit ez túlzás!! Ez az én véleményem!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lionelmessi19 írta:kivel játszunk legközelebb, és a margó?
és a sevilla,?
Áhh, köszi!Enrique írta:Kanoute - Tizenegyesből.lionelmessi19 írta:Sevilla viszont máán 2 pontra
ki lőtte a góljukat? Remélem nem Kanute, mer akkor utol érte dinhot...
Hát érdekes az álláspontod mindenesetre...haze71 írta:
Én azok közé sorolom magamat, akik csak akkor ínak, ha azt végig is gondolják. Kitartok az álláspontom mellett, hogy az általun nagyra tartott hármason kívül senki nem nyújt értékelhetőt az előre építkezésben. Iniestában látok fantáziát az előre játékban, de úgy nem lehet meccset nyerni, hogy a középpályáról folyamatosan a hátsó alakulathoz passzolják a labdát. Az előző fordulóban látott második félidőt tartom Barcához méltónak (és nem a gólok miatt) Csak nem értem, hogy miért nem lehet azzel a felfogással játszani, főleg a Levante ellen.
lionelmessi19 írta:Hát barátom, azért előbb gondolkodj, s aztán írj...haze71 írta:Számomra tegnap bebizonyosodott, amit már eddig is tudtam. A Barcának három kimagasló tudású játékosa van. Roni, Messi, Eto. Ha közülük egy is pályán van, akár milyen rosszul is játszunk, szinte tuti a siker. E nélkül a három játékos nélkül egy középszerű játékosokból álló egyszerű középcsapat lenne a Barca. .
Egyáltalán nem tuti a siker, ha mind hárman pályán vannak, csak nagyobb rá az esély.
Valamint elfeledkeztél Decoról, és iniről, akik ugyan olyan kimagaslóak.
Valamint Puyol, Xavi, Zambi Thuram, akik ugyan most nem játszanak olyan jól, de még eljön az ő idejük, és bármikor bármelyik európai elitalakulatba beférnének.
Másik, amit hozzá fűznék, h ha ők hárman nem lennének, akkor sem a cserecsatárok kezdenének, akkor másik három csatárunk lenne. És bizony ilyen kp-vel az a csapat is könnyedén nyerhetne dolgokat.
De azon nem fogunk összeveszni, h a világ legjobb csatárhármasa van a kezünkben, csak még kb. egyszer sem volt olyan nagy szerencsénk az elmúl két évben, h együtt lássuk őket egymás után két-három meccsen.
Sajnos én nem vagyok olyan okos, mint te és nem tudom, mi az a "foci lélektana". De ha ez így működne, akkor minden BL csapatnak ae előtte lévő bajnoki meccseken kudarcot kellene vallani. Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Én húsz éve igazolt játékos vagyok és nem tudok úgy focizni, hogy ha a jövő héten fontos meccsem lesz, azon járjon az eszem. És mi van azokkal a játékosokkal, akik akkor cserék lesznek? Azoknak is a következő meccs jár az eszükben? (Amin nem is fognak játszani) Nekik csak erre kéne koncentrálni és kétszeresen odatenni magukat. Főleg a Levante ellen. Ejnye-ejnye!mrmonster írta:haze71: nem tudom mennyire vagy tisztában a futball lélektanával, de remélem igen. Szerinted ha nincs a Bréma elleni meccs kedden, akkor is így játszottunk volna? A játékosok fejében már rég az a meccs jár. Persze jobban is játszhattunk volna, nem akarom én védeni a csapatot, de ez a meccs most nem igazán volt fontos a csapatnak a Bréma ellenihez képest, így a játékosok tudat alatt... dehát ez már lélektan, ezt úgy is érti mindenki, aki tudja mi az.
