Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boixos írta:okés, h sz.patják a xx. szd legjobb csapatát, és ennek én örülök, de azért annak sokkal jobban örültem volna, ha pár héttel ezelőtt mi csináltunk volna ennyire hülyét a madridból... dehát nem lehet mindig karácsony...
Ha továbbmegyünk egyáltalán..annyi meglepetés van születőben.:Los Banditos írta:Ez a Carew eszméletlenül jó,imádkozom hogy ne kerüljünk össze velük!![]()
Akkor jobb volt a Madrid nálunk sajnos,sokminden közrejátszott,de jobb volt.Boixos írta:okés, h sz.patják a xx. szd legjobb csapatát, és ennek én örülök, de azért annak sokkal jobban örültem volna, ha pár héttel ezelőtt mi csináltunk volna ennyire hülyét a madridból... dehát nem lehet mindig karácsony...
Na a milan meg szép foci..röhej, a világ legundoritobb klubbjárol van szoDrigo írta:Hát sztem meg jusson tovább az Arsenal, mert a BL nem a 100millió emberes védekezésről kell, hogy szóljon ennek a szép focit kéne szolgálnia és akkor már inkább nézek egy Arsenalt, mint mondjuk a Levszkit Steaua-t vagy éppen a Milan csoportjából bárkit a Milan kivételével ezért is jó, hogy ők indulhattak inkább ők, mint a többi "nagyágyú" olasz csapat, de persze izlések és pofonok...
Pedig útólag belegondolva eléggé egyszerű:Drigo írta:Hát ez az!Azért sokkal sokkal többet vártam tőlük(de hát a bajnokságban is mit produkálnak, ill mit nem produkálnak) én is nagyon bírom őket, de számomra rejtély ez a teljesítmény, úgy látszik nem csak számomraozsimiki írta: én a Hamburg szempontjából írtam..mivel nekik sok keresnivalójuk eddig sem volt a mutatott játék alapján,de ezek után sem igen lesz,pedig bírom őket!
Hát ez az!Azért sokkal sokkal többet vártam tőlük(de hát a bajnokságban is mit produkálnak, ill mit nem produkálnak) én is nagyon bírom őket, de számomra rejtély ez a teljesítmény, úgy látszik nem csak számomraozsimiki írta: én a Hamburg szempontjából írtam..mivel nekik sok keresnivalójuk eddig sem volt a mutatott játék alapján,de ezek után sem igen lesz,pedig bírom őket!
Jó ez igaz,de én a Hamburg szempontjából írtam..mivel nekik sok keresnivalójuk eddig sem volt a mutatott játék alapján,de ezek után sem igen leszLG írta:OzsimikiNem baj, ha az Arsenal legyőzi a Hamburgot, mert játxik még a Portoval is, és ha ott kikap, akkar bajba lex.