Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem érdemelte meg!de erről nem tehet a madrid!amugy meg nedved még ennyirese érdemelte meg sztm!ozsimiki írta:Ezt hol olvastadsergi1989 írta:jujjj ezt má ti se gondoljátok komolyan hogy még arról is a real tehet hogy az aranylabdát az olasz kapta!ilyen össze esküvés elméletett holiiwood-ba szoktak gyártani!![]()
Szerintem max 1ember írta,a 100ból,szóval ne általánosíts![]()
Amúgy szerinted megérdemelte? Ha figyelembe veszed a tavaszt is![]()
Így megfelel??Csak elsőnek tanulj meg idézn
Köszi MadridMadrid írta:Kód: Egész kijelölése
Zidane Very Happy Very Happy És lehet, ha még lefejel 1-2 embert, akkor övé az Aranylabda is Laughing Laughing Zidane-t én az első 10be nem tenném be Exclamation
![]()
![]()
![]()
Ez nagyon LOL
![]()
Kód: Egész kijelölése
Zidane Very Happy Very Happy És lehet, ha még lefejel 1-2 embert, akkor övé az Aranylabda is Laughing Laughing Zidane-t én az első 10be nem tenném be Exclamation
Így van. Buffon a korábbi években bármikor jogosan kerülhetett volna dobogóra. De most? Sztem ezzel inkább a klubhűségét díjazták, ami valóban becsülendő. Ha meg már nem volt egész évben kiemelkedő teljesítmény (mert nem volt), akkor olyat kéne díjazni, aki már évek óta megérdemelné, de sosem kapta meg. Ez pedig Henry. És ha nem is nyújtott idén kiemelkedőt (magához képest) így is BL- és VB-döntős. Na meg rá is jellemző a klubhűség, ha már ezt (sztem) Buffonnál figyelembe vették.ozsimiki írta: Sehol![]()
De számomra akkor is Buffon helye a felháborító,dühítő,és egyben nevetséges is! Ezzel szinte azt sugallják,h csalj,bundázz csak nyugodtan,mer ha megnyered a Vb-t (Cannaval egyetemben) akkor ez nem számít...figyelj oda arra a 7 meccsre,és te vagy a király![]()
Az,h a focit meggyalázzák előtte,az persze nem számít...![]()
![]()
ZidaneBalika Gaucho írta:Zidán 5. amikor semmit nem csinált egész évben , csak fejelt egy Mátrixot , meg egy szabadrúgást rúgott a vb-n!!ennyi..... Ronaldinhotól 2 pontra van!! Van itt igazság??????![]()
Ezt hol olvastadsergi1989 írta:jujjj ezt má ti se gondoljátok komolyan hogy még arról is a real tehet hogy az aranylabdát az olasz kapta!ilyen össze esküvés elméletett holiiwood-ba szoktak gyártani!
nem azt mondta h a real hibaja, hanem azt h ha nem jatszana a real-ban akkor ti es ertenetek egyet a vegeredmennyel.sergi1989 írta:jujjj ezt má ti se gondoljátok komolyan hogy még arról is a real tehet hogy az aranylabdát az olasz kapta!ilyen össze esküvés elméletett holiiwood-ba szoktak gyártani!
SeholBalika Gaucho írta:Zidán 5. amikor semmit nem csinált egész évben , csak fejelt egy Mátrixot , meg egy szabadrúgást rúgott a vb-n!!ennyi..... Ronaldinhotól 2 pontra van!! Van itt igazság??????![]()
Már bocsánat, de Aranylabdássanyahm írta:Rendben van, legyen nektek igazatok. Akkor kinek kellett volna nyernie?? Netalántán Ronaldinhonak aki VILLOGOTT ÉS ALÁZOTT a VB-n??