Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah persze, eszméletlen magára talált.Ez a Soceidad hanyadik a bajnokságban?Los Barrachos írta:Ma is dícséret illeti Gyulát, kitette szívét-lelkét a csapatért és meg is hálálta a közönség a vastapsal, amit többedmagával kapott, bár az 1-0 miatt nem felhőtlen az öröm. Giuly viszont felszántotta a pályát és ugye ő adta Ronaldinhónak a gólpasszt. Örülök, hogy magára talált Ludo
Hát ez az. Teljesen ötlettelenül, fantáziátlanul játszik.Enrique írta:Én most is elküldeném.![]()
Nem tudom, én továbbra sem látok semmi fantáziát a játékában... Annyi kínálkozó lehetőségből, amennyi előtte adódik meccsenként, sokkal, de sokkal jobban is ki lehetne jönni...![]()
Iniesta, Ezquerro, Saviola, bárki.Los Barrachos írta:És akkor ki játsszon?Zsolti írta:hát igen..egyeneset nem tud lőni a labdába...najó a milanellen..azis véletlen volt..rijkaard meg egy gyökér..hányszor kellmég ezt aszerencsétlent a kezdőben látni,hogy ez észrevegye,hogy nem tud gili semmit?
És akkor ki játsszon?Zsolti írta:hát igen..egyeneset nem tud lőni a labdába...najó a milanellen..azis véletlen volt..rijkaard meg egy gyökér..hányszor kellmég ezt aszerencsétlent a kezdőben látni,hogy ez észrevegye,hogy nem tud gili semmit?
Huhúú hát nem lenne semmi,két ilyen playa egy poszton...akkor máshogy élnénk meg,ha ne addj Isten egyik megsérül,mert olyas vki van mögötte,aki megfelelően tudja majd pótólni.Dos Santos írta:Tudom.A csapatba építést én úgy értettem hogy Messi cseréje nem Giuly hanem Dos Santos lehetne.
Sztem sem kellett volna így elsietni a dolgot, de reméljük amikor mindenki csődöt mond és nagy szükség lesz valakire, akkor ő ott lesz(lásd:Belletti), és akkor egyből máshogy fogjuk látni a dolgokatDos Santos írta:Szerintem itt hibázott a vezetőség.Túl korán(már a szezon előtt)meghosszabították a szerződését, ami miatt elkényelmesedett a francia.Ebben biztos vagyok,úgy értem ha nem tolták volna ki neki egy évvel, akkor biztos jobban csipkedte volna magát.Ha másért nem is egy új szerződésért.Ráadásul nyáron már elkéne kezdeni beépíteni a csapatba Dos Santost,aki az ő helyén játszik.
sztem a nyár végén eladjuk, és új, jobb játékost veszünk. Remélem.Silvanus írta:Hát srácok... lassan mindenki felszállt a vonatra, és robog előre, szegény Giuly meg nagyon ott maradt az állomáson!!!A teljesítménye újfent = 0 ! ! !