Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért a fiatalok előtt nagy út áll még! Reméljük! Szóval nem egy-két meccs alatt kell helyreállítani a focink becsületét,és ez nem is várható el jelenleg,a lényeg,h a fiatalítást ne akadályozza semmi sem..Los Banditos írta:Szerintem most ez az utolsó sanszok egyike hogy megakadályozzik a magyar foci süllyedést.
Most vagy soha!
Hajrá Magyarok!![]()
![]()
Húú... ha jól tudom SzékesfehérváronMatee :P írta:miért nem pesten lessz amugy
Egyefene, megbocsátokGame90 írta:Ja jól van, de hülye vagyok![]()
Én elsőre úgy értelmeztem, hogy két-három idősebb játékost beakarsz majd tenni az U-19esek közé. Mert az lehetetlen lenne
![]()
Még fáradt vagyok![]()
![]()
Mit nem értesz rajta?????Game90 írta:Csak én vagyok ennyire hülye, vagy ez tényleg értelmetlengrecki írta:Szóval, fognám ezt a két-három idősebb játékost, és beépíteném az U19es válogatottba.![]()
![]()
Csak én vagyok ennyire hülye, vagy ez tényleg értelmetlengrecki írta:Szóval, fognám ezt a két-három idősebb játékost, és beépíteném az U19es válogatottba.
TéllegSylvinho_ írta:A meccs holnap lesz.Ordog írta:most a K.O.TV megy a Sport2-n... remélem 8-tól láthatom az aranylábú fiainkat...![]()
A meccs holnap lesz.Ordog írta:most a K.O.TV megy a Sport2-n... remélem 8-tól láthatom az aranylábú fiainkat...
IgenOrdog írta:Élőben nyomatják majd???Marci írta:A Sport2 fogja adni a meccset.
Marci írta:A Sport2 fogja adni a meccset.
IgazLG írta:Kanada valoban nem futbalnemzet, de azért ki nem üssük őket. Napjainkban ninc is olyan válogatott akit kitudnánk ütni.