Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hmmm-> védekező középpályás, kapusMr. Master írta:Nem állhatna egy csapat 11 sztárból... Kell, aki az igát is húzza.. Ha Lahm is velünk lenne, akkor nem tudnál oan posztot mondani, ahol nem igazi világsztár játszik.Atesz írta:Hát sztem nem feltétlenül jobb, de azért megnézném a bal oldalon Lahmot, és a jobb oldalon Zambit
Nem állhatna egy csapat 11 sztárból... Kell, aki az igát is húzza.. Ha Lahm is velünk lenne, akkor nem tudnál oan posztot mondani, ahol nem igazi világsztár játszik.Atesz írta:Hát sztem nem feltétlenül jobb, de azért megnézném a bal oldalon Lahmot, és a jobb oldalon Zambit
Hát te kire gondolsz???LG írta:Azért én tudnék jobbat mondaninoname írta:Zambrotta sztem a világ legjobb szélső védője(függetlenül attól, h bal vagy jobb oldalon )
Végre kezdi megszokni Spanyolországot. Nehéz volt, de az utóbbi időben egyre jobban teljesít.
Úgy tűnik, h Roni is lassan újra a régi lesz.
Hajrá Barca!
Azért én tudnék jobbat mondaninoname írta:Zambrotta sztem a világ legjobb szélső védője(függetlenül attól, h bal vagy jobb oldalon )
Végre kezdi megszokni Spanyolországot. Nehéz volt, de az utóbbi időben egyre jobban teljesít.
Úgy tűnik, h Roni is lassan újra a régi lesz.
Hajrá Barca!
Ez igaz Guddy-ra és Thuramra is.noname írta:Végre kezdi megszokni Spanyolországot. Nehéz volt, de az utóbbi időben egyre jobban teljesít.
Biztos vagy benne,hogy a régi Zambrotta nem ment fel a támadásokhoz?Én máshogy emlékszem...Los Barrachos írta:Nem mert a régi az olasz focit játszotta, alig ment fel a támadásokhoz, de ez az új Zambi már a spanyol focit játszó Zambi, aki nem csak a védekezéshez ért.Rivaldo11 írta:Ez már hasonlitott a régi Zambrottára!
Nem mert a régi az olasz focit játszotta, alig ment fel a támadásokhoz, de ez az új Zambi már a spanyol focit játszó Zambi, aki nem csak a védekezéshez ért.Rivaldo11 írta:Ez már hasonlitott a régi Zambrottára!