Aranylabda, FIFA Év Játékosa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2006.11.18. 20:03:58

Hát nem is tudom.
Ha tényleg az eredmények a legfontosabbak, akkor:
Canna: vb (ez nagy mértékben neki köszönhető)
bl-ben sehol
Henry: vb és bl döntő, mindkettő vereség (de mindkettő nagymértékben neki köszönhető, főleg a bl)

Ronaldinho: vb sehol
bl győzelem (nélküle nem lett volna sehol ez a csapat)

Szóval ha ezek számítanának, és az, h ki mennyit tett ezekhez hozzá, akkor:
szerintem
1. Henry
2. mindenki eldönti, h a vb vagy a bl a számára nagyobb eredmény.
nekem a bl áll közelebb, mert sokkal több meccset kell érte eredményesen lejátszani, egész szezonban tart, és kb olyan csapatok ellen kell ezeket hozni, amelyikek közül bármelyik elmenne világválogatottnak.
a másik, h dinho többet dolgozott a barca bl címéért, mint canna a vb győzelemért.
a harmadik, h a vb a rangosabb esemény hivatalosan.

de sztem egyértelmű a hsz-emből, h nálam Ronaldinho lenne a második
ebbe persze belejátszik az h barcás...

ha pedig a mutatott játék az egész évre vonatkozólag számítana legalább annyit , mint a címek, akkor...canna sehol, dinho talán nincs a dobogón, bár ez necces, és Henry pedig talán még egyértelműbben aranylabdás

nem szivesen írok ilyet, de így látom
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.18. 19:34:19

Hát nemtom melyik pár meccsét láttad,lehet mostanában volt vmikor,de amikor formában volt,nagyon lazán oldotta meg a feladatát,akkor is amikor szinte másnak esélye sem lett volna szerelni...

Amúgy nem bírom magát az embert,de a játékát elismerem :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
R.M.C.F

2006.11.18. 19:19:44

ozsimiki írta:R.M.C.F.!

Te akkor semennyit sem értesz a focihoz,ha azt állítod,h Maldini nem volt nagy védő :!: :roll: :roll:

Most már tény,h nem képes olyan focira ,mint pár éve,de akkor is Óriási védő Maldini :!: Nem sok meccsét láthattad,ha ilyen zagyvaságot írtál :wink:
Nézd lehet hogy akkor én nem értek hozzá.nem tudom.én igy gondolom.Szerintem fele annyit tud mint amennyire sztárolták.Az tény és vitathatatlan hogy egy nagyon hosszu és magas szinten folytatott pályafutás az értékelendő.Ez Maldininél igy van.Azonfelűl szerintem volt nála számtalan jobb védő akit nem "fujtak" fel ennyire.Láttam pár meccsét...volt hogy 3 percen belűl kétszer passzolt 10 méterre ugy hogy esélye sem volt a csapattársnak a labda megszerzése.Nem tudott pontosan passzolni.Lehet hogy egyszerűen csak én látom rosszul de én más fajta stilusért rajongok mint amit ő képvisel.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.18. 18:40:24

Azt még hozzátenném,hogy a BL jóval szinvonalasabb,mint a vb.Idén ez különösen szemet szúró volt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.18. 18:38:52

Az az egy biztos,hogy nem jó jel,ha egy romboló játékos kapja a díjat.
De mit várjunk egy olyan évtől,amikor egy ilyen válogatott nyer vb-t,mint az olasz...fújjj.(Nem mintha a franciákat bírnám)
Akkor nézzük inkább tényleg az egész évet.(amúgy is borzalom egy vb volt,és ne egy ilyen torna adjon aranylabdást)Ez esetben kaphatná Ronaldinho,vagy Eto'o is...
Rivaldo-A Legnagyobb.
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.11.18. 17:57:32

Ronal.10 írta:
mrmonster írta:Az Aranylabda-választásnál mindig is sokat számít az, hogy ki milyen kupát nyert.
Ne haragudj má akkor Dinho is kaphatná..Bl,Bajnokság Már többet nyert mint a nagy kopasz Elton KANNABáró
Igaz. De egy VB többet számít a választásnál, mint egy BL. Hozzáteszem, én nem értek egyet ezzel az eredménycentrikussággal, nálam ugyanakkora eséllyel indulna az is, aki semmit nem nyert, mint aki igen. Mert az aranylabda egy egyéni elismerés, és nem csapatelismerés.
Owen se nyert volna sose labdát, ha nem nyer abban az évben öt kupát a 'Pool...
Előre a TITOlusokért!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.18. 16:18:41

R.M.C.F.!

