Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
R.M.C.F írta:egy aranylabdás befejező csatárnak 16 gól kevés egy bajnokságban.20 fölött kellene rúgnia.FA/LIGA/Uefa és még .....2 valami: Na ezek aztán rangos kupák mind nem? Még a nevét sem tudjuk....
Formaingadozás= nem kapott szerepet kezdőként néhány meccsen.
Na ezeket böfögtem itt.
Azért jársz te ide, hogy okíts minket, sokatmondó statisztikáid előtt mindig meghajolunk.R.M.C.F írta:Az 5 -ből 2-3 nem egy komoly trófea...Csak neked...majd te is megtanulod idővel.
Charity nem a legrangosabb, de az előbb még 2-3 jelentéktelen trófeáról lebegtette valami a pofádR.M.C.F írta:Hát akkor 100 -ból csak 10 szavaz Cannavaróra ezek szerint.akkor nem ő lesz az aranylabdás biztosan vehetjük.
Owenről pedig annyit setét barátom hogy ezek a Cseriti sildek,meg mi nyavalyák ezek aztán húúúúú de komoly dolgok.Kár hogy Spanyolban nincsenek ilyen Miki egér tornák.Mindenki vihetne haza sok-sok díjjat meg tombolát.
az a szuperkupa.....R.M.C.F írta:Owenről pedig annyit setét barátom hogy ezek a Cseriti sildek,meg mi nyavalyák ezek aztán húúúúú de komoly dolgok.Kár hogy Spanyolban nincsenek ilyen Miki egér tornák.Mindenki vihetne haza sok-sok díjjat meg tombolát.
Nem.Szerintetek nem számít ezerszeres szorzóval az, ha pl.: Cannavaro a VB 7 meccsén játszik úgy, hogy azt az ember igenis megújjongja, felüvölt, örömködik, és csodálja...
Na ezt meg honnan veszed?Szerintem csak annak akarod mindenáron látni.a Realban eddig siralmas.
Egyetértek!lionelmessi19 írta:Hát hogy egész őszinte legyek , én nagyot csalódnék a futball világban, ha nem Thiery Henry kapná.
Ha valaki az egész idényt tekintve megérdemli, akkor az ő.
De semmiképp sem Cannavaro.
szerintem szégyen lenne, ha egy belső védő kapná az aranylabdát, de ez az én személyes véleményem.
Szeritnem a támadó focit kell szorgalmazni, és díjazni, és ehhez a legkevesebb köze buffon után cannának van az 50-esből.