Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülök nagyon én is,a tegnapi győzelemnek! Az sem utolsó,h 4-et sikerült lőnünk,külön GRT Guddy-nak is,aki eddig nagyban elpuskázta a helyzeteit,de most ami volt azt szinte be is rúgtaLos Barrachos írta:Nagyszerű győzelem volt ez, grat a csapatnak és elsősorban a cseréknek, akik jó teljesítményt nyújtottak, igaz volt Giuly nyilatkozata, hogy eljött a cserék ideje, hogy megmutassák, mit tudnak!
Ugyan az első félidő elég álmosra sikeredett, de aztán a másodikban lefociztuk a jó védőkből álló Mallorcát, bár Tristán lövésénél beparáztam.
Gála kell a Levszki ellen is!
Visca el Barça!
JaaaaSzakacs írta:Santi Ezquerro
Santi EzquerroRonaldinho #10 írta:Santos?! a Barca B -ból?!Los Barrachos írta:Személy szerint csodálkoztam, amikor Santit becserélték, de Rijkaard megérzett valamit, őbenne is dolgozott a bizonyítási vágy, ma nagyon együtt volt a csapat a második félidőben!
Santos?! a Barca B -ból?!Los Barrachos írta:Személy szerint csodálkoztam, amikor Santit becserélték, de Rijkaard megérzett valamit, őbenne is dolgozott a bizonyítási vágy, ma nagyon együtt volt a csapat a második félidőben!
Hat elhiszem h meglepo modon nyomta mert eddig a Barca szineiben 5x nem lathattuk jatszani...A Bilbaonal nagyon nagyon jol jatszott...nem jott ki neki jol a lepes...sztem hamar formaba lendul ha fog jatszani...En nagyon birom otSaviola írta:Ezquerro is jól nyomta,számomra meglepő módon..
FoRcA BaRcA!