barca99 írta:Mondjuk én még nem hallottam HD Ready plazmákról, de ezt betudom az én tájékozatlanságomnak. De az szinte tuti hogy a plazamtévéknek nincs szebb képe, mint az LCD-nek. Ráadásul nem hinném, hogy a sírba leszünk, mire nagyfelbontású TV adások jönnek Mo.-ra, bár azt nem tudhatom, hogy te hány éves vagy...

De az borítélkolható, hogy nemsokára a UPC-nél, meg az Antenna Digitalnal jönnek majd a HD adások. De már itt is vannak a Blu-Ray lejátszók, amihez szintén a nagy felbontású TV kell; szerintem néhány éven belül (esetleg 5-6) úgy eltűnnek a DVD-k, mint annak idején a videó kazik a DVD megjelenésekor. És akkor még nem beszéltem az Xbox360 és a Playstation3 megjelenéséről..... sz'al LCD rlz!

hát HD ready plazmák ugyan olyan széles választékban vannak, mint LCD-k.
16 éves vagyok, és képletesen értettem a temető dolgot.
magyarországon hd adás szerintem nem lesz az elkövetkező 5-8 évben, max 1 v.2 csatorna.
Ezért ha HD ready tévét vesz vki, legyen az lcd vagy plazma, mindenképp vegyen hozzá egy konvertert:
A mostani képeket ugy tudja lejátszani egy hd ready tv, h saját maga miután megkapta a képet, felkonvertálja olyanra, h le tudja játszani.
Ez nem jó, mert elképesztően rossz minőségű tv adást láthatunk.
ha egy külön erre a dologra spec. szerkezet végzi ezt a tv helyett, akkor már jobb a helyzet.
Lényeg az, h hd adás még nagyon sokára lesz, addig pedig nem a legjobb hd ready tv-n nézni a magyar adást.
egyébként még európában sehol nincs hd adás, a németek akarták a vb-t hd ben nyomni, de asszem nem jött össze.
Szal mér pont magyarországon lenne belátható időn belül???
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila