Aranylabda, FIFA Év Játékosa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.26. 17:16:40

R.M.C.F írta:egy aranylabdás befejező csatárnak 16 gól kevés egy bajnokságban.20 fölött kellene rúgnia.FA/LIGA/Uefa és még .....2 valami: Na ezek aztán rangos kupák mind nem? Még a nevét sem tudjuk....
Formaingadozás= nem kapott szerepet kezdőként néhány meccsen.

Na ezeket böfögtem itt.
:lol: :lol:

Ezt melyik szabálykönyvben van benne,h 20 fölött kell rúgnia,akkor VKI,hanem akkor meg hogy kaphat GoldBallt :?: :lol:

Amúgy csak te nem tudod a kupák neveit szerintem,te meg nem vagy mérvadó :wink:

Uefa Kupa,azért nem semmi! FA-Talán nem kell emlegetni,h milyen nívójú kupa... Ligakupa= tényleg nem nagy durranás ; Angol Szuperkupa= ez sem,de legyőzték az aktuális Bajnokot :wink:
Európai Szuperkupa= legyőzték a Bl címvédőt!

És ezek tükrében a kettő "kisebb" trófea is felértékelődik,mivel máshol is versenyben voltak,mégse x*rták le azokat :wink:

Owen pedig Oroszlánrészt vállalt minden egyes sikerből :!:

Akkor miről beszélünk :?:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Charlie
Öreg Harcos

2006.11.26. 17:14:42

Nem fájnak, nem sokat adok rájuk.

Nem kakaó volt, tréfarépalé.

Na vége.
C.
R.M.C.F

2006.11.26. 17:13:25

A statisztikák neked biztos fájnak...de ez nem az én bajom.

Amugy szeretlek...csak néha keménykedsz kicsit és durva szavakat is megengedsz magadnak...gondolom reggel megint kakaó volt?
Charlie
Öreg Harcos

2006.11.26. 17:09:16

R.M.C.F írta:Az 5 -ből 2-3 nem egy komoly trófea...Csak neked...majd te is megtanulod idővel.
Azért jársz te ide, hogy okíts minket, sokatmondó statisztikáid előtt mindig meghajolunk.

Nem szeretsz akkor már? <3 :oops:
C.
R.M.C.F

2006.11.26. 17:07:36

Az 5 -ből 2-3 nem egy komoly trófea...Csak neked...majd te is megtanulod idővel.
Charlie
Öreg Harcos

2006.11.26. 17:00:39

R.M.C.F írta:Hát akkor 100 -ból csak 10 szavaz Cannavaróra ezek szerint.akkor nem ő lesz az aranylabdás biztosan vehetjük.

Owenről pedig annyit setét barátom hogy ezek a Cseriti sildek,meg mi nyavalyák ezek aztán húúúúú de komoly dolgok.Kár hogy Spanyolban nincsenek ilyen Miki egér tornák.Mindenki vihetne haza sok-sok díjjat meg tombolát.
Charity nem a legrangosabb, de az előbb még 2-3 jelentéktelen trófeáról lebegtette valami a pofád :o

Vannak ilyenek spanyolhonban is, okulj még futballból.
C.
huevos
Jugador d'estrella

2006.11.26. 17:00:36

R.M.C.F írta:Owenről pedig annyit setét barátom hogy ezek a Cseriti sildek,meg mi nyavalyák ezek aztán húúúúú de komoly dolgok.Kár hogy Spanyolban nincsenek ilyen Miki egér tornák.Mindenki vihetne haza sok-sok díjjat meg tombolát.
az a szuperkupa..... :shock:
és az bizony van spanyoloban is.....
never let the children cryin'!
R.M.C.F

2006.11.26. 16:58:01

Hát akkor 100 -ból csak 10 szavaz Cannavaróra ezek szerint.akkor nem ő lesz az aranylabdás biztosan vehetjük.

Owenről pedig annyit setét barátom hogy ezek a Cseriti sildek,meg mi nyavalyák ezek aztán húúúúú de komoly dolgok.Kár hogy Spanyolban nincsenek ilyen Miki egér tornák.Mindenki vihetne haza sok-sok díjjat meg tombolát.
Charlie
Öreg Harcos

2006.11.26. 16:53:20

Na akkor setét pogány barátom.

FA/Liga/UEFA kupa + 2 jelentéktelen, aminek a nevével tisztában vagyok, csak nem koptatom ujjam egy ilyen alakra, mint te, de most az 1szer, ajándék. Szóval Charity Shield és az európai Szuperkupa még ez a 2 trófea.

Az 5 döntőből, kettőt Owen döntött el, és az Uefa kupadöntőn is remekül játszott. Ezek mellett a még ma is emlegetett Németország- Anglia meccsen 3gólt rúgott Olinak.

Ja, és a World Soccer is megválasztotta a legjobbnak az aranylabda elsőségen kívül.

Szóval rettenetes idényen volt túl télleg. Nem volt megérdemelt. Simább volt az a szavazás jóval, mint most ez, amelyiken 100ból 90ember értetlenül nézi hogy eshet meg az a szégyen, hogy 1 digó "mészáros" kapja.
C.
R.M.C.F

2006.11.26. 16:40:36

egy aranylabdás befejező csatárnak 16 gól kevés egy bajnokságban.20 fölött kellene rúgnia.FA/LIGA/Uefa és még .....2 valami: Na ezek aztán rangos kupák mind nem? Még a nevét sem tudjuk....
Formaingadozás= nem kapott szerepet kezdőként néhány meccsen.

Na ezeket böfögtem itt.
Charlie
Öreg Harcos

2006.11.26. 16:36:17

16gólt rúgott abban az idényben, csak a bajnokságban. Plusz még X-et a kupákban. Nyertek 3rangos trófeát, FA/Liga/UEFA kupát + még 2. Nem tom milyen mikulás kupáról böfögsz te itt. Formaingadozás, érdekes, 28meccs a bajnokságban csak, és azon 16gól.
C.
R.M.C.F

2006.11.26. 16:28:50

Amikor Owen kapta akkor is azért ítélték neki mert byert 5 díjjat a Poollal.Mondjuk más is játszott abban a csapatban nemcsak Owen,na mindegy.Illetve az 5 trófea közül 2-3 Mikulás kupa volt.Az év elején pedig forma ingadozás miatt nem is játszott rendszeesen.Aztán megkapta...
Charlie
Öreg Harcos

2006.11.26. 15:49:48

Szerintetek nem számít ezerszeres szorzóval az, ha pl.: Cannavaro a VB 7 meccsén játszik úgy, hogy azt az ember igenis megújjongja, felüvölt, örömködik, és csodálja...
Nem.

Ez 1 fos vb volt, rengeteg remek teljesítmény volt az idény során, aztán 1 bundás, hentes kapja.

Ennyi erővel hol van Thuram? Ugyanazt a teljesítményt hozta a bajnokságban és a Vb-n is, mondjuk nem az ő nyakába került az arany. Megköszönheti berber izzadós haverjának.

Ha én szavaznék, akkor figyelembe venném azt ami folyt az olaszoknál, és nem választanék olyan játékost, akinek a volt csapatát száműzték az első osztályból.
C.
Silvanus
Director del Fútbol

2006.11.26. 15:29:32

R.M.C.F. véleményével kell hogy egyet értsek, szerintem ami a lényeg, és amik a tények összefoglalta az utolsó két-három HSZ-ében.

1. Ez nem a támadóknak járó díj, még csak nem is a középpályásoknak járó, EZ EGY DÍJ, amit a legjobb kap! Innentől kezdve lehet az akárki, még védő, és kapus is.
2. A VB, EB mindig is fontos volt, és az is marad az ilyen díjak odaítélésében, miért olyan furcsa ez? Szerintetek nem számít ezerszeres szorzóval az, ha pl.: Cannavaro a VB 7 meccsén játszik úgy, hogy azt az ember igenis megújjongja, felüvölt, örömködik, és csodálja... mint sem hogy azt 30-40 másik meccsen teszi, no persze nem akkora intezitással, nem akkora figyelemmel követve, pl.: egy Cagliari, egy Empoli, vagy épp egy Celta, vagy egy Ossasuna ellen... DEHOGY NEM!!!

