Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt gondolom arra kell menni hogy Kliens letöltése. Aztán kivág egy csomó klienset. Azok közül melyiket kell letölteni?Ronal.10 írta:5 db is fogja!!! www.rojadirecta.com bal oldalt!! és le szeded a progit.. www.pplive.uw.hu
Hát most nálam is ok minden,sstream-et ritkábban használom,inkább SopCast,de itt is meg kell próbálni,vhol csak jó leszRonal.10 írta:fog az müködni ha meccs elött 15 percel má beinditod..
Isten ments,h elvegyem a kedved,de az,h most jó,nem jelenti azt,h meccs idején is tökéletes leszRonaldinho #10 írta:VÉGRE van jó stream -emPPmate rulz.
MAI MECCSEN NYERNI KELL!!! FORCA BARCAA!!!
Ha téged csak három pont érdekel, akkor tessék "...". Számomra a szép játék és a megfelelő hozzáállás a legfontosabb. Remélem mihamarabb viszont látjuk a tavaji Barcát, mert különben a Lyon lesz az egyedüli favorit a BL címre. Mint mi voltunk az előző idényben. Ezek a "franciák" nagyon tudnak...visca el barca írta:engem az se érdekel, ha a 97. percben szerzett öngollal nyerunk...a lényeg a 3 pont, a szép játék csak egy harmadlagos tényező...Drigo írta:Gyors gól kell, akkor sima lehet a meccs.
nagyon kivancsi vagyok h a cselzi mennyire erolteti meg magat...mondjuk murinnyo télleg mondhatja azt hogy azért fog jatszani a b csapat (ha az jatszik..) mert a 7végén mennek a mu-hoz és azert az nekik egy kicsit fontosabb...
Kicsit figyelnéd az eseményeket,tudnád,h Lyon csoportelső lett,és 98%,h Chelsea is,szóval most nehezen kerülnének összeSINCE 1899 írta:A CSELZI van olyan gané,hogy ezt megtegye sajnos! Remélem majd kapnak egy LION-t aki megfingatja őket egy kicsit!Replay írta:Számomra az nem kérdés, hogy kivégezzük a Levski-t, inkább kérdés, hogy a cselszki lefekszik-e a werder-nek, hogy velünk kitoljanak...
A CSELZI van olyan gané,hogy ezt megtegye sajnos! Remélem majd kapnak egy LION-t aki megfingatja őket egy kicsit!Replay írta:Számomra az nem kérdés, hogy kivégezzük a Levski-t, inkább kérdés, hogy a cselszki lefekszik-e a werder-nek, hogy velünk kitoljanak...
engem az se érdekel, ha a 97. percben szerzett öngollal nyerunk...a lényeg a 3 pont, a szép játék csak egy harmadlagos tényező...Drigo írta:Gyors gól kell, akkor sima lehet a meccs.