Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt egy kicsit benéztem...Atyec írta:Kedves lionelmessi19
Bár együtt örülök veled, de az a kijelentésed, miszerint
"A csapat játéka és ronaldinho is régi..tavaszi önmagát idézte
nagyon jól játszott"
szerinetem félrevezető azok számára akik, nem látták a mérkőzést. Bárcsak így lenne! Ez a mérkőzés az akarat, a csapatszellem és nem kis mértékben a szerencse diadala volt. Továbbra is kevés a mozgás, nehéz társat találni Deconak vagy Iniestának. Sokszor nem mozognak a játékosok labda felé, állva várják a labdát stb stb. Kétségtelen, volt már rosszabb és vannak bíztató jelek. Remélem ebből egyre több lesz a következő meccseken és elérjük a nem tavaszi, hanem tavaly őszi formát. Mert az volt a csúcs ettől a gárdától. Téma is volt a Dream Team-mel való összehasonlítás abban az időben. Később már nem és mindannyian tudjuk miért.
Ha 2 hónap az nagyon gáz. Jön két BL-is és nem hiszem, hogy a bajnokik is himbi-limbik lennének. A Barcára és a Madridre minden (kis) ellenfél koncentrál.Game90 írta: És állítólag 2 hónap pihi![]()
![]()
![]()
AS-nek ne legyen igaza.
Szerintem nem volt lényeges hibája a bírónak. Az 1 félidőben engedte a túl kemény játékot aminek a spanyoloknál általában ez a következménye. Szabálytalanságok, szövegelések stb. A kiállításokat is meg lehetett itélni. Inkább a riportert nem értettem, miért kritizálja a második kiállítás előtt a bírót, hisz utolsó emberként szabálytalankodott Milito.Saviola írta: Ez a bíró egy idióta barom volt..10 sárga,2 piros..szánalom..![]()
ViScA eL BaRcA!
És állítólag 2 hónap pihiAtyec írta:A belépő védő lábára lépett rá bal lábbal és kificamodhatott. Az is lehet, hogy a sérülést már korábba összeszedte, ezzal csak rásérült.antiimperialista írta:Messivel mi történt? Azt olvastam, hogy megsérült, de hogyan?
A belépő védő lábára lépett rá bal lábbal és kificamodhatott. Az is lehet, hogy a sérülést már korábba összeszedte, ezzal csak rásérült.antiimperialista írta:Messivel mi történt? Azt olvastam, hogy megsérült, de hogyan?
Kivulrol nem tunt sulyosnak az eset. hatulrol erkezett valaki es egy kicsit odatette a labat es Messi pedig rosszul lepett (ahogy en eszre vettem)antiimperialista írta:Messivel mi történt? Azt olvastam, hogy megsérült, de hogyan?
68.percben jott be saviola nagyon ugyesen jatzottantiimperialista írta:Én csak kb. a 75, perctől láttam, nagyon izgalmas volt a vége, óriásit üvöltöttem Ronaédinho góljánál, a Savioláénál meg már tomboltam. Egyébként az nem volt les? Mindegy, amikor láttam, a Nyúl nagyon jól játszott, kiállítást, szabadrúgást harcolt ki (abból lett a 2. gól), gólt is szerzett. Hátha ez jelent valamit (bár rijkaardnál nem hiszem). Amúgy mikor cserélte be?