Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem hiba volt csatárt csinálni belőle. Irányitoként többet tudott tenni a csapatjátékhoz.Subinho írta:teljesen más tipusú játékos a 2! ronaldinho lendületből vezeti a lasztit a ellenfélre és gyors cseleivel és ütem passzaival kerget őrületbe mindenkit, míg rivaldo keresztlabdái voltak szemet gyönyörködtetők és távolról szeretett nagyon lőni! nagy hiba, h belőle csatárt csináltak, mert ő igazi középső irányító, igazi fantatista, mint pl. most deco, vagy kaká! ronaldinho inkább visszavont csatár aki lendületességével a c.ronaldo/robinho vonalat képviseli!!!
ennek ellenére amikor rivaldo csatárt játszott ugyanígy megállta a helyét és voltak neki is jó cselei. igaz, nem olyan látványos, mint rinhoé, de a visszahúzós grundcselét mindíg [auto_cenzúra]!!! tehát nem igazán lehet őket összehasonlítani, akárcsak anno kluivertet most eto'o-val. mindketten nagy playák, de más a stílusuk!!!
nekem is ő a nagy kedvencem, meg romario! nagyon sokat kell még letennie az asztalra rinhonak és samunak, hogy felérjen hozzájuk!!!!!!!!!fcbarcelonazsombi írta:minden idök legjob rudgó teknikájú játékosa. De ha cselezni kellet akkor semm ment a szomszédba lassú de biztos cselekte csinált. Mindig kedvenem marad , mert ő volt marad és lesz a legjobb
Telljesen más tipusu a két játékos. Rivaldot inláb Zizuhoz lehetne hasonlitaniLos Barrachos írta:Ronaldinho a jobblábas Rivaldo.
Így van! És köszönet Frank de Boer-nak is, hogy így odatette.Rivaldo11 írta:Még ma is beleborzongok,ha látom...
Erre senki sem képes...és azt se felejtsük el,hogy előtte micsoda két gólt rúgott...
Az biztos!Los Barrachos írta:Szerintem egy Barcelona-fan se fogja, amíg él...