Cannavaro évek óta kiváló, klasszis védő, jó munkát végez, kiemelkedő játékos, és a VB-n néha olyanokat csinált, hogy még én is megtapsoltam őt, pedig én nem annyira kedvelem. Megérdemli a díjat, és Ő IS FOGJA KAPNI, ez tény! (Csak azért, mert Madridos, még nem [auto_cenzúra]! Hiába gyenge egyenlőre a Madridban, gondoljatok csak Zambira...)

Henry-ről is persze ugyan ezt tudnám mondani, megérdemelné nagyon, ha nem is kifejezetten az idei teljesítményére (tudom, ez kicsit ellentmondásos), de évek óta hajszállal marad le, megkaphatná! Hiddjétek el, szerintem a szavazók is figyelembe veszik ezt!

Összefoglalva (szerintem): 3 eshetőség van, illetve volt idén:

1. Ronaldinho kapja az Aranylabdát megint, hiszen ha folyamatosan hozta volna azt, amit tavaly, akkor nincs aki megszorongassa! És ez még áll a következő 2-3 évre is!!!
2. Idei kimagasló VB szereplése miatt Cannavaro kapja
3. Henry idei, és már évek óta nyújtott kiegyensúlyozott, és jó teljesítménye miatt kapja...

Eto'o-t én most félve sorolnám ide, mert bár ha valaki, akkor én maximálisan elismerem, imádom, támogatom őt, és szurkolok a sikereiért, de sajnos a VB kihagyás, és most a sérülése nem segít rajta... :cry:

ENNYI! Valaki itt úgy fogalmazott, nagyon helyesen egyébként, hogy ezen három-négy variáción kívül egyszerűen nincs más megoldás, mert nem volt kimagasló teljesítmény senki részéről sem!
"Més Cuen un Club"
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.26. 14:05:27

különben sem evidencia, h csak csatár, v középpályás kaphatja meg a zsugát. asszem bekkenbajjer is kapott, sőt még jasin is, aki kapus volt.
egyébként is, ez a mostani felhozatal annyira tré, h "csak" cannavaróra futotta.
PUYOL-XAVI-INIESTA
R.M.C.F

2006.11.26. 14:01:40

Azt nem mondom hogy Ő a legjobb de hány olyan év volt amikor olya kapta akinél nyujtottak jobbat is.Mivel ez a VB-éve volt igy ez fontos nekik.Igaz az egész évet kellene nézni.

Én már egyszer itt leírtam szerintem Etoo volt ebben az ében a legjobb.

De Canna nagyon jó védő...én személy szerint elégedett vagyok vele.Jó vétel volt,főleg hogy bagóért vettük.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.26. 13:54:23

én még mindig azt mondom, h a kokszos fogja megkapni az a.labdát, tök mindegy, h védő. hiába csalt végig egypár idényt a púposokkal (mellesleg a mi thuramunkkal párban), hiába nem csinált ebben az évben jóformán semmit sem a vb-n kívűl, az olasz sportújságíró-maffia, akik a legtöbben szavaznak és a legnagyobb befolyásuk van ebben a bugiban, nem fog kihagyni ekkora ziccert.
különben is, milyen szép gyertyát rúgott a lion ellen?
már azért megérdemelné.
PUYOL-XAVI-INIESTA
noname
Llegenda del Barça

2006.11.26. 13:54:04

Az legalább elismerhetnéd, h igen gyengén teljesít. Ugyanúgy mint nálunk eddgi Zambrotta, de ő már kezdi elkapni a fonalat.
A Fifa egy szégyen
R.M.C.F

2006.11.26. 13:48:23

a Realban eddig siralmas.
Na ezt meg honnan veszed?Szerintem csak annak akarod mindenáron látni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.26. 13:44:08

lionelmessi19 írta:Hát hogy egész őszinte legyek , én nagyot csalódnék a futball világban, ha nem Thiery Henry kapná.
Ha valaki az egész idényt tekintve megérdemli, akkor az ő.

