2006.11.27. 16:39:27
Ezt a hsz-t az NSO fórumában olvastam, és tökéletesen egyet értek vele, ezért vettem a bátorságot, hogy beidézzem ide.
"mindent elmond jelenkorunk futballjáról, hogy egy olyan hátvédet találtak a legjobbnak, akikről video-felvételek bizonyítják, hogy doppingolt, tavasszal egy lazio és cagliari játékos hosszú hónapokra szóló tönkretételével jeleskedett, az elmúlt héten pedig előbb Carew-et nem tudta tartani, majd a Valencia ellen a félidőben le kellett cserélni, nehogy kiállítsák, amilyen tisztátalanul futballozott... És akkor még a juventus-os és a saját zsebes bundát meg sem említem."
Ja, és amúgy semmi, de semmi köze a RM-nak ahhoz, hogy Cannavaro kapta az Aranylabdát, bár ettől még sem rosszabb, sem pedig jobb playa nem lesz az olasz. Egy átlagon felüli védőjátékos, de korántsem a legjobb.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17