Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézd lehet hogy akkor én nem értek hozzá.nem tudom.én igy gondolom.Szerintem fele annyit tud mint amennyire sztárolták.Az tény és vitathatatlan hogy egy nagyon hosszu és magas szinten folytatott pályafutás az értékelendő.Ez Maldininél igy van.Azonfelűl szerintem volt nála számtalan jobb védő akit nem "fujtak" fel ennyire.Láttam pár meccsét...volt hogy 3 percen belűl kétszer passzolt 10 méterre ugy hogy esélye sem volt a csapattársnak a labda megszerzése.Nem tudott pontosan passzolni.Lehet hogy egyszerűen csak én látom rosszul de én más fajta stilusért rajongok mint amit ő képvisel.ozsimiki írta:R.M.C.F.!
Te akkor semennyit sem értesz a focihoz,ha azt állítod,h Maldini nem volt nagy védő![]()
![]()
![]()
Most már tény,h nem képes olyan focira ,mint pár éve,de akkor is Óriási védő MaldiniNem sok meccsét láthattad,ha ilyen zagyvaságot írtál
Igaz. De egy VB többet számít a választásnál, mint egy BL. Hozzáteszem, én nem értek egyet ezzel az eredménycentrikussággal, nálam ugyanakkora eséllyel indulna az is, aki semmit nem nyert, mint aki igen. Mert az aranylabda egy egyéni elismerés, és nem csapatelismerés.Ronal.10 írta:Ne haragudj má akkor Dinho is kaphatná..Bl,Bajnokság Már többet nyert mint a nagy kopasz Elton KANNABárómrmonster írta:Az Aranylabda-választásnál mindig is sokat számít az, hogy ki milyen kupát nyert.
Ne haragudj má akkor Dinho is kaphatná..Bl,Bajnokság Már többet nyert mint a nagy kopasz Elton KANNABárómrmonster írta:Az Aranylabda-választásnál mindig is sokat számít az, hogy ki milyen kupát nyert.
de azért mert a Realban játszikChris írta:csababarca írta:a foci szgyene hogy valszeg cannavró kapja az aranylabdát...és nem azért mert a realban játszik....
de azért bele lehet gondolni!!olyanok nem kapták meg az aranylasztit(védők) mint pl:maldini,nesta,baresi,r carlos....hogy csak néhányat említsek...
nálad a pont![]()
a reálosoknak is ezt el kellene ismerniük, de ...........
így igaz! például a madrid gyűjtse az aranylabdás zsugásokat, mi pedig nyerjük a bajnokságokat. nekem ennyi tökéletesen elég.Vito írta:én a csapat érdemeit mindig előbbre valónak tartom, mint az egyéni eredményeket!
amennyiben bármely klub játékosai NEM eszerint gondolkodnak, akkor azt mondom, hogy nem érdemes arra, hogy meccsről-meccsre többmillió ember szorítson érte.
csababarca írta:a foci szgyene hogy valszeg cannavró kapja az aranylabdát...és nem azért mert a realban játszik....
de azért bele lehet gondolni!!olyanok nem kapták meg az aranylasztit(védők) mint pl:maldini,nesta,baresi,r carlos....hogy csak néhányat említsek...
Azért ha Barcás nyerné akkor érdekelne nem?antiimperialista írta:Vitoval értek egyet, engem sem igazán érdekel az aranylabda. Inkább a csapat játsszon jól, nyerjen címeket.
én a csapat érdemeit mindig előbbre valónak tartom, mint az egyéni eredményeket!Los Banditos írta:De ha a FIFA díjat egy Barcás nyeri majd akkor az nemfog hidegenhagyni mi?Érdekes.Vito írta:engem teljesen hidegen hagy az aranylabda.
ha megnézitek az újkori nyertesek szinte mindegyike gyengébben teljesít a győzelem utáni évben.
szóval.![]()
Van benne igazságLG írta:Csak szolok, h a szavazás eredménye, már valoszinüleg megvan, csal nem hozzák nyilvánoságra..szoval nincs remény. Amugy se lehet 3 meccsel fél évet helyrehozni, ezt érzed te is ugye![]()
Tény, h Ronaldinhonak a dobogon nics keresnivaloja most
De ha a FIFA díjat egy Barcás nyeri majd akkor az nemfog hidegenhagyni mi?Érdekes.Vito írta:engem teljesen hidegen hagy az aranylabda.
ha megnézitek az újkori nyertesek szinte mindegyike gyengébben teljesít a győzelem utáni évben.
szóval.
meg a diplomácia miatt is, ami valljuk be, nem Cannavaro mellett szól, nem kell említenem gondolom a bundabotrányt...Szakacs írta:Igen es akkor RC a vb-n is nagyon jol jatszott...szoval en ezt ugy ertettem hogy akkor legalabb annyira jol jatszott a vb-n mint most Cannavaro, csak pluszba o nyert egy BL-t is...Nekem mindegy ki nyeri az aranylabdat, csak a csapat menjen jol...nem az aranylabda miatt kap egy csapat BL-t vagy Liga-t a gyujtemenyebe....hanem a jol szervezetsegenek, az egyenletes teljesitmenyenek es sok sok mas miatt...Rivaldo11 írta:Ha már R.Carlos 2002-ben nem kapott aranylabdát(Bl+vb),akkor Cannavaro most miért érdemelné meg???
Igen es akkor RC a vb-n is nagyon jol jatszott...szoval en ezt ugy ertettem hogy akkor legalabb annyira jol jatszott a vb-n mint most Cannavaro, csak pluszba o nyert egy BL-t is...Nekem mindegy ki nyeri az aranylabdat, csak a csapat menjen jol...nem az aranylabda miatt kap egy csapat BL-t vagy Liga-t a gyujtemenyebe....hanem a jol szervezetsegenek, az egyenletes teljesitmenyenek es sok sok mas miatt...Rivaldo11 írta:Ha már R.Carlos 2002-ben nem kapott aranylabdát(Bl+vb),akkor Cannavaro most miért érdemelné meg???