Te akkor semennyit sem értesz a focihoz,ha azt állítod,h Maldini nem volt nagy védő :!: :roll: :roll:

Most már tény,h nem képes olyan focira ,mint pár éve,de akkor is Óriási védő Maldini :!: Nem sok meccsét láthattad,ha ilyen zagyvaságot írtál :wink:
Kép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.18. 16:12:54

mrmonster írta:Az Aranylabda-választásnál mindig is sokat számít az, hogy ki milyen kupát nyert.
Ne haragudj má akkor Dinho is kaphatná..Bl,Bajnokság Már többet nyert mint a nagy kopasz Elton KANNABáró
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.11.18. 15:36:46

Az Aranylabda-választásnál mindig is sokat számít az, hogy ki milyen kupát nyert. Az olaszok, franciák így előnyt élveznek. Tehát ha ez alapján nézzük, akkor tán Cannavaro győzeleme még jogos is. Persze ha így lesz, akkor az is nyilvánvaló lesz, hogy Németországban győzött a védekező futball.
Előre a TITOlusokért!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.18. 15:30:02

Be bszna ha dinho nem lenne a dobogon... :roll:
R.M.C.F

2006.11.18. 15:19:29

Chris írta:
csababarca írta:a foci szgyene hogy valszeg cannavró kapja az aranylabdát...és nem azért mert a realban játszik....
de azért bele lehet gondolni!!olyanok nem kapták meg az aranylasztit(védők) mint pl:maldini,nesta,baresi,r carlos....hogy csak néhányat említsek...

nálad a pont :wink:

a reálosoknak is ezt el kellene ismerniük, de ...........
de azért mert a Realban játszik 8)
A felsoroltakról meg annyit hogy talán abban az évben volt náluk jobb.De Maldinit hagyjuk....sajtó fujta fel a pályafutása milyen szép és hosszu...ja tényleg.Jobb védő meg van vagy 30 olaszországban.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.18. 14:52:48

Vito írta:én a csapat érdemeit mindig előbbre valónak tartom, mint az egyéni eredményeket!
amennyiben bármely klub játékosai NEM eszerint gondolkodnak, akkor azt mondom, hogy nem érdemes arra, hogy meccsről-meccsre többmillió ember szorítson érte.
így igaz! például a madrid gyűjtse az aranylabdás zsugásokat, mi pedig nyerjük a bajnokságokat. nekem ennyi tökéletesen elég.

amúgy várható volt, h a kokszosnak esik le a díj, bár azon sem lepődtem volna meg, ha ebben a szezonban senkinek sem osztják ki, mert olyan húdenagy teljesítmény (mármint folyamatosan), talán nem is volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Chris
Capitá del Barça

2006.11.18. 14:47:29

csababarca írta:a foci szgyene hogy valszeg cannavró kapja az aranylabdát...és nem azért mert a realban játszik....
de azért bele lehet gondolni!!olyanok nem kapták meg az aranylasztit(védők) mint pl:maldini,nesta,baresi,r carlos....hogy csak néhányat említsek...

nálad a pont :wink:

a reálosoknak is ezt el kellene ismerniük, de ...........
Kép
R.M.C.F

2006.11.18. 14:44:36

antiimperialista írta:Vitoval értek egyet, engem sem igazán érdekel az aranylabda. Inkább a csapat játsszon jól, nyerjen címeket.
Azért ha Barcás nyerné akkor érdekelne nem?
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.11.18. 12:48:54

Vitoval értek egyet, engem sem igazán érdekel az aranylabda. Inkább a csapat játsszon jól, nyerjen címeket.
Vito
Llegenda del Barça

2006.11.18. 12:36:51

Los Banditos írta:
Vito írta:engem teljesen hidegen hagy az aranylabda.
ha megnézitek az újkori nyertesek szinte mindegyike gyengébben teljesít a győzelem utáni évben.