Valdes nagyon is benne volt. Rosszul állította fel a sorfalat, másrészt itt többször elhangzott másoktól, hogy maga elé ütötte a labdát. Hát éppen ez az. Nem ütötte. Jól látszott, hogy fogni akarta, de a tenyeréből gyakorlatilag kipattant a labda. Ha üti, nincs gól.Drigo írta:Hát Valdes egyáltalán nem volt benen a gólban, ha már bünbakot kerestek ott van Guddy igencsak közelről nézte, hogy az embere gólt lő...
De ami meglepő volt nekem az Puyol vizsonylag gyenge játéka egészen sokszor ütemkésében volt, sztem a végén meg is úszott egy kiállítást.
Valdes top3 kapus a spanyol bajnokságban, de azért még van mit fejlődnie, Casillas meg mindenképpen előtte van azért. Ha összes spanyol kapust nézzük, akkor én még jobbnak tartom Reinát, de aztán talán már ő jön, meg az egyre idősödő Canizares.Roniee21 írta:Valdés nagyon is jó kapus![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom miért ő a hibás de sztem nem!! én szememben jobb mint Cassilas,bár lehet kicsit ez túlzás!! Ez az én véleményem!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én Valdest a top 5 be sorolom mindenképp.Ráadásul folyamatosan fejlődik,és még ennél is jobb lesz.A tegnapi gólról annyit,hogy erős volt a lövés,ráadásul Valdes előtt meg is pattant a labda,amit a kapusok nem nagyon szeretnek.lionelmessi19 írta:Szerintem egyáltalán nem Valdes hibája volt, tökéletesen védett az egész meccs alatt. Az a lövés rohadt erős volt, nem volt szerencséje, h pont rossz irányba ütötte, mert hát lásuk be, h pl megfogni nem lehetett.barcacoco írta:nem szoktam beírogatni de a második gól valdez-é volt !Oda nem lehet ütni a zséét!!!!!!!!!Elkéne egy JÓ kapus![]()
Sztem
És a többi már a védelem felállásának a hibája volt. Meg a szabadrúgás is miattuk volt. szóval a legkevésbé hibás playa tegnap ő volt, és sztem a meccs embere is.
Mi az h kéne egy jó kapus???![]()
Szerintem nagyokat védett eddig egész idényben.
És egyre jobbnak látom. Nincsenek a tavalyi szörnyű aláfutásai, és egyáltalán nem kap már olyan lepkéket...
szerintem bőven jó, mert azt is figyelembe kell venni, h kevés a klasszis kapus, és kb. nincs egy szabad se...
Hát barátom, azért előbb gondolkodj, s aztán írj...haze71 írta:Számomra tegnap bebizonyosodott, amit már eddig is tudtam. A Barcának három kimagasló tudású játékosa van. Roni, Messi, Eto. Ha közülük egy is pályán van, akár milyen rosszul is játszunk, szinte tuti a siker. E nélkül a három játékos nélkül egy középszerű játékosokból álló egyszerű középcsapat lenne a Barca. .
Szerintem egyáltalán nem Valdes hibája volt, tökéletesen védett az egész meccs alatt. Az a lövés rohadt erős volt, nem volt szerencséje, h pont rossz irányba ütötte, mert hát lásuk be, h pl megfogni nem lehetett.barcacoco írta:nem szoktam beírogatni de a második gól valdez-é volt !Oda nem lehet ütni a zséét!!!!!!!!!Elkéne egy JÓ kapus![]()
Sztem
barcacoco írta:nem szoktam beírogatni de a második gól valdez-é volt !Oda nem lehet ütni a zséét!!!!!!!!!Elkéne egy JÓ kapus![]()
Sztem
én láttam és egyetértek. a keret kihirdetésekor már egyértelművé vált, hogy az a cél, hogy túllegyünk a meccsen! akarva-akaratlanul, profizmus ide, profizmus odaBoixos írta:nem láttam a meccset, de nem gáz ez az x, várható volt, h lelazsálják a srácok. nem probléma, ha a mögöttünk levőknek emelkedik egy kicsit az adrenalin-szintje, de a bajnokság vége még messze van.
nekünk a werder ellen ezerszer fontosabb bugink lesz.