Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azért nem jöttek, mert az nem is volt vicc. Nem úgy mint Cannavaro aranylabdája. Most gondold el, ott van pl 2004, egy duplanulla színvonalú trágya EB-vel, győztes görög válogatottal, és ODA MERTÉK ADNI SEVCSENKÓNAK AKI KI SE JUTOTT AZ EB-RE!!! Most meg mi van? Másodosztályú csapatban játszik a harmadik helyezett, az mekkora szánalom?!sanyahm írta:Mikor szinte minden díjat megnyertek a Barca játékosai, egyik Real játékos sem mondta, hogy vicc.
Dinhot még Madridban is elismerték ne felegyük!!!Taps vihar volt 0-3 nálKralo írta:Szerintem a te lelki világodba tiportak. Egyrészt mérges vagy mert nem ismerik el sokan Cannavarot,.sanyahm írta:18:04 - Samuel Etoo: "Vicc, hogy Cannavaro nyert."
Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...Cannavaro megérdemelte az aranylabdát, ehhez nem fér kétség.
Szerintem a te lelki világodba tiportak. Egyrészt mérges vagy mert nem ismerik el sokan Cannavarot, másrészt ha Eto'o Realos maradt volna most ő lenne a bálványod.sanyahm írta:18:04 - Samuel Etoo: "Vicc, hogy Cannavaro nyert."
Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...Cannavaro megérdemelte az aranylabdát, ehhez nem fér kétség.
Na most Samu igazán elszégyellte magát, mindnyájan köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket, Eto'ot pedig súlyos önvizsgálatra késztetted, a tuskót, aki minden évben eurómilliókat költ a nyomorgó afrikai kölykökre. Persze attól még lehet "tuskó," meg "alulkulturált," - te már csak tudod, hiszen te készítetted vele az interjúkat, láttad a teljes kontextust, amelyből kiragadják a mondatait, ahogy Samuel iskolázottságával és személyes emberi tulajdonságaival is tisztában vagy -, de legalább a miénk.sanyahm írta: Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...
Mea culpa, RMFC... fiam...R.M.C.F írta: Pedro fater:
Skac.
Ezen én is nagyon felhúztam magam.Egy második ligás játékos az Aranylabda 2. helyezettje.Gauchomester írta:Buffon???!!!Ezen pedig már csak röhögni tudok. Aki egy fél szezont a Seria B-ben játszik, és az első felét is bundázta, az mit keres ott. Ha jól tudom, Buffon az, aki leginkább belekeveredett a bundabotrányba, ha egyénileg nézzük a játékosokat.
Pedro fater:Pedro írta:1:Te kész művész vagy, RMFC, egy igazi kubista, megint nagyot alkottál, hadd gartuláljak! Ferde, elfogult szemlélet? 1-2x te is a tükörbe nézhetnél, ugyanis íme, tanubizonyságát adtad.R.M.C.F írta: Most akkor hogy....?
Éppenhogy.....
2:Nem mintha valaha is vetted volna a fáradtságot, hogy hozzászólj ehhez a topikhoz, ha az olasz védők gyöngye nem nálatok játszana, ami viszont azért nevetséges, mert te aztán hiába véded, a Reálnál eltöltött időszaka csak rontotta az esélyeit.
3: Hogy is van? Elmondom-lefordítom neked: vsz Ronnie és Eto'o az első helyet nem, de a dobogót megérdemelte volna, hozz rá érvet, ha nem.
Hagyjuk már ezt..mintha a sok reálos kirakatgyerek sportszerűbb lenne..lehetne hozni mind2 oldalról ezer példát.elpaís írta:Ezt azért bökte be, hogy ne felejtse el senki hogy mekkora böszme![]()
Ilyet mondani... sportszerűséget látásból se... de ez nyílvánvaló volt a köpködésénél is.
Ezt sem írtad volna le ha nem realos kapta volna,s nem őt fikkantotta volna le Eto'o [hozzáteszem,teljesen jogosan].R.M.C.F. írta:Inkább alulnevelt...hogy finom legyek.Kiváncsi lennék hogy mit szólna ha róla is igy beszélnek majd egyszer...elsírja magát.
1:Te kész művész vagy, RMFC, egy igazi kubista, megint nagyot alkottál, hadd gartuláljak! Ferde, elfogult szemlélet? 1-2x te is a tükörbe nézhetnél, ugyanis íme, tanubizonyságát adtad.R.M.C.F írta: Most akkor hogy....?
Éppenhogy.....