De semmiképp sem Cannavaro.
szerintem szégyen lenne, ha egy belső védő kapná az aranylabdát, de ez az én személyes véleményem.
Szeritnem a támadó focit kell szorgalmazni, és díjazni, és ehhez a legkevesebb köze buffon után cannának van az 50-esből.
Egyetértek!

Én Henry-t jobban rühellem,mint Cannat,de teljesen mértékben elismerem a tudását,és szerintem is inkább ő érdemelné meg!
Bár fontos címet nem nyert,de nagy szerepe volt a Bl menetelésben,ami szerintem sokkal nívosabb volt,mint az idei Vb,és ezt kellene szem előtt tartaniuk a szakértőknek is,akkor pedig Samuel Eto'o Kapná,és Érdemelné meg a legjobban :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2006.11.26. 13:18:32

Miért akarja mindenki Cannának adni az Aranylabdát??? :roll:
Volt egy jó VB-je, de annyi.A Juvéval semmit se nyert, a Realban eddig siralmas. Nem hinném h volt 2 jó meccse. Legjobban sztem is Henry érdemelné meg. Kár h Etoo megsérült, mert szte idén ő lett volna különben a soros.
A Fifa egy szégyen
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.11.26. 12:58:47

Bárki más,csak ne Canna.Egyáltalán nem érdemli meg! :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Andris
Adminisztrátor

2006.11.26. 12:46:05

Hát hogy egész őszinte legyek , én nagyot csalódnék a futball világban, ha nem Thiery Henry kapná.
Ha valaki az egész idényt tekintve megérdemli, akkor az ő.

De semmiképp sem Cannavaro.
szerintem szégyen lenne, ha egy belső védő kapná az aranylabdát, de ez az én személyes véleményem.
Szeritnem a támadó focit kell szorgalmazni, és díjazni, és ehhez a legkevesebb köze buffon után cannának van az 50-esből.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Charlie
Öreg Harcos

2006.11.26. 12:43:29

7meccsen alakított, mert annyiból állt a vb menetelés, erre olyan emberek maradnak le akik egy idénysorán vitték a klubcsapatukat. Nem 8meccsen, hanem 40-50en.

Eleve nem adnám oda Juvésnak a bundabotrány után. Főleg nem Cannavaronak, egy hentes volt Olaszországban az utolsó iényében, bár akkor már sokan gyanították hogy valami nincs rendben. Jól emlékszem funghi linkelt be egy videót olyan címmel hogy "A Juvénak nem fújnak", na abban csodálhatuk a ténykedéseit a csalóknak, köztük Fabionak is. Gyönyörű megmozdulások, aláspékelve egy kis csontzenével, természetesen semmi következménnyel. Nem egyszer tárgyaltuk az olasz foci topikban hogy mit művelt.

Szóval a futballszégyene ez, ahogy a vb is az volt.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.11.26. 12:51:36-kor.
R.M.C.F

2006.11.26. 12:37:05

Hát ezzel én nem értek egyet.Cannavaronak klasszis megmozdulásaiből egy csomó van.És egy védőnek is ugyan ugy megájr a díj mint egy támadónak.Az igaz hogy a legtöbb drukker csak a támadókat favorizálja és azokat veszi példának.Ez hiba.Egy is védő tud legalább olyan melót végezni és legalább olyan fontos mint egy támadó.
Az hogy kik szokták megkapni az nem jelenti azt hogy védő nem érdemelhetné meg.Mivel Canna nem Barcás igy megy a fúrás,ha Puyol lett volna a Spanyol Armada vezére és kiemelkedően játszott volna a VB-n a Spanyolok pedig megnyerik akkor itt most Puyolnak az Aranylasztit lenne a szöveg.
NEkem fájt akkor amikor Ronaldo kapta az aranyzsét és 2.hely R Carlos lett...mert Roni a VB-n nyujtott teljesítménye miatt kapta meg,Carlos meg egész évben kiemelkedett Európában.Én neki adtam volna.Megérdemelte akkor!
Lezárt