szóval.
De ha a FIFA díjat egy Barcás nyeri majd akkor az nemfog hidegenhagyni mi?Érdekes. 8)
én a csapat érdemeit mindig előbbre valónak tartom, mint az egyéni eredményeket!
amennyiben bármely klub játékosai NEM eszerint gondolkodnak, akkor azt mondom, hogy nem érdemes arra, hogy meccsről-meccsre többmillió ember
szorítson érte.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2006.11.18. 09:22:24

a foci szgyene hogy valszeg cannavró kapja az aranylabdát...és nem azért mert a realban játszik....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.18. 09:09:16

LG írta:Csak szolok, h a szavazás eredménye, már valoszinüleg megvan, csal nem hozzák nyilvánoságra..szoval nincs remény. Amugy se lehet 3 meccsel fél évet helyrehozni, ezt érzed te is ugye :?: :!: Tény, h Ronaldinhonak a dobogon nics keresnivaloja most :!:
Van benne igazság :? Most már megvan az eredmény,de ha nem lenne meg akkor sem lehetne 3 meccsel megnyerni a goldlasztit...

Bármit is csinálna,nem lenne meg neki,de erről nem is érdemes elmélkedni,hisz nagyon valószínű,h már megvan a végső sorrend! Azért Eto'o dobogót érdemelne :!: :evil:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.18. 09:06:29

Csak szolok, h a szavazás eredménye, már valoszinüleg megvan, csal nem hozzák nyilvánoságra..szoval nincs remény. Amugy se lehet 3 meccsel fél évet helyrehozni, ezt érzed te is ugye :?: :!: Tény, h Ronaldinhonak a dobogon nics keresnivaloja most :!:
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.18. 08:59:11

De ez miiii??? :evil: Cannavaro ekkora focista??
Madrid mecseken miket müvel.. nem néztem kimondottan az olasz meccsekbe de hát nem hiszem hogy neki kéne kapja...
27. van hátra 3 meccsünk.. Dinho fogja rányitani a csapatot.. nagy golokkal cselekkel és még van remény :wink: :?
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.11.17. 18:50:30

Vito írta:engem teljesen hidegen hagy az aranylabda.
ha megnézitek az újkori nyertesek szinte mindegyike gyengébben teljesít a győzelem utáni évben.

szóval.
De ha a FIFA díjat egy Barcás nyeri majd akkor az nemfog hidegenhagyni mi?Érdekes. 8)
in to exile
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.17. 18:45:26

Los Barrachos-amit irtál, nem gondolhatot komolya, mert elég szánalmas :roll:
Vito
Llegenda del Barça

2006.11.17. 17:02:24

engem teljesen hidegen hagy az aranylabda.

szóval.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.17. 16:55:33

Szakacs írta:
Rivaldo11 írta:Ha már R.Carlos 2002-ben nem kapott aranylabdát(Bl+vb),akkor Cannavaro most miért érdemelné meg???
Igen es akkor RC a vb-n is nagyon jol jatszott...szoval en ezt ugy ertettem hogy akkor legalabb annyira jol jatszott a vb-n mint most Cannavaro, csak pluszba o nyert egy BL-t is...Nekem mindegy ki nyeri az aranylabdat, csak a csapat menjen jol...nem az aranylabda miatt kap egy csapat BL-t vagy Liga-t a gyujtemenyebe....hanem a jol szervezetsegenek, az egyenletes teljesitmenyenek es sok sok mas miatt...
meg a diplomácia miatt is, ami valljuk be, nem Cannavaro mellett szól, nem kell említenem gondolom a bundabotrányt...
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.11.17. 14:32:54

Rivaldo11 írta:Ha már R.Carlos 2002-ben nem kapott aranylabdát(Bl+vb),akkor Cannavaro most miért érdemelné meg???
Igen es akkor RC a vb-n is nagyon jol jatszott...szoval en ezt ugy ertettem hogy akkor legalabb annyira jol jatszott a vb-n mint most Cannavaro, csak pluszba o nyert egy BL-t is...Nekem mindegy ki nyeri az aranylabdat, csak a csapat menjen jol...nem az aranylabda miatt kap egy csapat BL-t vagy Liga-t a gyujtemenyebe....hanem a jol szervezetsegenek, az egyenletes teljesitmenyenek es sok sok mas miatt...
Tiziano Crudeli fan :!:
Lezárt