Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi sérülést szenvedett kb 1hónapja, 3hónapra dőlt ki. Termsézetesen már nincs ennyi hátra, és folyik a rehabilitációja, februárban újra láthatjuk a pályán.wandering írta:Bocs, ha off vagyok, de magánéleti okokból lemaradtam egy kicsit mindenről.
Mi van Messivel? Sérült? Miért nem játszott a Villareal ellen, és miért nem megy a Klubvilágbajnokságra?
a bajnokságban már nem játszhat,de a BL-ben igen.Nito írta:Lenne 1 kérdésem..ugyebár Rafa Marquez megkapta a spanyol útlevelet...így Gio Dos Santos felkerülhetne a felnőtt keretbe és játszhatna bajnokikon??? Giuly helyett szívesen látnám![]()
Nem. Azok Barca drukkerek voltak. Azért integettek, mert a "bika" nem érte el a kívánt szintet. (A "matador" ebben az esetben a Barca, a "bika" a Villarreal volt.)Etooka írta:Aky Irta:
Hello srácok egy kérdésem lenne!
Tegnap miért integettek fehér zsebkendóvel a nézők Ronaldinho góljánál???
A Villareal drukkerek intettek Pellegrininek ezért a szégyenteljes vereségért....
Jó,de most a Bajnoki meccsekre értettem,mivel ez annak a topicjaLos Barrachos írta:Közben lesz egy izzadságszagú meccs is a BL-ben, azt is hozni kéne, hogy továbbmenjünk...
Gyula semmi, azaz nulla (0) teljesítményénél rosszabb biztosan nem lenne ez a felállás sem.noname írta:Sztem nem jó ötlet Giuly helyén játszatni Iniestát. Messi sérülésével Giuly talán az egyetlen igazi jobbszélső a csapatban.
Teljesen egyetértek,Giuly semmit nem csinál,inkább kerüljön be a kezdőbe Xavi,Iniesta pedig játszon kicsit előrébb.lionelmessi19 írta:Már leírtam, de mégegyszer:
Szerintem a legjobb lenne, ha Giuly egyszerűen kimaradna, helyén pedig Iniesta játszana, Xavi pedig visszakerülne a kezdőbe.
Illetve a védelem pedig
Zambrotta, Thuram, Puyol, Gio vagy Syl
vkp: marquez
Talán mert a Barcamezzel ünnepelt?aky01 írta:Hello srácok egy kérdésem lenne!
Tegnap miért integettek fehér zsebkendóvel a nézők Ronaldinho góljánál???