Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet tévedek, de úgy gondolom a gránát vörös szín a gránátalmából származik. Mediterrán gyümölcs, talán vagy 20 éve ettem. Ha jól emlékszem kívülről hasonlított egy narancsra, úgyanúgy hámozni kellett, és a héj alatt rengeteg, kb. kukoricaszem nagyságú vörös színű mag volt található. Innen jöhet a gránát-vörös. Ha nemazola írta:Kedves moderátorok!
Egy-két kérdésem lenne hozzátok.
Azt hallottam egy ismerősömtől, hogy a Barca piros (gránát vörös) - kék színösszeállítása úgy alakult, hogy annak idején amikor aláírták az alapításról szóló dokumentumokat azt egy piros kék színű tollal tették. Igaz ez?
A másik kérdésem, hogy a gránát vörös megjelölés honnan származik?
Üdvözlettel:
azola
Csak annyit ehhez,hogy nekem bejön awap,csak az ékezetes betűk helyett bejön egy sor másik,és ezáltal olvashatatlan.Lesz korrigálva a dolog,vagy nem könnyen megoldható?Z. Iván írta:Valóban, már rég meg kellene lennie, csak más fejlesztés is ott van a terítéken, idő pedig nem jutott rá eddig. Csak remélni tudom, hogy már nem sokáig.barca99 írta:Meg tudná valaki mondani, mi a baj a wapos eléréssel? Már hetek (hónapok) óta olvashatatlanok a cikkek, ha egyáltalán bejönnek. Remélem hamar kijavítják/tok a problémat.
Hali,azola írta:Kedves moderátorok!
Egy-két kérdésem lenne hozzátok.
Azt hallottam egy ismerősömtől, hogy a Barca piros (gránát vörös) - kék színösszeállítása úgy alakult, hogy annak idején amikor aláírták az alapításról szóló dokumentumokat azt egy piros kék színű tollal tették. Igaz ez?
A másik kérdésem, hogy a gránát vörös megjelölés honnan származik?
Üdvözlettel:
azola
Tudjuk, javítjuk.Rumig írta:A tippjátékban a Bilbao-Sevilla meccsnél 1-2 szerepel eredményként, pedig 1-3 lett. Engem mondjuk nem érint pont ügyben, de valakit biztos igen.
Úgyhogy javítsátok ki, pls.
Valóban, már rég meg kellene lennie, csak más fejlesztés is ott van a terítéken, idő pedig nem jutott rá eddig. Csak remélni tudom, hogy már nem sokáig.barca99 írta:Meg tudná valaki mondani, mi a baj a wapos eléréssel? Már hetek (hónapok) óta olvashatatlanok a cikkek, ha egyáltalán bejönnek. Remélem hamar kijavítják/tok a problémat.
A FIFPRO díjazasok.Los Barrachos írta:Szeretném megkérdezni, hogy a nap képe rovatban a főoldalon mik azok a díjak Messi, Thuram, Ronaldinho és Zambrotta kezében
áhh!Z. Iván írta:Hát nem értetted meg, amit eddig mondtam, de leírom részletesebben.
Az oldal hivatalosan a First Class Group Kft. tulajdona
http://www.firstclassgroup.hu/
A pontosabb tulajdonviszonyok nem publikusak.
A főszerkesztő én vagyok, tehát az oldalra főlkerülő bármely tartalomért én vállalom a felelősséget. Minden szakmai kérdésben én döntök, így ebben is.
Semmiféle anyagi háttere nincs annak, hogy nem készítünk ilyen fajta hátteret, nincs ehhez köze. Sőt technikai sincs, mert ha fontosnak értékelnénk, akkor megcsinálnák, nem sajnálnánk rá az időt.
Itt kizárólag arról van szó, hogy ez egy erősen tematizált oldal, ahol szigorúan összpontosítani kell a fő tartalomra, nagy eltérések ettől nem lehetnek, sőt, a kicsit kapcsolódó információkat is úgy kell közölni, hogy a Barcelonával való párhuzamra hívjuk föl a figyelmet.
Ez egyszerűen újságírói szakmai kérdés, egy ilyen háttér készítése kívül esik a területünkön, az oldal alapvető profilján, az érzelmi vonal pedig ebben az esetben nem játszik.
Emberként bennem ott van, de itt én főszerkesztő vagyok, s az érzelmi vonalat nem vehetem figyelembe.