Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Követem az eseményeket. Kirakatcsapatba igazolt.R.M.C.F írta:Akkor nem követed az eseményeket mert a Real Madridba igazolt a nyáron...kirakatcsapatba igazolt.
Akkor nem követed az eseményeket mert a Real Madridba igazolt a nyáron...kirakatcsapatba igazolt.
Én meg azt nem értem hogy a Berber hogy tudta hülyére szi***tni az egész világot ugy hogy olyan betegsége volt amitől nem sok ember sportolt volna magas szinten. Fizikailag nem tudta felvenni a versenyt senkivel sem a betegsége miatt...mégis hányan kerültek bélcsavarodásssal kórházba a cselei miatt?Boixos írta:na, bejött a papírforma...
én csak azt nem értem, h mondjuk a berber az ebben az évben bemutatott cirka 100 percnyi önmagához méltó játékával és egy fejessel, hogyan tudott az 5. lenni? kaká meg annyira [auto_cenzúra] volt, h még a 10be sem fért be?
így viszont holnaptól olcsóbb lesz a kalmópirin. hála a fabiót támogató gyógyszergyáraknak.
röhej ez az egész.
Na én már ezzel sem értettem 1-et!Ronaldinho 17 írta:Sztem megérdemelte Cannavaro,a VB igenis számítson sokat!Emlékezzetek hogy Ronaldo miért kapott aranylabdát 2002-ben!
igen vb óta henry sem játszik jól, sőtt. nem az van h nem megy neki, hanem egy kis nagyképűséget és flegmaságot vélek felfedezni a játékában.ozsimiki írta:Annyiban vitatkoznék csak,h VB óta Henry sem az igazi, ezt Wenger a fáradtsággal magyarázza,ami valószínűsíthető is,és ezért adott neki pihenőt is... szerintem Vb óta Drogba (nem a kedvencem,sőt...),és Kaka,és hogy mondjak 1 Barcást is: IniestaSubinho írta: a VB-ig egyértelmű a legjobb 3: ronaldinho, henry, eto'o. a VB-n Cannavaro, a VB óta Henry és Kaká, tehát egyszerű a képlet...![]()
Na, legalább rajtam kivül is igy gondolja vkiRonaldinho 17 írta:Sztem megérdemelte Cannavaro,a VB igenis számítson sokat!Emlékezzetek hogy Ronaldo miért kapott aranylabdát 2002-ben!A Juve-ban is jól játszott,a bundáról nem ő tehet!
jo kérdés!!ruszok írta:én arra számítottam, hogy ha nem Dino, akkor Kaka kapja meg, mert ő, vagy Henry nagyon, vagyis igazán megérdemelték volna.de ez a Fabio??ezek szerint nem csak Olaszországban volt bunda, hanem a franciákat is megvették. de ezek tényleg nem normálisak.
és hogy az év játékosa is lett?na az meg külön nevetséges.ezek mi szerint osztályoztak?
Annyiban vitatkoznék csak,h VB óta Henry sem az igazi, ezt Wenger a fáradtsággal magyarázza,ami valószínűsíthető is,és ezért adott neki pihenőt is... szerintem Vb óta Drogba (nem a kedvencem,sőt...),és Kaka,és hogy mondjak 1 Barcást is: IniestaSubinho írta: a VB-ig egyértelmű a legjobb 3: ronaldinho, henry, eto'o. a VB-n Cannavaro, a VB óta Henry és Kaká, tehát egyszerű a képlet...![]()
a VB-ig egyértelmű a legjobb 3: ronaldinho, henry, eto'o. a VB-n Cannavaro, a VB óta Henry és Kaká, tehát egyszerű a képlet...Titinho írta:Az utolsó szóig egyetértek Houllier nyilatkozatával! Nem lett volna szabad Cannavaro-nak adni. Azért kapta meg mert volt 1! jó hónapja egész évben? Hűű. Nagyon de nagyon nem értek vele egyet! Ott van Henry: angol gólkirály lett már nemtudom hanyadjára, BL döntőig vitte a csapatot, a VB-n is jó teljesítményt nyújtott. Most Henry érdemelte volna meg.
Na meg, hogy az Év Játékosa is Cannavaro? Ugyan már. Ahogy Eto'o mondta: Ez egy vicc! Csak azért kapja meg Fabio mert volt a nyáron 8 jó meccse? Ennyi erővel Ronaldinho vagy Eto'o is kaphatná ( na meg persze Henry) mert ők legalább a tavasszal olyan formában voltak mint senki a világon! Szégyen lenne ha megkapná! És az nem 1! hónap volt és 8 meccs, hanem 20-22 meccs!!!
Visca el Ronaldinho!!!!