2006.11.21. 23:52:31
Hello Petixy. Azóta kicsit megjavítottam a rekordom, 75körre sikerült.
Legfőképp a növénytornyot érdemes szerintem tenni (zöldet). Nagy a range, és miután felfejlesztettem legerősebbre 9000el sebez.
Legelején úgy csinálom, hogy lerakok kb. 3-4 jégtornyot, mivel azok az elején picivel, többel sebeznek, mint a növény. Ezek, 1-2 szint felfejlesztésével, jó pár körig tudják védeni az útvonalat, amin érkeznek a behatolók. Persze közbe telepítem a növényeket, úgy hogy amint a pályára lép az ellenség azonnal tudják sebezni őket, és belőjék a pálya 3/4-t kb.
Tűztornyot nem érdemes szerintem csinálni, nem lő messzire, és drága a kifejlesztése. Aztán az a nagyon erős tornyot, amely nagyon drága is, azt se telepítem, mivel annak az árából felhúzok inkább másfél növényt, és máris hasznosabb.
Amikor a 75körömet csináltam, akkor 8legjobb növény, és kb. 3 utolsó előtti fokozatú jég, védte a kastélyt. Kevésnek bizonyult, pedig amint bejött az ellenség, azonnal tüzelt a nagy része.
Ya, és jégnél azt vettem észre, hogy felesleges utolsó szintre fejleszteni, mert 1000pénzbe kerül, és +1000-t ad csak a támadáshoz.
Szóval meglátásom szerint minél több zöld, és szükséges jó pár nagy hatótávolságú jég. Annyi elég amennyit az elején lepakolsz. Még nem próbáltam ki, de lehet érdemes a vége felé amikor, már nincs pénzed fejleszteni normális erős toronyt, és már nagyon közel jönnek a kastélyhoz, de azért körönként beáramlik pár száz pénz akkor letenni sok-sok tornyot, és 1-2 szintet upgradelni rajtuk, és a sok kicsi sokra megy alapon hátha hasznosnak lesznek.
A játék tervezőjének 90kör a rekordja, érdekes.
C.